nici eu nu mai pot veni maine. Si eram imbracata sa vin la petrecere (acum), bine ca mi-a trecut prin cap sa intru sa verific. Distractie placuta maine!
A fost foarte tare. Chelnerii se mișcau cam în reluare + șeful de sală care era mangă de beat ce era care este. În rest o fu' fain. Așteptăm poze
Super gasca de baieti si fete, tare rau mi-a parut ca n-am putut ajunge, ca eu la ora aia, pe ploaie, inca asezam in portbagaj la Focus-ea saci cu lucruri de la fostul domitzil si-i caram la noua locatie. In total vreo ~20 de drumuri de dim. si pana seara. Chiar si acum va scriu de pe laptop-ul asezat pe o cutie de carton plina de carti. Din fericire au venit baietii de mi-au instalat netul acum juma' de ora, ca altfel nici nu puteam vedea pozele de la chef. Sper ca v-ati distrat ca lumea.
Bafta si s-auzim numa' de bine!
Re: WinterParty 2008 @ beraria Warsteiner @13dec
14 Dec 2008, 14:15
Trebuie sa faceti o legenda ceva pentru ca sunt persoanaje noi pe aici:)
chiar am vrut sa ajung, dar pe langa locatie, parcare si vremea de afara (daca ar fi fost doar astea poate tot as fi ajuns), mi-a pus cep si faptul ca tocmai atunci incepusem sa ma simt cam rau. mda, imi pare nitel rau.... poate mai organizam, gasim motiv, cum ar fi "setea".