de mircea george » 07 Dec 2008, 13:16
E urit ce se intimpla aici, pacat ca s-a ajuns la asa ceva, eu unul nu cred ca e cineva care sa vrea sa chinuie sau sa omoare animale, mai ales ptr asa o miza - urmele de pe masina! Am inceput discutia intr-o cheie comica, lejera si am ajuns la certuri, nu cred ca e cazul de asa ceva! Tin totusi sa precizez ca, in ciuda faptului ca ne place/convine sau nu, OMUL E IN VIRFUL LANTULUI TROFIC si ca preocuparea ptr sanatatea lui ar trebui sa fie primordiala si nu neaparat ptr niste animalutze, vreu sa zic ca e odios sa maltratezi animale in general dar pe mine unul ma impresioneaza mai mult cind vad imagini cu oameni bolnavi incurabil care sufera in tacere si saracie sau cu altii care mor de foame si boli ori ucisi in razboaiele altora - insist pe latura umana a lucrurilor si sint sigur ca asgard, prin natura meseriei, intelege perfect ce am vrut sa zic si e cit de cit de acord...
Sustin in continuare modalitatea de indepartare a pisicilor de pe masini cu ajutorul sprayurilor mirositoare - e cel mai usor si ieftin.
Mondeo break verde inchis, 2004, 2.0 TDCI 130cp TIPTRONIC, GHIA, navigatie touchscreen DVD
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." F.G.