Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

navigatie

15 Dec 2008, 12:43

Salut!Am vazut k pentru Mondeo,posesorii de modele k navigatie incorporata au facut o keta pt un cd k navigatie(RO inclusiv).Eu am Focus 2 k navi Blaupunkt incorporata dar cd,dvd...nu.Masina mi-a fost adusa fara.Poate n-am cautat eu unde trebuie dar dak stie cineva de existenta unui astfel de dvd poate ma luminati si pe mine,pls!

Re: navigatie

17 Dec 2008, 22:22

mi-as raspunde singur la aceasta necunoscuta dar...ink n-am aflat raspunsul!kiar nimic nici voi?

17 Dec 2008, 22:26

Daca ai scrie fara sa folosesti un limbaj de chat poate s-ar obosi cineva sa-ti raspunda.
O seara buna!

17 Dec 2008, 22:41

$1 scrie:$2aca ai scrie fara sa folosesti un limbaj de chat poate s-ar obosi cineva sa-ti raspunda.
O seara buna!

mda.scopul e de a veni in ajutor k sfaturi utile,dak le ai.nu te obosi k raspunsurile,tine-le pt tine,atotstiutorule!

18 Dec 2008, 00:07

Da, corect... scopul e de a veni in ajutor. Dar cand scrii "la misto" ti se vine in ajutor pe masura.

P.S. Scuze de off-topic, dar n-am mai putut sa ma abtin.

18 Dec 2008, 08:07

ce model de Blaupunkt ai? TravelPilotEx?

18 Dec 2008, 12:30

$1 scrie:$2a, corect... scopul e de a veni in ajutor. Dar cand scrii "la misto" ti se vine in ajutor pe masura.

P.S. Scuze de off-topic, dar n-am mai putut sa ma abtin.

n-am vrut sa dau dovada de lipsa de respect fata de nimeni.poate intr-adevar scrisul meu de chat nu e potrivit in context dar...haideti sa fim seriosi,asta-i problema?poti ajuta pe cineva,daca vrei,fara sa tii cont de calitatile ortografice!nu duc lipsa de educatie ci doar obisnuinta de a scrie repede m-a facut sa redau doleanta mea asa.scuze pt cine s-a simtit ofensat si astept in continuare ajutor!

12 Ian 2009, 22:46

$1 scrie:$2e model de Blaupunkt ai? TravelPilotEx?

Exact,Blaupunkt TravelPilotEx!Si ma uit cu jale la el!Momentan nu am avut drumuri de facut care sa ceara ajutor din partea navigatiei dar sunt curios cum se prezinta si chiar vreau sa solicit la maxim dotarile pe care le are.

12 Ian 2009, 22:57

vezi aici viewtopic.php?f=20&t=22782, ai sa gasesti link de unde o sa descarci imaginea dvd si instructiunile de inscriptare a dvd pentru romania

12 Ian 2009, 22:58

intereseaza-te macar la ford daca exista harti pt RO, asta ca sa nu te agiti degeaba.

@isotech_ro nu pune omul pe drumuri aiurea. el are travel, iar pe mondeo este denso. cu totul altceva.
Ultima oară modificat de muzica9 pe 12 Ian 2009, 23:04, modificat 1 dată în total.

12 Ian 2009, 23:01

$1 scrie:$2ntereseaza-te macar la ford daca exista harti pt RO, asta ca sa nu te agiti degeaba.

baietii de pe link folosesc un dvd de jaguar. romania este la nivel de drumuri nationale + bucuresti si timisoata

12 Ian 2009, 23:20

pe mondeo este sistem Denso acesta este Blaupunkt TravelPilotEx

15 Ian 2009, 19:45

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ntereseaza-te macar la ford daca exista harti pt RO, asta ca sa nu te agiti degeaba.

baietii de pe link folosesc un dvd de jaguar. romania este la nivel de drumuri nationale + bucuresti si timisoata

Citisem topicul la care m-ai trimis inainte sa deschid eu unul nou si are dreptate muzica9,e pt Denso.am mai rascolit internetul dar nimic,iar la Ford inca n-am sunat.
Multumesc oricum!
Răspunde