ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

07 Dec 2008, 13:17

how much?

07 Dec 2008, 14:22

$1 scrie:$2quot;Monstrul" e de vanzare!! 8-} Cine se baga? =))!

Criza finaciara mondiala scoate monstri (la vanzare) :))

08 Dec 2008, 21:53

Claaaaaaar ! 8-}
FiÅŸiere ataÅŸate
223.jpg

08 Dec 2008, 22:03

Un bizon din Mures...parcat ca orice bizon, in Sibiu.
Pacat ca s-a terminat campania aia cu bizonu' ca sigur castigam ceva cu poza asta :D .
FiÅŸiere ataÅŸate
Bizon muresean.JPG

15 Dec 2008, 17:33

spicuiti din Topul Nesimtitilor
http://www.urbaniulian.ro/category/topul-nesimtitilor/
nes1.jpg

bkl.jpg

Parcare pe 4 locuri si bkl no comment

15 Dec 2008, 18:36

BKL este alu Victor,nu alu jiji

15 Dec 2008, 18:43

BKL nu e nesimtit, ci precaut.

15 Dec 2008, 20:02

$1 scrie:$2KL nu e nesimtit, ci precaut.

corect.

si eu daca as avea Maseratti nu as vrea sa am portierele zgiriate la mall sau la hypermarket. sunt satul de cite zgaibe am capatat la focus prin parcarile noastre.

16 Dec 2008, 09:59

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2KL nu e nesimtit, ci precaut.

corect.

si eu daca as avea Maseratti nu as vrea sa am portierele zgiriate la mall sau la hypermarket. sunt satul de cite zgaibe am capatat la focus prin parcarile noastre.

Eu daca as avea Maseratti, nu m-as mai uita la zgarieturile de pe portiere.
LE: M-as uita doar daca ar fii masina primita cadou, sau ar fii luata prin vreun credit de 40 de ani la banca.

16 Dec 2008, 10:11

$1 scrie:$2u daca as avea Maseratti, nu m-as mai uita la zgarieturile de pe portiere.
LE: M-as uita doar daca ar fii masina primita cadou, sau ar fii luata prin vreun credit de 40 de ani la banca.

Pe dracu. Nu te-ai uita daca ai avea Dacie 1300, nu Maseratii...A, ca nu te-ai uita la cata benzina pui, asta e alta mancare de peste. Get real, people !

16 Dec 2008, 10:30

aseara vazui un nissan gt-r nou nout in parcare la plaza... yummy...

16 Dec 2008, 22:10

Iar in prima poza nu e chiar asa de grav, dupa cum se vede, era foaaaaaaaaarte liber. Daca era foarte aglomerat intelegeam sa ne luam de el.

(Stiu, stiu, daca tot era liber putea parca pe un loc. Dar eu, sincer, nu ii pot reprosa decat ca nu stie sa parcheze, insa asta e tot avand in vedere cat de liber era).

17 Dec 2008, 07:34

$1 scrie:$2u daca as avea Maseratti, nu m-as mai uita la zgarieturile de pe portiere.
He, he, deci, practic, sefii si patronii au grija de moralitatea noastra : nu ne dau prea multi bani si implicit, neputind sa ne luam Maseratti, nu suntem tentati sa devenim nesimtiti !

17 Dec 2008, 09:25

se pare ca e imaginea prea mare...

18 Dec 2008, 12:08

Da ce , numa' Viper-ul sa aiba tava scoasa prin prag ?...
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00947.jpg
DSC00948.jpg

18 Dec 2008, 12:45

Încă o glumă de la înmatriculări.

IMAGE_069.jpg

18 Dec 2008, 19:32

mai sti? poate e preferential... :))

18 Dec 2008, 20:10

$1 scrie:$2KL este alu Victor,nu alu jiji
Pardon ! Masina asta e a unui nepot ! El merge cu ea , un g--zar !

19 Dec 2008, 14:43

cam asa arata capitala de la inaltime acum vreo juma de ora... observati norul gri care in partea de nord e negru :)
FiÅŸiere ataÅŸate
HPIM5277 (Large).JPG
HPIM5275 (Large).JPG
HPIM5274 (Large).JPG
HPIM5273 (Large).JPG

19 Dec 2008, 14:45

$1 scrie:$2.. observati norul gri care in partea de nord e negru :)

tare asta =)) =)) =)) noru' gri care e negru :D nu te supara, dar ai comis-o :D

19 Dec 2008, 14:51

pai aia era si gluma :)

19 Dec 2008, 16:41

frumoase fotografii officer

19 Dec 2008, 20:59

Officer, de fapt vrei sa ne arati fabrica de piine sau viitorul bloc Anchor :D

20 Dec 2008, 09:54

vroiam sa arat cam ce bagam in plamani zilnic :) Pe partea cealalata a cladirii nu se vedea smogul

a da.... si daca cautati birouri de inchiriat anchor metropol mai are pe ici pe colo niste spatii disponibile ;)

22 Dec 2008, 10:20

$1 scrie:$2roiam sa arat cam ce bagam in plamani zilnic :) Pe partea cealalata a cladirii nu se vedea smogul

Si daca vii spre bucuresti de pe A2 sau de pe A1, norul se vede foarte bine dimineata in special, de la cativa km! Ne mai miram ca ne tusesc copii o luna dupa o amarata de raceala!! :((

22 Dec 2008, 18:54

am vazut si am pozat ...
FiÅŸiere ataÅŸate
aur de 24.jpg
Imag001.jpg

23 Dec 2008, 19:02

aproape ca-i mai lunga scara decat masina... :))

23 Dec 2008, 19:50

Ar merge si la munte, o intorci invers si iese cea mai tare sanie.

23 Dec 2008, 19:52

$1 scrie:$2r merge si la munte, o intorci invers si iese cea mai tare sanie.

corect, pe o parte sanie, pe partea cealalta skateboard =))

03 Ian 2009, 12:33

Salutare!

am gasit urmatoarele pe forumul unui joc online (Triburile.ro)..deci nu sunt eu celk implicat in accident dar am vrut sa va arat si voua ce s-a intamplat in noaptea de revelion

Discuti de pe forum:

$1 scrie:$2ragii mei aseara...de revelion ma duceam spre predeal...pe la 10 jumate eram pe posada...a fugit masina de cur...s`a rasucit ...si ...surpriza...a trecut prin parapet direct in prapastie...din pacate nu am coborat de tot in ea ca ne`am oprit intr`un copac...la 2 metrii de terasament...nu am nimic...imi pare rau pt voi ca v`ar fii ramas satele :DD

$1 scrie:$2hiar asa...am avut pur si simplu noroc...eram 4 in masina...2 fete 2 flacai...baietii nu au patit nimic..prietena mea o mica fisura la nas..cealalta fata un umar putin dislocat....

$1 scrie:$2fatul meu ! se pot intampla accidente grave cu ajutorul poleiului si cu o viteza de 50 kph...nu tebuie mai mult :( deci aveti grija la polei

$1 scrie:$2el de la volan are permis de 7 ani si e unul dintre cei mai potoloti soferi....pur si simplu mergea incet si la iesirea din viraj a fugit masina de fund spre stanga ...apoi s`a rasucit complet ...

$1 scrie:$2m stat calm...nu vroiam sa ma gandesc ce se poate intampla....5 10 minute a durat pana au venit cei ce ne`au scos din masina....in timpul asta ne`am examinat intre noi...prietena mea era peste mine...si la un min am obs ca era plina de sange pe fata...nu era lovita la cap...ma gandeam ca era buza sparta... ii curgea defapt din nas de la lovitura....eu imi puteam misca picioarele nu ma durea nimic rau..mainile erau ok...ne`am dat seama ca a fost bine..

$1 scrie:$2 buna masina!!! nu s`a spart nici un geam ...e a unui prieten el conducea...motoru mergea inca ...cand eram rasturnati ... centura nu avea nici unu.. eu nu am patit absolut nimic...toata lumea e f bine ..masina a cazut 2 metri in gol s`a rasucit in aer...pana mea

linkuri:
http://www.primatv.ro/stiri-focus/au-avut-noroc.html

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/au-supravietuit-miraculos-dupa-ce-au-cazut-cu-masina-intr-o-prapastie.html

Imaginea:
Imagine

PS:
posturile puse de mine sunt ale baiatului luat primul pe targa..cel cu tricou negru..cel care vroia sa se dea jos de pe targa
Răspunde