...la mine s-a stabilizat consumul la 4.3l/100km fara AC(de acu' 3 ani de cand am masina), 4.7-4.8l/100km cu AC, iarna la 4.7-5.1l/100km(depinde de starea drumurilor).
Majoritatea drumurilor pe care le parcurg sunt in urmatoarea proportie 60-70% afara si 30-40% oras.
Stilul de mers 70-80km/h in loc. si 100-120km/h afara, fara demaraj brusc de la semafor sau treceri pietoni.
Deplasare in aceasta vara in Austria cu punct terminus Salzburg, mers pe autostrada Debrecen - Budapesta - Viena - Salzburg cu o medie de 140km/h( mai putin in dreptul camerelor unde reduceam la 120km/h) si cu sprinturi la 160km/h ( mers incontinuu cam 20min) si chiar 180km/h dar doar ptr. a testa masina, iar restul prin pitoreasca Romanie (manca-le-ar tata de sosele). Prins blocaj in Turda la dus si mers cu 10-30km/h, iar la intors blocaj in Cluj si Turda de asemeni mers de melc cu vit. II.
Masina incarcata la maxim cu bagaje ( deh sotioara cand pleaca in concediu zici ca se muta

), adica portbagajul fuuuuull + in masina in spatele soferului+ 3 persoane din care 2 adulti si un copil, cu AC tot drumul.
Alimentat in total cu 150l de carburant si am parcurs 2900km. Va las pe voi sa calculati consumul.
Eu sunt multumit de MASINA mea