dan16tone are dreptate, sunt multi agenti in Bukkales ... la panda, acum ! ( e si foame mare de sarbatori - toate-s scumpe ! ). Cred ca sunt unii si din afara Buc. si asta pe motivul ca fluidizeaza traficul in orele de varf. Cred ca "outsiderii' nu-s asa periculosi ca cei loco, care-s mai smecheri si mai harsiti cu practicile de intimidare si stoarcere de portofele. Am avut in medie cate o intalnire pe zi, de fapt au fost trei zile consecutiv si apoi ... am inceput sa fiu atipic de generos in trafic - si de 'non-combat'
ca pensionarul .
Aplicat aceeasi atitudine ( cand nevinovat) : prezentat CI, nu si permis. Rabdare de canibal ca sa vina iar la masina (20 de minute integi), dupa ce a facut pasi, chipurile sa te verifice prin statie. Si cand revenit, l-am luat repede cu "va rog sa va mai prezentati o data cu numele si sectia de care apartineti !" si cu pixul si carnetelul pregatite in mana. Pana la urma a dat-o pe ton prietenesc, ca nu mai gasesc asa om intelegator si generos ca el... sa ma lase cu un avertisment si atat . Sic !
"Dvs v-ati da numai un avertisment pt ce ati facut ?"Zilele urmatoare : intalnire cu diversi in Solnitze bleumarin cu nr. de MAI si camera video in bord. Astia erau outsideri clar: caciuli de iepure albe

si ton mai ceremonios, desi nu colant pe masini, nu girofar, nu alte insemne la vedere. Aaa si nu erau pusi pe tapat bani, ci pe dat lectii ! Mi-am furat -o , ce sa zic !
Aaa, da, faza tare, desi off-topic! cu parcarea de resedinta ! Mai caut un topic apropiat , daca nu .. bag unul nou !
LE pana la urma o inghesui
aici!