Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
22 Noi 2008, 18:11
Am impresia ca albul nu este de la masina respectiva. Oricum urmele sunt vechi de aproape 1 an. Am inteles ca tre retusat, dar intrebarea era : e posibil sa iasa retusatul si in exemplele mele astfel incat sa se vada cat mai putin ca a fost retusat ? Adica sa nu sara in ochi.
22 Noi 2008, 20:58
$1 scrie:$2e posibil sa iasa retusatul si in exemplele mele astfel incat sa se vada cat mai putin ca a fost retusat ? Adica sa nu sara in ochi.
daca vopsitorul este bun atunci o sa ai rezultate foarte bune, deja aici depinde de el...
22 Noi 2008, 21:11
Merci mult , ramane sa gasesc un vopsitor bun in bucuresti. Sa vad cat de urgent e.
06 Dec 2008, 17:10
arata f bine!!! si evacuare ii da un aer foarte sportiv

go4it!!!!
06 Dec 2008, 20:09
arata bine de tot , dar parerea mea este ca trebuia sa pui ceva pentru europene...alea sunt cam pt japoneze.
06 Dec 2008, 20:46
$1 scrie:$2rata bine de tot , dar parerea mea este ca trebuia sa pui ceva pentru europene...alea sunt cam pt japoneze.

multumesc pt aprecieri...
da asa este, sunt cam pt japoneze, dar iti vine sa crezi sau nu chiar suna ca o japoneza peste 3500 ture - nici mie nu mi-a venit sa cred

. dar ce este cu adevarat frumos, felul in care "pusca" cand schimbi vitezele

, e drept ca pe la ture mai inalte dar oricum e brici....
10 Dec 2008, 09:40
beton cu tobele alea
la blow of valve te intinzi?

parca bara fata ai putea sa o mai lucrezi, in zona farurilor de ceata, fura umpic din modelul cu facelift

- poate-
10 Dec 2008, 13:30
Vad ca nu prea te plictisesti

Bov la benzina aspirat cam rar gasesti
10 Dec 2008, 18:21
nu prea am timp de plictiseala

.
legat de blow of valve nu ma bag ca e motor aspirat si nu merge, dar poate peste un an daca creste mai mare si o sa aibe turbo ii pun 100%

.
16 Dec 2008, 18:44
vand evacuarea de pe ST completa, nu te intereseaza? Oricum e mai sport decat ce ai acum.
17 Dec 2008, 01:26
$1 scrie:$2and evacuarea de pe ST completa, nu te intereseaza? Oricum e mai sport decat ce ai acum.

clar e mai sport ca si ce am acum, dar ma multumesc cu ce am

, merci de oferta oricum. nu as mai prea sa investesc cel putin o perioada, ca poate o sa evoluez si eu mai incolo

.
23 Feb 2009, 22:02
...o lume nebuna! nebuna de tot!
felicitari pt ceea ce ai realizat pana acum! pt munca si efortul depus! credeam ca o astfel de masina iese doar pe portile unei firme specializate in astfel de modificari...
"super tare frate!"
24 Feb 2009, 12:47
multumesc.

acum lucrez putin la jante, sunt pregatite de vopsit si sper ca pe sfarsitul saptamanii sa fie gata, trebuie sa-mi mai comand valvele ascunse si o sa schimb si capacul acela rotund din mijlocul jantei cu ceva mai interesant

.
24 Feb 2009, 19:10
Ai idee daca un eleron de ST se poate monta si pe masina mea ?! Sau daca exista eleron pt luneta ce ar putea merge la focus sedan?
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

24 Feb 2009, 21:10
eu m-am uitat destul de mult pe net dupa elemente de tuning si inca nu am vazut asa ceva pt sedan. doar daca iti faci tu ceva custom. eventual unul de ala de la skoda si facut sa se potriveasca, ca pt skoda sunt mai multe din cate stiu sau de la o alta marca.
25 Feb 2009, 00:03
SE poate comanda de pe ford australia eleron pt. sedan. Nu garantez că-ți vine în timpul vieții tale totuși
http://www.ford.com.au/servlet/ContentS ... &c=DFYPage
25 Feb 2009, 10:41
[quote="zero_patru_hol,337871"]nu prea am timp de plictiseala

.
legat de blow of valve nu ma bag ca e motor aspirat si nu merge, dar poate peste un an daca creste mai mare si o sa aibe turbo ii pun 100%

.[/quo
25 Feb 2009, 16:59
astazi am cumparat vopseaua pt jante, o vopsea in 2 straturi - baza alb-galbui si stratul 2 perla alba cu perla galbena

. abia astept sa le vopsesc.
25 Feb 2009, 18:10
de unde si cat te-a costat vopseau??
o dai simplu cu pistolu sau in cam electrostatic? sunt curios pt ca vreau sa le fac si eu pe ale mele...albe..poate reusesti sa pui niste poze cu procesul de vopsire
25 Feb 2009, 20:43
pai se da cu pistotlul, ca orice vopsea. trebuie matuite inainte si pregatite ca orice suprafata inainte de vopsit, nu e nimic deosebit.
25 Feb 2009, 20:53
$1 scrie:$2ai se da cu pistotlul, ca orice vopsea. trebuie matuite inainte si pregatite ca orice suprafata inainte de vopsit, nu e nimic deosebit.
Sal si pe mine m-ar tenta sa vopsesc jantele dar stiu ca daca nu le faci in electrostatic se cojesc sau se exfoliaza. U ce zici?
25 Feb 2009, 21:38
eu din cate stiu nu se exfoliaza nici daca le vopsesti, dar trebuie matuite foarte, foarte bine. si daca ai niste jante cu forme ciudate ai putin de munca. prietenul asta care le vopseste si pe ale mele a mai facut cateva seturi de jante si nu a zis nimic, in sensul ca ar fi probleme, si + de asta am un alt prieten care si-a vopsit jantele acum un an si nu are nici o problema la ele, sunt ca si noi.. am mai vazut si pe alte forumuri in strainatate ca vopsesc jantele cu pistolul nu electrostatic. eu o sa le fac saptamana viitoare si o sa-ti zic pe parcurs daca o sa fie ceva bai, dar nu o sa fie nimic sunt 100%.
27 Feb 2009, 16:13
si poza cu stickerul care l-am primit miercuri la intalnire

.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

27 Feb 2009, 20:23
arata si mai bine masinuta cu stickerul FORD
28 Feb 2009, 10:54
inca nu ai vopsit jantele?
28 Feb 2009, 19:59
inca nu

. pe marti se anunta treaba, sper sa nu apara nimic.
03 Mar 2009, 14:24
Salut.
Cea mai faina poveste pe care am citit-o recent. Si is numai 15 pagini.

Frumoasa masina. Mare si rabdator 'mester'.

(ghilimele pozitive)
Poate reusesc sa ajung si eu din nou la o intalnire in Cluj sa o vad. Sau poate prin oras.
Spor la lucru si drum(uri) bun(e)!
04 Mar 2009, 03:36
$1 scrie:$2alut.
Cea mai faina poveste pe care am citit-o recent. Si is numai 15 pagini.

Frumoasa masina. Mare si rabdator 'mester'.

(ghilimele pozitive)
Poate reusesc sa ajung si eu din nou la o intalnire in Cluj sa o vad. Sau poate prin oras.
Spor la lucru si drum(uri) bun(e)!
iti multumesc. cand ajungi prin cluj si ai timp, chiar daca nu e intalnire da un semn inainte si organizam noi una spontana

.
este ora 3:22 am cand scriu acest post, tocmai m-am intors de la vopsitorie. nu de mult am terminat de vopsit jantele. rezultatul este mai mult decat multumitor si sunt foarte incantat, dar volumul de munca a fost foarte mare doar pt vopsit, cat despre vopseaua cu perla nu prea sunt cuvinte...e de-a dreptul superba(si inca nu am vazut-o in soare doar in cabina). cateva poze facute cu telefonul, care nu e prea inteligent si nu e capabil sa surprinda culoarea asa cum este ea.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

-

-

-

04 Mar 2009, 09:21
pfai man....is mortale. abia astept sa le pui pe masina.

. forte tare. hai ca poate mai face o intalnire

.
te salut.