black wednesday...sau cum e sa ai o zi de kko...
Partea I: parcarea si ridicarea
- parchez masina (nu este matizul de pe platforma asta am facut-o ca sa se vada cum le transporta ca niste cizme) in intersectie la Iancului cu Mihai Bravu, pe marginea scuarului cum stateau nenumarate masini acolo (recunosc parcare neregulamentara dar care nu incomoda traficul si nici intersectia), pentru 20 de minute cit sa imi iau o reteta de la medic din clinica Iancului;
- ies din clinica si mare imi este mirarea cind vad ca nu mai vad masina;
- dau de un echipaj de "lege si ordine" si ma duc la ei si imi spun ca este posibil sa o fi ridicat citez "supercomu, cu rutiera ca e o actiune a lu ontanu cu comunitarii...";
- fac rost de numarul de la supercom si aflu ca trebuie sa platesc 523.60 RON si ca trebuie sa ma duc sa o iau din Afumati, din spate de la "nustiuce" dealer de dacia;
- ajung acolo, o tanti cu chipiu imi face procesul verbal de contraventie, 4 puncte de amenda si 3 de penalizare si apoi ma duc la ghiseul unde trebuie sa platesc taxa de: ridicat, transportat si depozitat!!!
- platesc, iau factura, constat ca pe chitanta erau separat trecute toate cele trei operatiuni si acum vine surpriza: ma duc la mansina si vad ca peste tot pe toate partiel pe unde trecusera cu bretelele de ridicare vopseaua era zgiriata, bandourile erau zgiriate, o aripa era zgiriata si toate acestea in coonditiile in care masina fusese scoasa de la vopsitorie acum o saptamina!
- ma duc la domnu' cu pozele care imi arata niste poze din care reiese ca nu era zgiriata inainte de ridicare, ma duc la domnu' director care zice ca nu se poate ca masina mea a fost ridicata cu dispozitiv special nu cu bretele. Vede masina, o cheama pe o tanti cu o cirpa da cu apa si surpriza zgirieturile nu ies....Imi zice ca imi poate da banii inapoi, cei 523,6 lei, si sa ii fac o cererere.
- fac cererea, imi da banii si imi spune: "ghinionul tau a fost ca ai avut masina proaspat vopsita"!!! ATENTIE CETATENI: eu sint de vina ca am avut masina proaspat vopsita, nu ei ca le transporta ca naiba....am sa pun si o poza cu un biet matiz (nu imi apartine) pe care il zgiltinau cu bretelele alea murdare, unsuroase si toate cele.
Fratilor fiti atenti si cind va duceti acolo uitati-va de 2 ori la masina inainte de a o ridica ca puteti avea surprize mari. Si in plus puneti-ii sa plateasca fiecare zgirietura pentru ca merita acest lucru. In plus, asiguratorul meu mi-a spus ca daca ma pun cu ontanu nu fac nimic si ca supercomu' e mina in mina cu el si ca nu are sens sa ma bat cu securistii....ceea ce e real...foarte real.
Unii au facut o petitie online care se afla aici si care probabil nu va avea mare succes dar...cine stie.
Luati atitudine fratilor, nu lasati sa va calce in picioare niste spagari si niste mafioti!
Partea II: tamponarea
Trece dupa-amiaza linistita si ma duc sa imi duc fiica la frizerie la Ciufolici in Amzei. Nimic mai normal, ar zice unii. Da, dar sa nu te intilnesti cu prostul! Eu m-am intilnit.
Vin dinspre Calea Grivitei sa traversez Calea Victoriei si sa intru pe Biserica Amzei. Semaforul verde, intersectia si Calea Victiriei aglomearata. Masinile de pe banda 1, 2 si 3 se opresc si imi fac loc iar boul de pe banda 4 intra in portiera mea fata sofer cu cea mai mare nesimtire. Ma injura prin parbriz cu expresia: unde te bagi idiotule. II fac sem sa traga pe dreata si ma duc sa fac acelasi lucru. Cind ma uit in spate...nu-l mai vad. Omul s-a deplasat linistit pe Calea Victoriei fara nici o apasare. Incui masina, copilul inauntru, si fug dupa el. il ajung la Hotel fost Bucuresti. portierra lui blocata (maaare noroc) si omul da sa plece. ma pun in fata lui si blochez Calea Victoriei. Ma uit l anumarul din fata...nu e. Loganul rosu nu are numar in fata, ma duc in spate si mu da sa plece. Ma duc in fata si il blochez cu propriulcorp. dau telefon la 112 si o voce ma intreaba daca sint vioctime imi spune ca ma trasnfera la Pol Capitalei de unde aflu ca ei nu se deplaseaza pentru asa ceva si ca sa ii iau numarul si sa ma duc pe Grivitei. Procedez ca atare si plec.
La 19.44 eram pe Grivitei, am numarul 169 si intrase 142. Astept pina la 21.45 cind incepe meciul si intru si eu. Ofiterul, imi spune ca e comlicat si ca e discutabil si ca poate ar fi bine sa nu depun plingerea ca oricum dauna e mica si se ia cu polish (pentru a doua oara in acea zi aud cuvintul acesta!!!). Ii spun ca nu si el imi sice ca e problematic si ca e dificil de probat ca eu am intrat pe verde si ca obligatia noastra e sa nu intram in intersectie daca e aglomerata....ii spun ca nu am facut asat ci ca am fost lasat de ceilalti participanti la trafic sa fac acest lucru si ca prezenta mea este justificata acolo si ca din moment ce ceilalti au lasat intersectia libera era normal sa o faca si cetateanul cu Loganul...Cu chiu cu vai scrie PV si ma pune sa il sun peste 24 de ore. L-am sunat azi si mi-a spus ca l-a citat si ca l-a chemat pe 26 decembrie....si sa il sun atunci. Stationare.....
Fratilor, feritiva de bou: B43UTF, Dacia Logan rosu, mos caucazian la circa 55 ani, inceput de chelie, ochelari rotunzi cu rame gri sau negre!!! Injura si conduce ca o cizma si nu te lasa sa ii treci prin fata!

http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!
"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
-
bogdanv - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic