de adicristea » 11 Dec 2008, 11:25
Parerea mea e ca te inseli, dar nu pot spune 100% ca am dreptate. 4 benzi ies de pe Kisselef, 4 sunt si dupa intersectie, deci logica mea imi spune ca FIECARE banda din rond are corespondent pe soseaua ce duce spre Victoriei. In momentul cand intri in intersectie pe verde, asa cum zici si tu, toate masinile au prioritate, doar ca in momentul in care trebuie sa alegi directia de mers se va aplica regula indicatorului de la semafor care spune ca drumul cu prioritate e inainte, nu spre Prezan. A, ca mi-am amintit, am o fosta colega de serviciu care a ramas fara permis pentru ca nu a cedat trecerea unei masini ce mergea pe banda 3 si voia sa intre pe Kisselef (venind de la Casa Presei). Colega era pe banda 2 si i-a taiat calea, iar Politia a dus-o la semafor sa-i arate indicatorul cu prioritate inainte.
escargot, nu am mai fost de 5 luni, cand au refacut semaforizarea? Mi-e greu sa cred ca daca mergi la ora 6 nu esti prins in intersectie in momentul in care cei de pe Averescu primesc verde, implicit trebuie sa dai prioritate de dreapta (nefiind sens giratoriu).
\\\ ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®