Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
11 Dec 2008, 09:03
duminica pe 21 e ok.ne vedem acolo.poate vom fi mai multi de data asta..........
11 Dec 2008, 12:27
$1 scrie:$2jxme200 ne sabotezi???

nu imi dau seama de ce, dar nu imi apareau toate post-urile..
cred ca la asta te refereai nu?
12 Dec 2008, 19:52
Astazi au plecat lipicioasele spre Constanta. Pina Miercuri vor ajunge.
Pregatiti taloanele pentru control
13 Dec 2008, 01:47
drum bun pentru lipicioase
14 Dec 2008, 17:50
Va rugam mult sa copiati lista INTEGRAL
User - Nume - Model - Bucati
andrei bogdan ionut - bogdan - mic - 2
liviunpl - liviu - mic - 1
the cosh -cosmin- mare-1
the cosh -cosmin- mic-1
xspeed - Alin - mare - 2
moroxp - Andrei - mare - 1
moroxp - Andrei - mic - 1
lastnik-viorel-mare-1
pin02003 - Raul - mic - 1
leonard_cezar - Leonard - mare - 1
leonard_cezar - Leonard - mic - 1
johnny25med - ionut - mare - 1
johnny25med - ionut - mic - 2
dmmoisi - Marius - mare - 1
mandrk - Marius - mic - 1
uidualc - claudiu - mare - 1
uidualc - claudiu - mic - 1
marinakos - Maryo - mic -1
marinakos - Maryo - mare -1
djxme200 - Dragos - mic - 1
mihai24msu - Mihai - mare sau mic - 1 sau 2
de fel sunt mai sucit, asa ca ma voi hotara la fata locului. SCUZE!!
15 Dec 2008, 08:26
mihai msu: mai vrei sa iti fac eu semnul ca al meu? ca saptamana asta era in plan, nu i-am dat drumul.
15 Dec 2008, 11:38
nu mai este nevoie. iti multumesc mult de tot
15 Dec 2008, 12:04
ok, nicio problema, nu am apucat sa-l fac.
de abia astept intalnirea, vine cineva imbracat in Mos Craciun?
se pune de vreo tombola ceva?
pana la urma vad ca se inclina balanta pentru duminica
15 Dec 2008, 19:58
$1 scrie:$2.. vine cineva imbracat in Mos Cracin?
poti venii tu, ca nu ne suparam, iar noi sa asteptam cadourile
16 Dec 2008, 08:32
msu, zilele trecute am vazut in trafic pe suceava la banca religiilor facand stanga pe lapusneanu focusul gri 11 MSU, ma duc eu repede fac un flash, dau un claxon, ma bag in paralel sa vad daca esti matale, salut pe cel din dreapta si nu erai tu! erau cu un scoler si inca unul cred in spate; m-au salutat saracii dar s-au uitat ciudat la unul ras in cap ce vine cu flash-uri si claxoane, se strecoara in dreapta si apoi le zambeste si ii saluta.
ziceam si eu ca ma salut in trafic cu vreunu din clubford si tot n-a fost sa fie...
poate acum cand vin abtibildurile sa am sanse mai mari sa prind vreun coleg sa ne salutam.
iar de Mos Craciun... nu cred ca ma prinde, poate razvan daca isi lasa barba si sa se vopseasca, ca el doar are par si oricum va face cadouri

bafta!
16 Dec 2008, 10:07
de acord pe 21 dec.la Aqua Magic
16 Dec 2008, 20:43
Dragii Mosului am vesti bune si mai putin bune.
Vestile bune sint
- au venit astazi lipicioasele
- arata foarte bine
- toate sint intacte
Vestile mai putin bune
- cei care anul acesta au luat amenzi, au ramas fara carnet sau au depasit viteza legala nu vor mai primi Stickere
- nu mai sint pe stoc
Acestea fiind spuse va asteapta mosul Duminica in fata intrarii la Aqua Magic (NU pe platoul de linga Perla si Telegondola unde ne astepta data trecuta lumea

)
16 Dec 2008, 23:27
Yupy!:)o sa imi lipesc unul si in frunte

....deci duminica a ramas!?
17 Dec 2008, 00:36
duminica ne vedem....vine fiesta vine..sau focus..sau fiesta...trebuie sa ma hotarasc
17 Dec 2008, 11:49
Duminica la 13... va veni si baiatul cu un cmax aproaqpe gri... de jeg!!!
17 Dec 2008, 23:33
las k si focusu meu e negru de jeg
18 Dec 2008, 09:34
A fost suficient sa ma gandesc sa spal masina, ca a si plouat azi noapte...
Deci raman la nuanta de gri... nu am ce face
18 Dec 2008, 14:03
tre sa fie curat locul unde lipim Sticker-ul deci sa nu uitati carpele
19 Dec 2008, 12:29
$1 scrie:$2su, zilele trecute am vazut in trafic pe suceava la banca religiilor facand stanga pe lapusneanu focusul gri 11 MSU, ma duc eu repede fac un flash, dau un claxon, ma bag in paralel sa vad daca esti matale, salut pe cel din dreapta si nu erai tu! erau cu un scoler si inca unul cred in spate; m-au salutat saracii dar s-au uitat ciudat la unul ras in cap ce vine cu flash-uri si claxoane, se strecoara in dreapta si apoi le zambeste si ii saluta.
ziceam si eu ca ma salut in trafic cu vreunu din clubford si tot n-a fost sa fie...
cred ca se intorcea masina de la examen. eu sigur nu eram in ea. cel mai probabil cred ca in dreapta era nenea examinatorul. imi pare rau, dar lasa ca nu mai e mult pana duminica
radur daca zic ca nu am luat amenzi luna asta.... merge?
19 Dec 2008, 12:40
msu, inca o intrebare pentru tine: vreau sa ma uit si eu la oglinzile suplimentare exterioare, pentru unghiul mort. vii cu scoala? mi-am luat unele mici dar nu imi plac si nu le-am pus inca, ma gandeam sa imi iau unele sanatoase, si parca tu aveai asa, de la turcul ala de pe poporului.
vroiam sa vad cum arata puse, si sistemul de montare/lipire.
multumesc
19 Dec 2008, 12:48
eu le-am pus pentru mine sa ma pot asigura si eu din dreapta, ca daca ma las in baza scolerilor.....
se prin cu niste cleme, o sa iti arat
19 Dec 2008, 20:59
Dragii mosului

ham ham ham
Astazi Focusul a facut sex neprotejat cu un catelus (ham ham fuck fuck) si in urma actului a ajuns la doctor.
Asadar urarile de bine din partea prietenilor s-au implinit
Masina poate fi admirata la Transatlantis iar daca vin cei de la Ardaf Luni sa o pozeze poate o am gata anul asta in caz contrar anul urmator
Cum Fiesta este la sefa si cum sefa are treaba Duminica nu pot veni la Serbare de aceea cine poate sa ma caute miine ideal dupa ora 13 sa ne intilnim (la Penny Market) sa ii dau cadourile lipicioase pentru a le impartii.
Pentru cine inca nu are numarul meu 0721 22 22 92 si roata de rezerva 0770 377 155
19 Dec 2008, 21:24
Nu stiu daca v-am spus ca am deschis aici
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=30&t=24324 un topic dedicat celor de la Transatlantis Constanta.
Datorita lipsei de timp am uitat sa va anunt ca am deschis aici viewtopic.php?f=30&t=24324 un topic dedicat celor de la Transatlantis Constanta.
Va garantez ca este citit de Marius Munteanu responsabilul relatiei cu, clientii si calitatea serviciilor.
Asadar daca ati avut probleme, sinteti nemultumiti de cum ati fost tratati la ei, aveti propuneri pentru ei bla bla puteti scrie pe topic.
20 Dec 2008, 08:37
radur sorry pt. incident (era pe tracerea de pietoni???

)) sper sa ne intalnim sa facem ca lipicioasele sa-si faca menirea.
20 Dec 2008, 12:18
Sa traiasca constantenii
Tocmai ce am facut schimbul complet de antigel,
Daca are vreun coleg densimetru pentru antigel, si disponibilitatea de a-l aduce maine la meetingul fordistilor sa vad si eu cum sta treaba
Ne vedem maine la 1:01

Ma duc sa spal masina sa se lipeasca bine abtipildele

20 Dec 2008, 14:30
vin eu cu radur, nu il las sa lipseasca, si venim si cu clubforzii lipiciosi
20 Dec 2008, 17:03
cred ca ma alatur si eu la strangerea de maine 21.12.2008... depinde ce fac diseara ..fiind sambata ..
o sa fim ceva ceva...
20 Dec 2008, 22:17
bravo radur..macar am mai scapat de un caine sau doar l-ai ametit

- si eu stiu cum e cu cainii pe sub masina ..ca doar am stat cu fiesta 2 saptamani in service sa o indrept...URASC CAINII !!!
in rest ne vedem maine la ora 13:00 PM - se anunta o intalnire cu destule masini -
scaunele incalzite se vor putea admira maine..dar nu pe masina mea...eu sper sa reusesc sa ii schimb putin look-ul pana maine..sa o fac sa straluceasca mai tare...

o seara placuta si ne vedem maine
20 Dec 2008, 22:26
deci ramane stabilit...ne vedem maine....abia astept sa pun lipicioasele...mai vine vreo pumita?
21 Dec 2008, 13:43
Bai ..... am comis-o ..
In drum spre intalnire cu voi .... m-a luat radarul cu 108 km in Tuzla.
Am ramas pieton 3 luni.

M-am intors din drum ca eram prea afectat.....
Imi pare rau ... zau.....
Pieton....good...ce cruda e viata.....
Mama doamne pana in Martie e o vesnicie........