Discutii libere/forum

Pisici pe masina !! Cum scapam de ele?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Pisici pe masina !! Cum scapam de ele?

Mesajde leut27 » 03 Dec 2008, 20:29

vai de mine ce discutie extrem de interesanta
se vede ca sunteti caini , de parca pisicutele va fac ceva rau la masina, cei drept si la mine pe capota se strang vreo 100 pe seara si isi ascut gherutzele pe capota masini.
Uite cate pagini sunt scrise, sunteti tari , nu am ce zice
Daaa , stiu veti spune nu te obliga sa citesti sau sa te bagi...asa si ?
Voua nu vi se pare de ras subiectul asta/?
Aaa ca puteti sa dati o tenta umoristica DA, dar nici asa ce dzeu
Hai sa le kilarim ca si asa nu avem ce face

Sa va fie rusine:))
If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus” – "the Orangutan" Jeremy Clarkson
leut27
1nsane Member

Maşina: ST stealth grey 2.0 ecoB Estate

Mesajde alexandrusavu » 03 Dec 2008, 20:52

Discuția este una foarte pertinentă :)
Problema este foarte reală ce te faci cu pisicile care-ți zgârie mașina de mii de €.
Eu unul am ales soluția cea mai simplă, am schimbat locul de parcare.
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde Tiry213 » 04 Dec 2008, 11:31

$1 scrie:$2iscuția este una foarte pertinentă :)
Problema este foarte reală ce te faci cu pisicile care-ți zgârie mașina de mii de €.
Eu unul am ales soluția cea mai simplă, am schimbat locul de parcare.

O ai in judecata sa recuperezi banii :))
Cel mai bine e sa legi un caine pe langa masina, il legi de masca din fata a masinii, ca pisicile pe acolo se urca.
Referitor la cainii care muscau din solenta, cred ca are ceva masina aia. Am un prieten care are un Jacht terrier (nu stiu cum se scrie exact), si care a "capsat" aripa unei solente, a zgariat-o si a muscat si un furtun de benzina pe sub masina. :))
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde Clash » 06 Dec 2008, 12:02

Am sunat la protectia animalelor pentru a le cere un sfat si bine-nteles ca nu au nici o solutie ptr problema in cauza. I-am spus doamnei care se ocupa de asociatie ca este discriminare intre animale la modul cum procedeaza ei. Ptr ei exista numai cainii. Restul animalelor pot face ce vor.Totusi suntem in U.E. si atata timp cat animalele vor fi fara stapan vom avea de-a face cu cazuri de violentza asupra animalelor. Sa nu-mi spuna cineva de aici (forum) ca este foarte fericit si aplauda cand vede o pisica ca-si ascute ghiarele de capota masinii s-au isi elimina substantele "frumos" mirositoare pe radiator( cand dai drumul la incalzire te loveste un damf de te ia cu somn) pe care a dat o gramada de bani pe care ia adunat cu mari eforturi. Cu mutatul masinii ar fi simplu daca ar fi locuri de parcare , dar fiind un oras aglomerat e greu sa gasesti asa ceva si cred ca nu sunt singurul.
Clash
Member

Maşina: Ford Focus 1.8 TDCI 115 CP 2008 Trend

Mesajde sile1 » 06 Dec 2008, 12:15

Posturile lui adrian77 mi se par mai mult decat imbecile , din punctu meu de vedere daca chiar ai gandi si face ce spui eu unu ti-as da absolut relaxat dauta totala la masina cu ultimu cazan cu asigurare pe care ti-l poti imagina pe lumea asta , ca sa nu mai ai motive sa iti faci probleme legate de pisici ;)

Imi cer scuze daca am fost "deplasat" dar nu mi-am putut inchipui ca o sa ajung sa citesc asa ceva .

On-topic : incearca sa schimbi locul de parcare , cred ca ar ajuta cel mai mult !
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Maşina: V12 600

Mesajde BoogY » 06 Dec 2008, 12:37

Sigur exista solutii pe care le puteti picura undeva pe masina astfel sa nu se mai urce pisicile pe masina.SI pana la urma care e problema daca sta si animalul ala pufos pe capota? De zgaraiat nu zgaraie decat daca le sperii sau enervezi,si chiar asa oricum se zgaraie ca e de la pisica,crengi,iarna de la gheatza,nisip,spalat samd.Ce mai conteaza? Nu e bine sa chinuiti animalele!
BoogY

Mesajde Asgard » 06 Dec 2008, 12:50

postul lui adrian77 imi creeaza greata....astfel de gandire neanderthaliana nu este sanatoasa.
@adrian77 ai warn....la urmatoarea afirmatie/instigare la omor de animale, distrugere sau altceva ai ban...si renuntam la prezenta ta pe forum.

....Administratia
Ford Maverick 2.0 125hp
Ford Mondeo 2.0 107kw
Ford mondeo 1997 2.0 96kw
ford mondeo 2011 2.0 tdci 163hp
[color=#FF0040]Ochii care nu se vad......te vad!!![/color]
Asgard
The Big Taz

Mesajde cart00n » 06 Dec 2008, 15:56

Cand aveam iFiesta I zilnic gaseam urme de noroi de la pisici, insa niciodata nu au zgariat-o.
Acu 2 luni am parcat iFiesta II la scara blocului exact langa ghena, normal urme de pisici, dar de data asta si cateva zgarieturi. A fost singura data cand am parcat acolo si singura data cand am avut zgarieturi. Sincer cred ca ceva a speriat pisicile sau cineva a zgariat intentionat.
Acum am alt loc de parcare, 30m mai incolo si nu mai am nicio problema.

Alt vecin cu o Fabia avea prelata, pana nu au rupt prelata complet nu s-au lasat, insa nici o urma pe tabla.

Omoratul lor nu este o solutie, sincer. Exista CASCO, exista polish, exista vopsitorie. Daca ai masina iti asumi si riscul ei si esti constient ca intretinerea ei costa.
cart00n
1nsane Member

Maşina: iFiesta II 2007 1.25 Red

Mesajde Esperatul » 06 Dec 2008, 16:03

Asta ar fi o idee:
Esperatul
Ford Freak

Maşina: 2 x Mondeo 2.0 TDCI/Alfa 159

Mesajde BoogY » 06 Dec 2008, 18:51

Si trebuia sa radem?
BoogY

Mesajde Smiley » 06 Dec 2008, 19:46

mie mi s-a parut amuzant :). in afara de o sperietura pe cinste si de o baie, pisoiul ala n-a patit nimic.
nici eu nu concep sa ranesc/omor intentionat o pisica, dar asta nu inseamna ca nu pot rade la o faza amuzanta.

ps: ca si idee, toti conduceti ford, iar asta e o reclama originala ford : http://www.youtube.com/watch?v=5dzi_8Rscfs (de prin 2003 )
ps: daca v-a oripilat filmul de mai sus, cu pisoiul stropit cu apa, atunci nu va recomand sa urmariti nici reclama ford. chiar daca este evident un fals.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde Esperatul » 06 Dec 2008, 20:27

Eu am vreo 10 pisici la tara. Pisicile sunt extrem de rezistente, spre exemplu supravietuiesc la o cadere de la etajul 2 fara probleme. Inca o treaba cu pisicile e ca sunt extrem de incapatanate, fara o sperietura nu le dezveti prea usor.
Esperatul
Ford Freak

Mesajde sile1 » 06 Dec 2008, 20:42

esperatul , eu unu consider k e un fel de dat peste nas deci considerate urmatorul pe lista... jovial ;)
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Mesajde Clash » 06 Dec 2008, 20:44

@Bogladen unde ai gasit poza aia ca deja fac alergie :)) :))
Clash
Member

Maşina: Ford Focus 1.8 TDCI 115 CP 2008 Trend

Mesajde Esperatul » 06 Dec 2008, 20:45

$1 scrie:$2speratul , eu unu consider k e un fel de dat peste nas deci considerate urmatorul pe lista... jovial ;)

Nu inteleg partea cu datul peste nas.
Esperatul
Ford Freak

Mesajde sile1 » 06 Dec 2008, 20:49

Foarte simplu... mai devreme avertisment pentru rautati impotriva animalelor , la putin timp dupa filmuletu de la tine iar ca urmare postul meu ;) deci dk vrei sa continui mai poti sa mai pui cel puntin doua in ambitie!

numai bine .
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Mesajde Esperatul » 06 Dec 2008, 20:52

De unde a rezultat ca am comis eu rautati impotriva animalelor? Cu ambitia... nu am ce zice, dar e nu e o atitidune potrivita pentru un moderator.
Esperatul
Ford Freak

Mesajde sile1 » 06 Dec 2008, 20:53

nici cel mai devreme poate nu aratase ca a dus la capat ce a scris , totusi aici e vorba de ce scrii pe forum ;) ... nu cred ca esti cel mai in masura in a judeca "potrivirea" atitudinilor in situatia de fata.
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Mesajde Esperatul » 06 Dec 2008, 20:58

Ce anume am scris pe forum care te-a deranjat.
Esperatul
Ford Freak

Mesajde BogdanFSB » 06 Dec 2008, 20:59

$1 scrie:$2Bogladen unde ai gasit poza aia ca deja fac alergie :)) :))

poza e facuta de mine. pisicile calareau masina sefului meu ;)
ps: sile nu prea inteleg ce ai cu esperatul...nu vreau sa fiu inteles gresit dar...cred ca 99% dintre noi au luat subiectul " la misto "
Ultima oară modificat de BogdanFSB pe 06 Dec 2008, 21:02, modificat 1 dată în total.
BogdanFSB
Moderator

Maşina: Renault Kadjar Intense EDC

Mesajde sile1 » 06 Dec 2008, 21:01

filmuletul , dupa ce in cursul zilei de azi tocmai fusese o discutie pe acest topic dpdv violenta impotriva animalelor si nu numai (daca tu crezi ca e totu ok atunci inseamna ca e absolut ok sa iti arunce cineva in cap o leaca de apa de la etaj sa inteleg :-? )
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Mesajde Esperatul » 06 Dec 2008, 21:13

$1 scrie:$2daca tu crezi ca e totu ok atunci inseamna ca e absolut ok sa iti arunce cineva in cap o leaca de apa de la etaj sa inteleg :-? )

Ok nu e dar una e comportamentul fata de o persoana si alta fata de un animal. De exemplu, daca vad o pisica pe marginea strazii incetinesc pentru ca e posibil sa fuga prin fata masinii dar nu fac treaba asta pentru un om. Atat timp cat nu fac rau animalului in incercarea de a-mi proteja bunul(masina) nu vad unde e problema.

Edit. Daca-mi arunci mie de la etajul 1-2 niste apa in cap nu-mi convine, dar problema nu e una fizica(adica nu-mi spargi capul cu niste apa) ci morala(adica cineva si-a permis sa-mi arunce niste apa in cap). Acum nu cred ca pisicii respective i s-a stirbit imaginea personala(just guessing).
Ultima oară modificat de Esperatul pe 06 Dec 2008, 21:23, modificat de 2 ori în total.
Esperatul
Ford Freak

Mesajde BogdanFSB » 06 Dec 2008, 21:17

$1 scrie:$2ilmuletul , dupa ce in cursul zilei de azi tocmai fusese o discutie pe acest topic dpdv violenta impotriva animalelor si nu numai (daca tu crezi ca e totu ok atunci inseamna ca e absolut ok sa iti arunce cineva in cap o leaca de apa de la etaj sa inteleg :-? )

sa nu ma intelegi gresit, eu am o droaie de pisici, dar cand vad o felina care imi modeleaza capota imi cam creste tensiunea...nu cred ca a arunca o galeata cu apa inseamna violenta! acum poti sa ma judeci cum vrei tu!
BogdanFSB
Moderator

Maşina: Renault Kadjar Intense EDC

Mesajde sile1 » 06 Dec 2008, 21:59

puei una e sa arunci 5 kile de apa sa zicem unui om de 90 de kg alta e sa arunci tot 5litri de apa unei pisici de 2-3 kg ... atuci cam atentezi la integritatea animalului zik eu .

Totusi asta este deja offtopic deci sa lasam "subiectul" sa curga nestingherit in continuare
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

Mesajde andy » 06 Dec 2008, 23:21

Sincer nici eu nu vad nimic gresit in filmulet. Consider ca faceti prea mult caz pentru o pisica. Si eu sunt total impotriva celor care maltrateaza bietele animale dar filmul asta a fost o gluma. Crede-ma ca pisica nu a patit nimic si probabil respectivul isi poate lasa masina acolo linistit. Si noi cand eram copii aruncam cu pungi cu apa unii dupa altii (aveam 7-8 ani) si nu aveam nimic. Uneori aruncam si cu galeata de apa de la balcon. ne udam bine, ne distram si nimeni nu patea nimic,
Hai totusi sa nu ducem lucrurile la extrem.
Ford Fiesta, Duratec 1.3, Comfort, Verde Apple
Ford Focus Sedan 1.6 Ecoboost Titanium
andy
Gold Member

Maşina: Ford Focus Titanium Ecoboost 1.6 150 CP

Mesajde ddwrc » 07 Dec 2008, 00:05

Lasand la o parte pisicile, cred ca asta este un forum de discutii libere. Este drept ca daca se depaseste o anumita limita, moderatorii pot da ban sau exit unui utilizator. Dar de aici si pana la a nu accepta nici un fel de remarca separata, este cale lunga. Iar a folosi adjective ca "imbecil", "neanderthalian" , ca mod de raspuns din partea unor admin, este cel putin exagerat daca nu jignitor. Ma intreb daca Asgard (probabil din Star Gate) nu este o rasa superioara.
Ma gandesc serios daca sa mai raman pe clubul vostru.
Revenind la pisici, eu am un birmanez pe care il ador si ma incanta atunci cand il vad cum se da de-a derdelusul pe parbiz.
This is the beginning of a beautiful friendship
ddwrc
Ford Freak

Maşina: Ford Fiesta
VIN: WF0JXXGAJJBD00729

Mesajde BoogY » 07 Dec 2008, 01:09

ddwrc,nu este forumul nostru,al administratorilor si al moderatorilor! Este forumul tuturor,nu este nimeni sef peste toti,esti liber sa faci ce vrei atata timp cat se respecta Regulamentul. Mi s-ar parea puerila parasirea forumului pentru un lucru infim...
BoogY

Mesajde alexandrusavu » 07 Dec 2008, 01:21

1. Să înțeleg că dacă detest pisicile fiindcă am impresia că sunt niște făpturi parșive și diabolice îmi iau kick ?
2. sile1, boogy sunteți cam sensibili vis-a-vis de pisici nu vi se pare?

Dacă aș putea și eu aș arunca constant cu apă pe pisicile de pe mașina mea numai să scap de ele. Asta înseamnă că sunt "un bau bau", un om "rău". Cineva să sune la Protecția animalelor să mă aresteze.

Pisicile zgărie o mașină și prin simplul mers. Eu am capota, plafonul, luneta zgăriate de ghiare de pisică. Și nu urlă alarma, nu le sperie nimeni.
Nu trebuie să fie speriate sau iritate ca să zgărie o mașină.
Pur și simplu când se urcă, coboară mai folosesc și ghiarele. Asta pentru cei care cred că pisicile sunt niște creaturi inofensive.

Ultimul film cu ford fa-ul evil este foarte tare :)
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde Esperatul » 07 Dec 2008, 01:44

$1 scrie:$2ste forumul tuturor,nu este nimeni sef peste toti,esti liber sa faci ce vrei atata timp cat se respecta Regulamentul.

Eu te cred daca mie imi arati care felie din regulament l-am incalcat pentru warnul de l-am incasat pe subiectul asta.
Esperatul
Ford Freak

Mesajde sile1 » 07 Dec 2008, 03:21

da alexandrusavu sunt cat se poate de sensibil ;)

ddwrc... poti face ce vrei tu legat de prezenta pe acest forum este doar alegerea ta , iar legat de parerea mea de mai devreme o repet , sustin si semnez ipotetic (cam ca la sectie ) .. era maxim de imbecila opinia lui adrian77;) si asta in calitate de sile1 sensibil

@esperatul : credeam ca am incheiat dupa schimbul de private ...
Gus Guzzler
sile1
Granada devoted

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum