ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
06 Dec 2008, 12:19
vazut ieri FF2 negru sau ceva culoare inchisa cu nr de GJ , parcat la intersectie la toporasi .
06 Dec 2008, 15:11
Ieri la 06:30 in zona Dimitrov focus albastru B-98-EDC!
06 Dec 2008, 15:21
$1 scrie:$2eri la 06:30 in zona Dimitrov focus albastru B-98-EDC!
Salut, salut, MarioB și pe această cale!
06 Dec 2008, 15:34
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2eri la 06:30 in zona Dimitrov focus albastru B-98-EDC!
Salut, salut, MarioB și pe această cale!
Nu intelegeai cine nu are loc de tine la ora ai??
06 Dec 2008, 15:47
În prima fază, da, dar mi-am dat repede seama

.
06 Dec 2008, 16:58
B-64-BUM (Mondeo wagon) in Brasov. Era omul cu masina plina, nu cred ca m-a observat desi ne-am intersectat de doua ori.
07 Dec 2008, 10:13
BUM era fiu-miu

de ceva vreme am masina numai cind mai vrea si el sa o lase .
A plecat acum cu colegii la Busteni, si faceau cumparaturi in BV.
E si el membru onorific in club ford. Nu cred ca urmareste topicul.
Si BTW , e Focus- vezi semnatura
.
07 Dec 2008, 11:06
$1 scrie:$2i BTW , e Focus- vezi semnatura.
Corect, e Focus, am si poza cu el

dar mi-e lene sa o descarc din telefon. Dupa ce am vazut lipiciosul...nu m-a mai interesat masina ci cum sa depasesc prin centrul Brasovului (aglomerat la ora aia) sa intru in paralel cu el sau in fata lui

dar nu am reusit din cauza traficului. Bine macar ca nu l-am dat de gol si ca stia parintele pe unde umbla masina

. Banuiesc ca daca-l vedeam prin Bulgaria (de ex) si parintele il credea la Busteni, avea o mica problema

.
07 Dec 2008, 11:42
alex savu pe la plaza... joi seara

...si ieri fotomodelu' la pescarie in real berceni
08 Dec 2008, 12:07
Am vazut azi dimineata un focus negru b 90 wld, cu autocolant. Cred ca am fost la o intalnire cand a fost si el, dar nu mai tin minte numele.
08 Dec 2008, 12:17
$1 scrie:$2m vazut azi dimineata un focus negru b 90 wld, cu autocolant. Cred ca am fost la o intalnire cand a fost si el, dar nu mai tin minte numele.
Eu eram. Nu stiu daca te-am vazut, parca am salutat un mondeo verde, lovit pe dreapta.
08 Dec 2008, 13:38
Eram intr-o vectra neagra de Gorj. Te-am vazut chiar unde ai facut dreapta spree unirii.
08 Dec 2008, 18:17
vazut in Bistrita un C MAX cu nr BN 22 ZZZ - eu sunt din sibiu ( B 88 JFS ) .dar prin bistrita vreo 2 sapt. chiar ma uitasem cu 2 zile inainte ce membrii sunt acolo. si imediat mi-a sarit in ochi 22 ZZZ. salutare!
09 Dec 2008, 08:45
B 78 LDB, acum 30 min, am mers de la Arcul de Triumf pana la Piata Presei aproape paralel, dat claxoane, dar degeaba, era prea de dimineata cred

, avea suporti cu clubford dar lipsea lipiciosul.
Salutari pe aceasta cale !!!
10 Dec 2008, 13:38
In jur de 11 aproape de piata Victoriei, o Fiesta tot rosie cu sticker si nr de leasing.
Salut iar.
10 Dec 2008, 13:54
salutare

...cam nedmerit am fost .... inca dormeam
11 Dec 2008, 00:34
ford focus negru IS 98 SMA la universitate pe la 21:15
12 Dec 2008, 00:03
Deci cine-i B-70-KHT bai nenica? Mi-a luat locu de parcare in fata blocului, langa trotal.
Glumesc, da cine-i? Suntem vecini cumva?

Ca voiam sa bag pe Fordeanu in spatele Fiestei da n-avea loc ca-i barca.
Asa ca...salut
12 Dec 2008, 00:06
La 13 septembrie lângă cofetăria Piticot spre Bârcă e un mondeo culoare închisă care parchează întotdeauna pe trotuar

Care se simte ?
12 Dec 2008, 09:37
B-13-BLN, Mondeo Argintiu. L-am salutat pe strada Polona si imi facea semne

nu stia ce vreau de la el .. l-am depasit pe floreasca si m-a salutat la randul lui, apoi m-am pierdut pe trotuar, ajunsesem la munca si pe strada nu mai erau locuri
PS: numai suporti avea...rusinica...unde e lipiciosul???
12 Dec 2008, 09:55
Salut
M-ai pierdut cand ai parcat pe trotoar, eu am proptit-o vizavi in parcare

; se pare ca impartim aceiasi celula
Bulina am avut, dar se ingalbenise si m-a mancat ... sa o dezlipesc in ideea ca pun alta si n-am mai apucat...
12 Dec 2008, 10:09
Pe unde umbla masinile astea cu " insemne "????? Ma uit in trafic , stinga , dreapta ....fata , spate ( ???) , nimic ! vreau sa vad si eu O masina ! Cert este ca putine masini au insemne cu CF ! A ! O alta poveste ...fratilor , eu sint unul care va dau prioritate sa treceti cind ramineti in pozitii aiurea si incurcati circulatia , va dau voie sa intrati in coloana cind va grabiti ....va uitati si atit !? Un semn de multumire , ceva ,....o avarie scurt ....
12 Dec 2008, 10:18
$1 scrie:$2alut
M-ai pierdut cand ai parcat pe trotoar, eu am proptit-o vizavi in parcare

; se pare ca impartim aceiasi celula
alut.. eu sunt putin mai in fata la Boracle dar o las mereu pe trotuar ca nu prea am unde. la noi numai managerii o baga in parcare

- ceea ce nu sunt ...inca
$1 scrie:$2e unde umbla masinile astea cu " insemne "????? Ma uit in trafic , stinga , dreapta ....fata , spate ( ???) , nimic ! vreau sa vad si eu O masina ! Cert este ca putine masini au insemne cu CF ! A ! O alta poveste ...fratilor , eu sint unul care va dau prioritate sa treceti cind ramineti in pozitii aiurea si incurcati circulatia , va dau voie sa intrati in coloana cind va grabiti ....va uitati si atit !? Un semn de multumire , ceva ,....o avarie scurt ....
ehe.. peste tot umbla..doar ca sunt multe forduri si nu toate sunt conduse de membrii club ford.
PS: eu dau cu "multumesc" si daca ma lasa alte masini sa ma bag in afara de ford
13 Dec 2008, 00:01
B-xx-XWM iesind de la Carrefour Orhideea pe la 22:30. Nu cred ca s-a prins de ce i-am dat 2 flashuri pentru ca l-am lasat sa intre in fata mea si mi-a multumit.
13 Dec 2008, 00:22
$1 scrie:$2e unde umbla masinile astea cu " insemne "????? Ma uit in trafic , stinga , dreapta ....fata , spate ( ???) , nimic
Asa eram si eu la inceput: nu vedeam nici una. Acum vad multe, pe care nici nu prea le pun aici.
De luni pana vineri, eu vad superbul CXR de pe trotuarul cu Casa Poporului, de langa RCS-RDS Staicovici...
13 Dec 2008, 01:07
Daca vreti sa ma vedeti sau sa ma fac vazut , vreau si suporti de numar ! Moca , pe bani ....numai sa fac rost !
13 Dec 2008, 16:50
daca nu ma insel, suportii erau numai vreo... 10 ron.
13 Dec 2008, 17:41
$1 scrie:$2aca nu ma insel, suportii erau numai vreo... 10 ron.
Da,multumesc ! Acum ma duc sa iau , dar de unde ??? Asta e problema , nu banii ! Nu stiu de unde sau de la cine sa iau !
13 Dec 2008, 18:01
am citit eu gresit ce-ai scris.
se pare ca criza a afectat si suportii.
14 Dec 2008, 13:19
B 76 DWT Focus Negru parcat in Dr Taberei pe la ora 12