Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Re: NAVIGATIE FORD MONDEO

11 Noi 2008, 14:31

$1 scrie:$2Smiley,

Am reusit sa fac copie , merge . Am facut ISO si apoi ars un Verbatim DL cu ImgBurn , asa cum a scris @ CIINE13 mai sus .

copie la care dvd ? mai multe detalii, te rog !
multumesc anticipat

11 Noi 2008, 14:50

Copie la DVD-ul pentru Europa de vest ( al meu este versiunea 2004-2005 ) il ai si tu , am vorbit pe PM , remember ?
@Smiley nu stia daca se poate copia , raspunsul este afirmativ .
o.k. ?

11 Noi 2008, 15:01

$1 scrie:$2opie la DVD-ul pentru Europa de vest ( al meu este versiunea 2004-2005 ) il ai si tu , am vorbit pe PM , remember ?
@Smiley nu stia daca se poate copia , raspunsul este afirmativ .
o.k. ?

my bad
sorry :|

11 Noi 2008, 15:10

Eu am un Mondeo 2003 cu navigatie NAVTEQ 9000 VNR.Am CD-ul original cu harta Germaniei dar vreau si cd-ul cu harta europei de vest si cea de Est..nu ma intereseaza sa aiba harta romaniei..dar sa aiba pe cele alea Serbiei,Ungariai,Austria si Italia.Daca are cineva vreun cd ii raman dator.Adresa mea e valentino_xro@yahoo.com

13 Noi 2008, 07:56

salut, care ma poate ajuta si pe mine cu un dvd, cd cu navigatie europa de est pt forduletul meu pls ... platesc bine :D
mflorentinm@yahoo.com

13 Noi 2008, 22:01

@kromo , te putem ajuta cu o informatie , :)
Discul costa 269E si cheta pt cumpararea lui o gasesti aici

Daca platesti suficient de bine ca sa-l cumperi singur , ne dam bine pe langa tine :))

29 Noi 2008, 12:23

$1 scrie:$2Smiley,

Am reusit sa fac copie , merge . Am facut ISO si apoi ars un Verbatim DL cu ImgBurn , asa cum a scris @ CIINE13 mai sus .

@laurentiu7

da-ne te rog mai multe detalii... DVD-folosit...setarile....

multumesc

01 Dec 2008, 14:40

Am reusit sa desfac pana la urma unitatile de navigatie Denso pentru a identifica configuratia pinilor si modul de functionare/comunicare a modulelor intre ele. Dupa cateva zile de incercari si studiu... am reusit sa construiesc o interfata si sa configurez setarile de rezolutie si timingurile pentru display si in final am vizionat un film pe displayul de la Denso :)
Acum lucrez la identificarea codurilor/comenzilor pe care si le trimit modulele (UI, Clima, RadioCD, Navi) intre ele urmand ca in final sa inlocuiesc modulul de navi din torpedou cu un carpc.

Am atasat si 2 imagini cu "reusita", urmand sa revin cu mai multe informatii despre aceasta modificare.
Cu respect
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC002532222.JPG
exemplu de interfata
DSC002332222.JPG
film

01 Dec 2008, 20:55

=D> ;)

02 Dec 2008, 00:09

am vazut un adaptor in comert care face exact chestia asta...iti adauga o intrare video 8-> dar nu se mai gasesc la vanzare...
FiÅŸiere ataÅŸate
Bild_001a.jpg
Bilder_001.jpg

02 Dec 2008, 10:39

$1 scrie:$2m vazut un adaptor in comert care face exact chestia asta...iti adauga o intrare video 8-> dar nu se mai gasesc la vanzare...

te rog da mai multe detalii, brand, model, etc ... poate il gasim in tzari straine ! =D>

02 Dec 2008, 11:40

pai in tari straine nu se mai gasesc la vanzare :)) unii le-au cumparat de aici: http://www.rheinaudio.info/ dar astia nu raspund la niciun mail...

02 Dec 2008, 22:02

$1 scrie:$2ai in tari straine nu se mai gasesc la vanzare :)) unii le-au cumparat de aici: http://www.rheinaudio.info/ dar astia nu raspund la niciun mail...

:(( damn niggaz ... poate gasim cva asemanator :-??

03 Dec 2008, 08:48

ai idee daca se potriveste si la ford focus c-max harta europei de vest?

07 Dec 2008, 17:17

$1 scrie:$2m reusit sa desfac pana la urma unitatile de navigatie Denso pentru a identifica configuratia pinilor si .....
Cu respect

Ai vazut iesire de subwofer la unitatea Denso ?
Cine stie daca se poate pune subwoofer , detalii please .
Merci anticipat .

08 Dec 2008, 23:26

$1 scrie:$2m reusit sa fac copie , merge . Am facut ISO si apoi ars un Verbatim DL cu ImgBurn, asa cum a scris CIINE13 mai sus.
ce DVD ai folosit (ma refer la writter) la imgburn ce setari ai ales? la mine cu un writer LG nu merge....

09 Dec 2008, 11:25

Ce masina ai? Incearca pe DVD-R la cea mai mica viteza.

09 Dec 2008, 11:32

$1 scrie:$2red ca l-ai dezarhivat nu ? in rar este o imagine iso pe care o scrii la 1x pe un dvd+r cu nero de ex.

$1 scrie:$2u cea mai mica viteza posibila, cu Disc-At-Once/96, "finalize disc", DVD+R - aceste setari ar trebui sa asigure o citire cat mai usoara a datelor.

10 Dec 2008, 08:33

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2red ca l-ai dezarhivat nu ? in rar este o imagine iso pe care o scrii la 1x pe un dvd+r cu nero de ex.

$1 scrie:$2u cea mai mica viteza posibila, cu Disc-At-Once/96, "finalize disc", DVD+R - aceste setari ar trebui sa asigure o citire cat mai usoara a datelor.

multumesc, dar NU functioneaza .... in primul rand nu gaesesc de unde sa setez Disc-At-Once/96 mai exact "/96" asa ca am incercat numai cu Disc-At-Once...restul ok ( cea mai mica viteza posibila... nu am reusit decat cu 2.4X....) cred ca este important si writer-ul sau cel putin firmware-ul lui....ca ar trebui sa scrie DVD-ROM.... nu mai stiu...sunt dezamagit.... nu merge nici pe Jaguar :)

10 Dec 2008, 21:55

Multumesc! merge! am schimbat writerul ( un LG cu un liteon) si acum e OK....multumesc la toata lumea!

12 Dec 2008, 08:43

adica iti merge navigatia "DENSO" pe romania?

12 Dec 2008, 22:50

merge pe jaguar ( nu vad nicaieri ca ar scrie DENSO) dar merge!

12 Dec 2008, 22:52

pai nu scrie denso pe nicaieri. nu scrie nimic.

15 Dec 2008, 10:20

man
ceva foto
vrem si noi :D :-S

15 Dec 2008, 10:52

vreau si eu navigatie pt ro pls :((

15 Dec 2008, 11:24

multumesc, dar NU functioneaza .... in primul rand nu gaesesc de unde sa setez Disc-At-Once/96 mai exact "/96" asa ca am incercat numai cu Disc-At-Once...restul ok ( cea mai mica viteza posibila... nu am reusit decat cu 2.4X....) cred ca este important si writer-ul sau cel putin firmware-ul lui....ca ar trebui sa scrie DVD-ROM.... nu mai stiu...sunt dezamagit.... nu merge nici pe Jaguar :)

nu cred k-ti merge PT ca NU ti-ai facut UPDATE. cauta un iso pus de Ionutz, fa-ti update si apoi o sa-ti mearga :D
spor

15 Dec 2008, 20:21

yo hefe! merge sau ba?
vrem si noi ^:)^ ^:)^ ^:)^ :-S

15 Dec 2008, 23:07

$1 scrie:$2u cred k-ti merge PT ca NU ti-ai facut UPDATE. cauta un iso pus de Ionutz, fa-ti update si apoi o sa-ti mearga :D
spor
nu merge update -! deci update n-am facut ca nu-l recunoaste navigatia ca fiind DVD ptr dansa! si l-am "ars" in diferite moduri....credeam ca merge cand cineva cu jaguar a zis ca-l "citeste", dar l-a "citit" cam 3 ore si degeaba....

16 Dec 2008, 00:26

$1 scrie:$2u cred k-ti merge PT ca NU ti-ai facut UPDATE. cauta un iso pus de Ionutz, fa-ti update si apoi o sa-ti mearga :D
spor
nu merge update -! deci update n-am facut ca nu-l recunoaste navigatia ca fiind DVD ptr dansa! si l-am "ars" in diferite moduri....credeam ca merge cand cineva cu jaguar a zis ca-l "citeste", dar l-a "citit" cam 3 ore si degeaba....

la mine a mers, l-ai bagat in cititorul d dvd din portbagaj? (eu gresisem odata aici ;;) )
daca nici asta nu e, imi pare rau

16 Dec 2008, 22:22

$1 scrie:$2a mine a mers, l-ai bagat in cititorul d dvd din portbagaj? (eu gresisem odata aici ;;) )
daca nici asta nu e, imi pare rau
dvd-ul ce a fost postat aici? sau altul?
Răspunde