Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
31 Dec 2008, 14:19
Sincer oameni buni, eu am profitat de cele 2 intalniri la care am participat ( pana acum), am cunoscut noi oameni cu care am schimbat impresii si idei, pareri despre masini etc. Si a fost chiar fain chiar daca toti eram inghetati bocna.
Cat despre accident imi pare rau ca s-a intamplat si sper sa isi repare colegul masinuta cat mai repede!
Si pentru cei care au o fobie de "provinciali", mai iesiti si voi din casa si mai socializati, nu mai fiti autisti, fara a jigni pe cineva anume, fiindca toti suntem oameni normali( cel putin cei cu care am avut ocazia sa vorbesc in ger sub statuie)
Iar in incheiere, va urez tuturor un an nou cu cat mai multe impliniri si BUCURII , dar mai ales FARA INCIDENTE IN TRAFIC si la cat mai multe intalniri sub statuie

!!!
31 Dec 2008, 14:41
Aho, aho, da Anu' Nou! La anu' si la multi ani! C-asa e lumea asta facuta, oamenii se comporta diferit cand mai baga cate-un pacarel:) Unu' canta, altu' plange, altu' e sucarit. RAM-PAM!

Nu vreau ca asta sa fie considerata o instigare la beutura, da' tare ar fi frumos sa mai organizam cate o "tabara de pionieri" intre forumisti. Pe la munte, pe la mare, pe unde mai apucam. Cu rusine in caligrafie, recunosc, am consumat 3 pacarele de tuica si al patrulea este in curs

Atat timp cat pot sa le numar, nu-mi fac griji

RAM-PAM!
31 Dec 2008, 15:07
@dragonxx: Pai, iti spun eu ce face! Daca nu se prezinta la sectia unde ai declarat tu accidentul in urmatoarele 2 ore, ca se face de 24 de ore, va fi data in urmarire generala, ii va fi anulat permisul, va avea dosar penal, si amenda!
Any questions?
31 Dec 2008, 15:57
$1 scrie:$2dragonxx: Pai, iti spun eu ce face! Daca nu se prezinta la sectia unde ai declarat tu accidentul in urmatoarele 2 ore, ca se face de 24 de ore, va fi data in urmarire generala, ii va fi anulat permisul, va avea dosar penal, si amenda!
Any questions?
Da .. aseara imi daduse un nr de telefon sa vb cu ea sa imi zica cand se duce.. am sunat acum si surprize : NUMARUL ESTE GRESIT .. nu e numarul ei.
Am sa ma duc inca odata la politie sa vad daca a fost .. si daca nu .. o sa depun si o plangere impotriva ei ... o nesimtita de femeie ... era greu sa`si miste curu pana acolo ..dar probabil are ceva in neregula de nu se prezinta .. si aseara eu o vazusem si putin cam beata .... deci ... ce dracu pretentii sa mai am
31 Dec 2008, 17:03
Daca luase si ceva la bord, motivu' neprezentarii e clar...o fi sfatuit-o vreun "prieten".
31 Dec 2008, 18:13
$1 scrie:$2dragonxx: Pai, iti spun eu ce face! Daca nu se prezinta la sectia unde ai declarat tu accidentul in urmatoarele 2 ore, ca se face de 24 de ore, va fi data in urmarire generala, ii va fi anulat permisul, va avea dosar penal, si amenda!
Any questions?
Dosar penal? Pai si ce face "cu el"?
31 Dec 2008, 18:50
Si-l pune in rama, pentru copiii ei, sa vada cat de distrusa e, de nu poate sa conduca normal pe sosea!!
Daca nu ma crezi ca-i face dosar, intreaba pe cine vrei tu! Pentru neprezentare sa declari accidentul, asta patesti! Luati aminte, chiar daca e zgarietura, declarati-o! Nu va costa!
31 Dec 2008, 19:36
Mda .. revin cu informatii.. am fost la politie dupa cele 24h .. si scumpa mea doamna nu s`a prezentat.. sa fie anul nou plin numai cu dosare penale pentru dansa... fara cuvinte ..
01 Ian 2009, 08:44
$1 scrie:$2i-l pune in rama, pentru copiii ei, sa vada cat de distrusa e, de nu poate sa conduca normal pe sosea!!
Daca nu ma crezi ca-i face dosar, intreaba pe cine vrei tu! Pentru neprezentare sa declari accidentul, asta patesti! Luati aminte, chiar daca e zgarietura, declarati-o! Nu va costa!
Nu am zis ca nu te cred. Eu chiar intrebam ce implica "detinerea" unui dosar penal pentru neprezentare.
PS. Titlul nu mai e de actualitate, eu pana in 2010 tot ma mai intalnesc cu cativa forumisti

.
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 01 Ian 2009, 13:12, modificat 1 dată în total.
Motiv: Of, of .. ce ti-e si cu forumistii astia .. nu-i poti multumi nicium. Happy now :D ?
01 Ian 2009, 16:22
Deci urmatoarea pe cand?
02 Ian 2009, 09:15
Vali, cind ai fost invitat ne-ai refuzat
04 Ian 2009, 17:29
hai ca iar nu v-am vazut de mult.... cand facem o intalnire nocturna sa apar si eu.... ?
04 Ian 2009, 17:32
Ne intalnim pe DN1 pe contrasens! Prietenii stie de ce...
04 Ian 2009, 17:33
si pe A1 pe contrasens sunt de acord.... numai sa ne intalnim
04 Ian 2009, 18:16
Maine? Cineva? Facem de-o adunare mare?
04 Ian 2009, 18:20
va salut cand se face de o adunare pe anul asta ?
04 Ian 2009, 18:20
hai noroc si la multi ani!!!
eu subscriu la intalnirea de maine...
04 Ian 2009, 18:21
da eu sunt de acord cu maine
04 Ian 2009, 18:24
si eu tot pentru maine seara .
04 Ian 2009, 18:45
maine sa fie

dar seara de tot eventual
04 Ian 2009, 18:45
s-ar putea sa ajung si eu
04 Ian 2009, 23:49
Incerc sa vin si eu.
05 Ian 2009, 00:04
cred ca apar si eu
05 Ian 2009, 01:09
Dap dap dap

... Maine la ora 21:00 sunt si eu prezent la Academie
Ne prezentam cu cafea ceva sa ne mai incalzim oasele ? sau vin cu o sticla de vin fiert ?
Deci treceti`ma pe lista, maine sunt prezent !
05 Ian 2009, 01:16
Oho,se aduna lumea! Care ai termos, apa si lapte acasa? Aduc eu plicurile de nescafe si pahare de unica folosinta:)
05 Ian 2009, 01:22
$1 scrie:$2ho,se aduna lumea! Care ai termos, apa si lapte acasa? Aduc eu plicurile de nescafe si pahare de unica folosinta:)
Uh damn it .. daca vreti cumpar eu un termos maine si vin cu cafelutza

.. ce zicetzi ? dar cat de mare sa fie termosul ? sa ne ajunga la toti ... ! Fac si cafeaua de acasa .. doar pliculetele de zahar sa le aducetzi ca sa isi puna fiecare cat ii place..
05 Ian 2009, 01:26

Pai zic sa vina mai multi cu termosuri macar 2, 3 sa fie...
05 Ian 2009, 01:31
Pai atunci sa incerc sa cumpar si eu unu sper sa gasesc .. si sa mai vina cineva care stie sigur ca poata sa vina cu termosul ... eu sper sa am timp maine sa trec sa il cumpar.. nu promit ! Oki ?
05 Ian 2009, 05:07
Tu lasa prostiile, ai grija la proaste in retrovizoare

.
Cred ca ajung si eu maine.