definitia ta uzuala este cam dupa ureche..dar daca tu asa spui trebuie sa spunem toti ca si tine..de la pacalici, pe la escroc si pana la infractor astea sunt niste insulte pentru toti oamenii normali, dar daca pentru tine sunt diminutive, atunci nu e cu suparare.
poate asa vorbiti intre voi, "escrocule, hai la un suc", "infractorule, da-mi si mie putin sosul" , si atunci se explica, asta e mediul asa vorbesti si tu, numai ca aici nimeni nu foloseste asemenea expresii in topicuri.
asta trebuia sa spui inainte sa cumperi, trebuia sa intrebi ce marca sunt gumele, cine le semneaza, daca au profilul ca de tractor, daca sunt mai ceva ca unele noi, daca au fost folosite 100 m sau 3 ani, etc., si din astea m-as fi prins rapid ca tu de fapt vrei un set de gume ieftine dar bune, afacere pe care, in general, o cautam cu totii, si toti de regula ne pacalim, ca asa este cu chilipirurile, asta cautam asta gasim, si atunci iti spuneam ca de fapt, cum scrie si in titlu vand un set de jante cu tot cu gume, un montat si echilibrat costa destul in zona asta, deci pentru cine are nevoie si nu dispune de sume, sunt o super afacere.
acum este cam tarziu sa spui ca de fapt tu aveai nevoie doar de gume si nu de jante, pe care le gaseai de altfel peste tot pe la tine, alt fapt pe care nu il stiam si nici nu l-ai mentionat, si care din start te descalifica din calitatea de cumparator.
logic nu avea nici un rost sa cumperi jante din tara cand la tine acolo este plin de ele, dar asta este inca o enigma la cele existente ale Universului.
sunt fericit pentru ca traiesc fiecare zi la maxim, ceea ce iti doresc si tie, iar daca fac vreodata vreo prostie nu mi-e rusine sa recunosc ca am comis-o si nu acuz toata ziua pe altii de consecintele faptelor mele.
dar daca asa te simti tu bine, nu te lasa...de psiholog.
seara faina!
p.s. iti propun sa facem acest topic de 150 de pagini, dar nu stiu daca esti de acord, avand in vedere ca am propus eu asta, deci propune tu ca sa nu fie nici o problema.