problema tehnica naspa
problema a patit-o saptamana trecuta un passat tdi din 2003 cred.
rula cu viteza legala prin oras si la un moment dat s-a oprit motorul,s-au stins farurile si toate luminile de la bord.e in moarte clinica sa-i spunem.
ati auzit de vreo problema asemanatoare la vreo masina(nu neaparat ford sau vw)?
eu unul nu-mi pot explica de ce s-a oprit motorul.ma gandesc la vreo eroare grava din ECU dar eu nu-s mecanic si nu stiu prea multe despre motoare.
astept pareri(avizate sper)
rula cu viteza legala prin oras si la un moment dat s-a oprit motorul,s-au stins farurile si toate luminile de la bord.e in moarte clinica sa-i spunem.
ati auzit de vreo problema asemanatoare la vreo masina(nu neaparat ford sau vw)?
eu unul nu-mi pot explica de ce s-a oprit motorul.ma gandesc la vreo eroare grava din ECU dar eu nu-s mecanic si nu stiu prea multe despre motoare.
astept pareri(avizate sper)
Veti recunoaste un OM DE EXCEPTIE dupa un singur indiciu :"TOTI IMBECILII SE UNESC IMPOTRIVA LUI"
VERITAS ODIUM PARIT
Insulta e declaratia infrangerii
VERITAS ODIUM PARIT
Insulta e declaratia infrangerii
-

sorinaccio101 - Ford Freak

.adica daca el e fan vw si are si el inseamna ca toti tre sa avem asa ceva.asta e principalul motiv pt care n-am vrut passat
(mecanicii chiar au dezvoltat o obsesie pt motoarele vw,se extaziaza cand aud ca au de lucrat la un passat.cica "e facut cu cap" motoru,adica le place lor cum sunt aranjate toate pe acolo...)
acum ma gandeam la treaba asta...eu am oroare de mersul subturat,mi se spune "domn' instructor"