Piese pentru Mondeo Mk3
Caut si eu mai multe piese. In urma unui accident pe care nu-l doresc nici dusmanilor am reusit (nu ca as fi dorit asta) sa imi nenorocesc masina (partea frontala). Asadar... as dori de la cei in masura sa-mi trimita niste preturi (oferte) pentru urmatoarele:
- capota
- aripa stanga
- aripa dreapta
- spoiler fata
- deflector pietre fata
- radiator
- cutie sigurante motor
- carcasa filtru aer
- radiator
- carcasa cutie viteze ( 6+1)
- far stanga / dreapta
- proiectoare trapezoidale
Cam astea ar fi deocamdata... ce se vede pe la suprafata. Vor mai fi si altele...cand voi incepe sa demontez sa vad stricaciunile.
Astept pe PM ori pe mail (danpetrup@yahoo.com) ofertele voastre (eventual reduceri si bonusuri la o astfel de "comanda")
Astept preturi si la piese noi, si piese aftermarket si piese din dezmembrari. Fiind criza financiara atat de mare... voi analiza cu atentie fiecare oferta si reducere.
Atasez cateva imagini ... sa vedeti si voi ce inseamna mazga pe drum, lipsa cauciurilor de iarna si instinctul de a evita un bou.
- capota
- aripa stanga
- aripa dreapta
- spoiler fata
- deflector pietre fata
- radiator
- cutie sigurante motor
- carcasa filtru aer
- radiator
- carcasa cutie viteze ( 6+1)
- far stanga / dreapta
- proiectoare trapezoidale
Cam astea ar fi deocamdata... ce se vede pe la suprafata. Vor mai fi si altele...cand voi incepe sa demontez sa vad stricaciunile.
Astept pe PM ori pe mail (danpetrup@yahoo.com) ofertele voastre (eventual reduceri si bonusuri la o astfel de "comanda")
Astept preturi si la piese noi, si piese aftermarket si piese din dezmembrari. Fiind criza financiara atat de mare... voi analiza cu atentie fiecare oferta si reducere.
Atasez cateva imagini ... sa vedeti si voi ce inseamna mazga pe drum, lipsa cauciurilor de iarna si instinctul de a evita un bou.
-

BiZaReE - Member
- Maşina: Ford Mondeo 2007, 1.8 TDCi, 125 cai
- VIN: WF0GXXGBBG7L89374