ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
22 Oct 2008, 10:23
Salve,
De la o vreme amaratul de "restaurant" la care apelam cu toti pentru masa de la serviciu, nu mai este deloc atractiv.
Asa ca, am inceput sa experimentam zilnic alte surse cu livrare la domiciuliu.
Pana acum nu prea am gasit nimic spectaculos si de pizza ne-am cam saturat toti.
Voi ce mancati de pranz la munca? Se poate ceva recomandari, un catering decent?
Apreciem cu toti o recomandare ca sa "
ne ploua in gura"
22 Oct 2008, 10:25
wok-up.ro
mezze.ro
dintre toti cei incercati de mine, doar de aici mi-as mai comanda
22 Oct 2008, 11:44
$1 scrie:$2ok-up.ro
mezze.ro
dintre toti cei incercati de mine, doar de aici mi-as mai comanda
Arata bine amandoua, din pacate prohibitive daca mananci singur (comanda minima la ambele).
Eu as adauga si termenii de livrare (prompta/la ora estimata de ei)...
22 Oct 2008, 11:58
am dat una de test la wok-up.ro. Foarte stufoasa oferta si dificil de dictat la telefon.
Sper ca pt. 200lei sa respecte timpul dat. revin dupa cu impresii

alte sugestii pt maine, sa avem alternative?
22 Oct 2008, 12:55
Asa.. deci sa facem un calcul mic:
20 de zile lucratoare pe luna
20-30 ron pe zi papa la serv
=> 400-600 ron pe luna numai mancarea la serv.
Ce salariu aveti voi ?
Eu pap in interiorul "firmei" - popota: meniul e 9 lei si include Felul 1 + Felul 2.
Cand nu-mi place nimic din cele 2 feluri dau o fuga la un F.F. si iau ori o salata de cruditati cu ceva carne / ton (10-13 ron)sau o portie de cartofi prajiti cu snitzel de pui si ceva muraturi+sosuri (14ron).
Cand e vb. de ceva mai special apelam la:
http://www.capripizza.ro
22 Oct 2008, 13:09
Din pacate eu nu am astfel de alternative, mai rezonabile si nici un FF in zona. Deci trebuie sa ne limitam la popota de jos sau comanda.
Cum bani nu prea sunt, cautam altenative decente, asta nu gasesc; ca mai facem exceptii ca astazi cu astia, se poate considera exact asa, exceptii. In rest ne rugam la Dumnezeu ca sa reusim a ne limita undeva in jurul la 10 lei.
In fine...intre timp a venit comanda. Prima impresie a fost dezastruoasa, asta pt. ca a venit cu pungile varsate/amestecate, poate a avut de suferit lovituri in trafic. Dar dupa ce am reusit impartirea si a inceput degustul ne-am mai calmat. Fu' ok, foarte scump, nejustificat de scump dar ne-am saturat. Si la final s-a clasat ca "bun".
Multumim de tips
22 Oct 2008, 13:19
Io acum sunt norocos, mergem in Auchan la pranz si avem destule variante.
22 Oct 2008, 18:56
eu imi iau mancare de acasa

si mi-o incalzesc la serv, ca avem bucatarie (de fapt asa facem toti colegii, ca ne-am saturat de mancare de la FF sau catering, ne cam rupea la buzunar + ca ne-a explodat colesterolul, si ne-am ingrasat).
Inainte comandam de la
http://www.FruFru.ro,
http://www.templulsoarelui.ro,
http://www.pizza-venetia.ro
22 Oct 2008, 21:13
$1 scrie:$2alve,
Voi ce mancati de pranz la munca? Se poate ceva recomandari, un catering decent?
Apreciem cu toti o recomandare ca sa "
ne ploua in gura"

Mici de la Cocosatu din Baneasa... criminali micii, cei mai buni din Bucuresti, parerea mea
26 Oct 2008, 00:36
$1 scrie:$2sa.. deci sa facem un calcul mic:
20 de zile lucratoare pe luna
20-30 ron pe zi papa la serv
=> 400-600 ron pe luna numai mancarea la serv.
Ce salariu aveti voi ?
Eu pap in interiorul "firmei" - popota: meniul e 9 lei si include Felul 1 + Felul 2.
Cand nu-mi place nimic din cele 2 feluri dau o fuga la un F.F. si iau ori o salata de cruditati cu ceva carne / ton (10-13 ron)sau o portie de cartofi prajiti cu snitzel de pui si ceva muraturi+sosuri (14ron).
Cand e vb. de ceva mai special apelam la:
http://www.capripizza.ro
pai poate tu esti norocos pt ca ai popota...
21 Noi 2008, 12:11
http://www.quick-lunch.ro/meniu.phppentru Timisoara mi se pare cea mai atractiva oferta. mancarea foarte gustoasa si preturile excelente. 8 lei meniul economic - felu 1 + 2 aduse la birou (sau acasa) mi se pare pomana curata. in plus, nu exista comanda minima.
problema apare asa cum a zis wanna cand dupa 2-3 saptamani te urci pe un cantar si vezi ca o ia razna razna.
22 Noi 2008, 10:51
pot sa ma mut in Timisoara? era si in Bucuresti un Quick Lunch - stiu ca tinea de restaurantul Burebista- in Pasaj la Universitate...dar s-a cam inchis...
oricum , nu aveau decat shaorme si sandvichuri. si ceva salate. si pui shanghai. si mai multe chestii. mi-e dor de ei!
Dati-ne pasajul inapoi!
15 Dec 2008, 15:27
am descoperit XXL big meniu;
corespunzator

, anuleaza orice oferta a bodegii de jos
15 Dec 2008, 17:26
Eu lucrez langa plaza... dupa vreo 2 luni in care mi-am dat seama ca de fapt in mall chiar nu ai ce manca inafara de tampenii care te fac de 100 de kile si iti transforma ficatu' in pateu, mi-am dat seama ca ma scot mult mai bine daca imi fac pachet de acasa. Mai o salata, mai un piept de pui, mai un sanvis mai consistent, mai un snitel urias... cam astea. Avantajul este ca se simte serios la buget si ca mananc mai sanatos decat in mall. Dezavantajul e ca trebuie sa stau acasa sa imi fac si sa ma car cu pachet dupa mine.
15 Dec 2008, 18:33
am incercat toate variantele: mancat la cantinele din zona, mancat la o cantina mai muncitoreasca dar dea colo ieseam mirosind numai a prajit ca stiua toti colegii ca am fost acolo, comandat pizza, comandat la restaurante, comandat shaorma, mancat sandwice-uri, dar cam toate aveau dezavantaje: fie nu imi place mancarea, fie am avut surprize sa imi apare diverse pete pe piele, fie daca e buna mancare, atunci e prea putina mancare si e scumpa.
asa ca cea mai buna varianta: mancare de acasa. stau in week-end si fac mancare sau mai iau de acasa cand mai trag cate o fuga si imi ajunge ptr max 4 zile. in ultima zi vad eu cum o ametesc.
asa ies cel mai bine si ca pret, mananc ce vreau si ce imi place, nu am surprize si costa si extrem de putin.
mancarea o transport in cutii de inghetata, se inchid ermetic.
16 Dec 2008, 14:31
Acu avem noroc: cum in zona se construieste in draci, e o "cantina muncitoreasca" care face o mancarica incredibila

Si ne-o aduce si la firma

Dimineata iau meniul, facem comanda, si ce sa va zic, se simte si la digestie, si la buzunar. Nimic nu se compara cu o ciorbita calda la pranz (burta, perisoare, pui, fasole) sau un fel 2 pe alese (pulpa la tava, snitel, escalop, sote de ficatei, etc etc etc), sau chiar fel 3 (salam de biscuiti, negrese etc). Un pranz format din ciorba si fel 2 iese la 12 ron. Cu cate o jumatate de paine la fiecare fel in parte

Deja m-am ingrasat
16 Dec 2008, 14:38
...te urasc
16 Dec 2008, 14:54
La fel era la cantina la romtelecom pe victoriei langa novotel... mancarea de cantina e bestiala si nu se compara cu niciun restaurant nici la pret si nici la gust
16 Dec 2008, 14:57
Absolut! Cazanul e cazan. In plus am vazut cum arata bucataria, vasele, totul e luna! Bucataresele sunt in halate albe (curate!), si din surse demne de incredere se pare ca bucatareasa sefa a facut mancare si pentru Nea Nicu pe vremuri

Se vede ca stie meserie! A, au si un frigider de la Coca-Cola si un suc la jumatate e 2.5 ron. Eu nu am mai vazut de multa vreme sub 3-3.5.
16 Dec 2008, 15:06
$1 scrie:$2A, au si un frigider de la Coca-Cola si un suc la jumatate e 2.5 ron. Eu nu am mai vazut de multa vreme sub 3-3.5.
offtopic: Am fost sambata in piatza de masini (Mehala, pt Timisoreni) si cu ocazia asta am mancat si niste mici. Dupa care am baut un Pepsi Twist la 0,5 cu 2,00 LEI.
17 Dec 2008, 09:43
Pentru cei care lucreaza in perimetrul Pietei Matache pe o raza de vreo 3 km puteti comanda la
http://www.lamatache.ro de preferat la tel; au mancare buna si preturi cat de cat ok
17 Dec 2008, 12:12
$1 scrie:$2cu avem noroc: cum in zona se construieste in draci, e o "cantina muncitoreasca" care face o mancarica incredibila

Si ne-o aduce si la firma

Dimineata iau meniul, facem comanda, si ce sa va zic, se simte si la digestie, si la buzunar. Nimic nu se compara cu o ciorbita calda la pranz (burta, perisoare, pui, fasole) sau un fel 2 pe alese (pulpa la tava, snitel, escalop, sote de ficatei, etc etc etc), sau chiar fel 3 (salam de biscuiti, negrese etc). Un pranz format din ciorba si fel 2 iese la 12 ron. Cu cate o jumatate de paine la fiecare fel in parte

Deja m-am ingrasat

in ce zona lucrezi?
17 Dec 2008, 15:32
hmmm...care pranz?..eu prefer unul doua sandwich-uri, adica o cafea intre 2-4 tigari si gata
17 Dec 2008, 18:24
$1 scrie:$2n ce zona lucrezi?
In zona Opel GTT de pe Pallady.
12 Mai 2009, 13:26
Tocmai am "savurat" cea mai proasta experienta de livrare papa la birou.
Nu vreau sa detaliez, cuvintele ar fi prea blande, dar feritiva de
http://www.elperro.ro "E de porc".
pofta buna !
12 Mai 2009, 14:52
in zona imgb e o cantina in mare ca cea descrisa de viper. nu am vazut bucataria, oalele, dar in general mancarea e buna, tacamurile nu-s murdare (poate exceptii, oricum te autoservesti la ele), preturi decente, cu 10-15 lei te saturi fel 1+ 2, (fara suc). mai comandam din cand in cand si pizza (sau altceva) de la casa romana, undeva pe vacaresti.
12 Mai 2009, 16:03
In ultimul timp pranzul la birou vine la pachetzel de acasa

. Adio shaorma de la "La Matache"

.
12 Mai 2009, 16:32
dar totusi shaorma aia nu e mai scumpa de 15 lei, nu ? adica nu ca e putin, dar macar nu e 20-30 lei cum se socotea mai sus ca ar fi cam mult zilnic...
12 Mai 2009, 16:54
Shaorma mica e 10 lei. Iti mai iei si un suc/limonada pe langa se face de un 15 lei. Inmultit cu 20 de zile ajungi pe la 300 RON. Pe vremurile astea de criza prefer sa fac un plin de benzina.