hai sa povestesc ce am "patit" si eu.
pe strada unde stau, este doar un singur loc "cu plata", desi am indoieli serioasa ca i-a dat primaria loc acolo (este pe trotuar, si il ocupa cam pe tot) si parcheaza care pe unde ajunge. intr-o zi ma trezesc cu stergatoarele ridicate. wtf?! cui i-a dat primaria loc? a doua zi vad in acel loc de parcare un opel rosu... bun... daca asta e aici si maine, inseamna ca el mi-a ridicat stergatoarele. masina nu s-a mai miscat de acolo vreo 3 zile. intr-o zi cand am ajuns acasa, il gasesc liber. ma duc repede si parchez acolo.
a doua zi de dimineata ma trezesc cu bilet in parbriz: "va rog sa nu mai parcati aici, este locul de sub geamul meu, B 06 HXI". De apreciat ca s-a semnat. masina aia era parcata vis-a-vis.
Scot pixul: "va rog sa va cumparati loc de la primarie, si sa chemati politia sa imi ridice masina". nu aveam timp sa ii scriu si de doamna mama lui/ei. cand am ajuns seara acasa, opelul era parcat acolo, si in spatele lui liber. ma bag acolo. (de mentionat ca e trotuar suficient de lat pentru o masina, si inca jumatate de metru. si intre timp, cineva a pus beton, ca se se urce mai usor pe bordura).
a doua zi dimineata gasesc bilet in geam "va rog sa nu mai parcati aici. loc de parcare amenajat pe cheltuiala proprie"

. nici nu m-am mai sinchist sa ii raspund. am aflat si cine e, si de atunci incerc sa parchez FIX numai in locul ala. in speranta ca intr-o zi o sa ma intalnesc fatza in fatza cu doamna/domnisoara care si-a amenajat locul acolo. ca presupun ca a adus si bitum, si bordura ca sa il amenajeze.
acolo nu se dau locuri, si daca s-ar da ar fi ilegale, pentru ca nu respecta prevederile legale.