Help/Troubleshooting

proble mare prieteni! va rog ajutati-ma repede

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

proble mare prieteni! va rog ajutati-ma repede

Mesajde Wolfyman » 29 Oct 2006, 08:26

Am fost baiat destept si am zis sa schimb becurile de pe faza scurta si le-am schimbat! evident am scos si bateria. le-am montat la loc inclusiv bateria si m-am dus sa dau la cheie. am asteptat sa se stinga becurile din bord am dat la cheie si ...surpriza.... nu face nimik. liniste totala. apoi am luat tis-ul si acolo spune ca tre sa pun contactul pe pozitia 2 si sa astept 30 de secunde si apoi sa ii dau cheie am facut si asta si tot nimik. Si inca ceva in momentul in care pun contactul beculetul rosu de deasupra ceasului digital din bord (cel de pe consola centrala) incepe sa clipoceasca incontinuu. Ce credeti ca poate fi ! eu nu i-am pus alarma si nici nu cred ca are din fabrica.

am vb cu un mecanic si spune ca daca am uitat cheia in contact cand am scos bateria s-ar pute a sa fi luat niste coduri de eroare dar laur zice ca nu are nici o treaba! oricum are cineva in bucuresti ceva de genu sa imi scoata codurile de eroare daca ar fi? astazi si sa vina la mine ca masina nu merge! il platesc si ii dau si bere! va rog mult :icon_cry:
Cu ce mai plec eu la bacau azi :icon_cry:
FORD FOCUS 85KW 2003 DURATORQ TDCI Bucuresti . Smechera masina :)
VIN WF0AXXGCDA3E81998, COD MOTOR F9DA
Wolfyman
Member

Maşina: FOCUS I
VIN: WF0AXXGCDA3E81998

Re: proble mare prieteni! va rog ajutati-ma repede

Mesajde titocus » 29 Oct 2006, 09:47

Nu-ti mai recunoaste codul din cheie....
Incearca cu cheia de rezerva...alt sfat nu pot sa-ti dau acum...
Acel LED se aprinde cand pui contactul si se stinge in ~2 secunde, daca clipeste nu recunoaste cheia si prin urmare nu cupleaza injectia/electromotorul.
titocus
1nsane Member

Maşina: Mondeo 3 TDDi, Focus 1.6 16V, Mondeo 4 EcoBoost, Focus 3 TDCi

Mesajde gustii3k » 29 Oct 2006, 11:37

mai incearca, este posibil sa-si revina, becul ala este de imobilizare motor, daca nu tre sa o tragi pana la service sa-ti reprogrameze cheia(pt asta poti sa ma contactezi)
gustii3k
Ford Freak

Mesajde hot » 29 Oct 2006, 21:10

Vezi ca scrie ceva in cartea tehnica a fordului cum se programeaza cheile cu coduri.Cauta o carte tehnica si ai sa gasesti.Stiu k eu am citit ceva asemanator acolo.se introduce cheia intr-o pozitie se tine cateva secunde.e destul de complicat dar dak urmezi pasii din carte nu ai cum sa nu reusesti.Bafta multa
Live to ride,ride to live
hot
Gold Member

Maşina: Ford Sierra 1987,Vectra C 2007

Mesajde Zanga » 30 Oct 2006, 12:44

MOVED

@Wolfyman vezi ca ti-am mai scris pe messenger un pic
Scorpio II 2.0 16V Ultima // Scorpio II 2.3 16V Ghia // Scorpio II 2.9 24V Ghia Cosworth
Zanga
Gas Guzzler

Înapoi la Help/Troubleshooting