Discutii libere/forum

ce ne facem cu femeile din dreapta

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: ce ne facem cu femeile din dreapta

Mesajde KomandantuR » 01 Noi 2008, 07:27

Trebuie sa ai si un avantaj micutz acolo, in schimbul frigiderului de acasa mereu plin cu carnitza :D
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde joe13 » 01 Noi 2008, 09:00

Am ajuns la amenintari!!!! :-t
Chiar nu mai inteleg :-?
joe13

Maşina: FOCUS 2007

Mesajde MIHAI770 » 01 Noi 2008, 09:09

ce caterinca... hai mey nu mai fiti asa rai... :)
Caut pentru Fiesta 2001: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=131&t=98585
Fordu'i Ford! :)
MIHAI770
Member

Maşina: Fiesta 2001, 60cp, 3 usi, detango
VIN: Foooofiiiiiiiiiii

Mesajde verga_Cip » 02 Noi 2008, 10:13

$1 scrie:$2rumoasa viata de moderator. Daca ai dat cu bata-n balta poti sa bagi repede gunoiul sub pres :D.

Nicidecum! Ideea e ca subiectul a degenerat si daca te multumeste IMI CER EU SCUZE din partea lui Cornel daca cineva s-a simtit jignit!
Motivul stergerii este pentru a nu continua intepaturile! Cred ca fiecare are o intamplare care il marcheaza si cateodata chiar avem o zi proasta!

Va rog sa continuati la subiect. Multumesc.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde kristy_brasov » 02 Noi 2008, 12:34

O solutie cu mari sanse de reusita ar fi schimbarea masini cu una mai siletioasa ( la mine a dat rezultate desi sotia mea doar ma atentiona cateodata si nicidecum sa ma apostrofeze) !!! Si garantez ca va da rezultate. Mai exact senzatia de la 120 km\h in fiesta este echivalentza cu cea de la 160 km\h intr-un mondeo sau poate chiar un scorpio 2 de preferant benzina. Daca a facut din observarea vitezometrului un adevarat hobby nu mai ai prea multe sanse. O varianta care ar avea sanse minime de reusita ar fi sa tiparesi paginile acestui topic si sa i le dai sa le studieze un pic sa vada ce parere are o armata de soferi, poate realizeaza ca nu face altceva decat sa te enerveze si sa-ti distraga atentia de la drum. O alta varianta ar fi s-o pui sa-si ia permis de conducere ca s-o claxoneze tot poporul cand merge cu viteza mica prin tarza sau pe autostrada cu 100 km\h.
kristy_brasov
Gold Member

Maşina: Ford Mondeo Ghia mk3 2.0 tdci

Mesajde Alen » 02 Noi 2008, 20:30

@kristy_bv: nu e rea ideea ta cu printarea paginilor topicului, eu sa fiu in locul initiatorului as lua in considerare varianta asta, vorbesc foarte serios
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde wanna » 02 Noi 2008, 20:58

1. sotia lui xdocx are permis.
2. varianta cu printatul e buna, dar nu aveti de unde sa stiti cum va reactiona doamna. Daca se supara si mai tare si dintr-o cearta despre viteza degeneareaza in altceva?
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde Nenea Fordescu » 02 Noi 2008, 21:20

Bai fratilor, cat de diferite sunt femeile astea si la limite. A mea nevasta mergea subturat de tremura toata masina. I-am bagat in cap sa mearga turat si acum 1, 2, 3 semafor, franaaaaaaaaaaaa - 1, 2, 3, trecere de pietoni, franaaaaaaaaaaaa... In ceea ce priveste viteza, nevasta-mea zice pe la 140-150 pe DN1 : "Auzi, ai vreo 2 milioane la tine?" Io zic "Da, am!" Ea zice:" Pai nu mai bine mi-i dai mie decat la CEC?" :)
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Mesajde Cornel001 » 02 Noi 2008, 21:41

n-am inteles faza cu CEC-ul...
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde joe13 » 02 Noi 2008, 21:55

$1 scrie:$2-am inteles faza cu CEC-ul...

Se refera la amenda......cred
joe13

Maşina: FOCUS 2007

Mesajde Nenea Fordescu » 02 Noi 2008, 23:49

Da, la amenda :)
Nenea Fordescu

Mesajde MIHAI770 » 03 Noi 2008, 08:59

$1 scrie:$2quot;Auzi, ai vreo 2 milioane la tine?" Io zic "Da, am!" Ea zice:" Pai nu mai bine mi-i dai mie decat la CEC?" :)

..genial.. =))
Caut pentru Fiesta 2001: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=131&t=98585
Fordu'i Ford! :)
MIHAI770
Member

Maşina: Fiesta 2001, 60cp, 3 usi, detango
VIN: Foooofiiiiiiiiiii

Mesajde kosmin » 03 Noi 2008, 11:24

@xdocx: Sotia ta a fost vreodata implicata in vreun accident? Poate sa ii fie frica din cauza asta. In orice caz, orice rezolvare pe ocolite nu o sa aiba rezultate eficiente. Cum mai ziceau si alti colegi... problema are probabil un fond, o cauza care trebuie discutata si eliminata. Pana ajungi sa rezolvi problema, iti pot zice ce as face eu: In momentul in care ar incepe sa zica ceva de viteza, as opri cu prima ocazie si as pune-o pe ea sa conduca. Nu as pleca pana nu as rezolva problema... ori conduce ea, ori te lasa pe tine sa conduci.

Bafta!
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
kosmin
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2, 2006, 1.6 TDCi, 90 cp, Trend 007

Mesajde Cornel001 » 03 Noi 2008, 11:55

pai poate atata si asteapta...
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde SliceofLife » 03 Noi 2008, 13:07

$1 scrie:$2..tiparesi paginile acestui topic si sa i le dai sa le studieze un pic sa vada ce parere are o armata de soferi, poate realizeaza ca nu face altceva decat sa te enerveze si sa-ti distraga atentia de la drum...

O armata de soferi? Voi chair credeti ca o armata de soferi poate schimba ceea ce simte ea? Daca ea simte ca e tare pai e tare.
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Maşina: Fiat Grande Punto, 2007, 1248cc, 75cp - M-Jet

Mesajde Tiry213 » 14 Noi 2008, 12:12

Mai jos ai solutia :)

Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cand tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe:
- ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!!ACUM!!! HAI!!! ATENTIE!!! O SA SE ARDA!!!AI INNEBUNIT?!! ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!PUNE SARE!!!"
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
- De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou???
Barbatul raspunde foarte calm:
- Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu când conduc masina si tu stai linga mine si tipi...
Imagine
Tiry213
1nsane Member

Mesajde BoogY » 14 Noi 2008, 17:44

:)))) Hahhaah foarte tare bancul!!!
BoogY

Mesajde danos » 21 Noi 2008, 15:33

Si la mine comenteaza, dar inca suport. De obicei merg cu 80-90 in localitate si 120-130 afara. cum sar de aceste praguri, incepe: Nu crezi ca exagerezi? Ne grabim cumva si nu stiu eu? Oricum nu am ce sa fac........port 44 la pantof :)) :D :))
Ford Fiesta 1.3 70 cp
danos
Member

Maşina: Fiesta 2005 - 1,3l 70CP, Mondeo 2001 -2.0 TDCI 115 CP
VIN: WF0HXXGAJH4Y81106

Mesajde diaan » 21 Noi 2008, 16:14

Are carnet!
Pai atunci las o pe ea sa conduca pe un drum liber si sa vezi daca ii place cu 80-100. :) Se va plictisi!
Eu asa m am tratat! :-"
diaan
Incepator

Maşina: Ford Fiesta

Mesajde Nenea Fordescu » 22 Noi 2008, 02:41

Ieri am dus-o pe bunica lu' nevasta-mea (mama lu soacra-mea, mamaia mea prin alianta :) ) la service (Spitalu' Floreasca) pentru revizia de 68 de ani. Nu i-a tacut gura babii de la Vitan pan' la spital:

"Eeee, barbata-miu n-o ia p-aicea ca e aglomeratie mare!"
"Ia uite, il vezi p-ala?"
"Mai inchide geamu' ala ca e curent si mai si fumezi!"
"Sa stii ca aici in spate se aude tare casetofonu'!"
"Iar stam la semafor..Ti-am zic doar ca e aglomerat p-aicea"
"Ti-ai pus centura?"
"Haaaai, ca pana ajungem noi, pleaca si doctoru'..."
"Dupa ce plecam de la spital ma lasi la Violeta, ca sa-i duc analizele"

In drum spre Violeta:

EU (spre rusinea mea, nu stiam unde sta Violeta): " Sa-mi spuneti unde fac dreapta..."
MAMAIE (dupa o fractiune de secunda): " AICEAAAA"...

...ulterior:

MAMAIE: "Fa dreapta aici"
EU:"Nu pot,, e interzis"...
MAMAIE: "Atunci intoarce, ca iar ai ratat strada..."
Nenea Fordescu

Mesajde adicristea » 22 Noi 2008, 07:19

Nu se pune, era in spate :P.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde adispan » 22 Noi 2008, 09:02

o povestioara de anu trecut (Smiley e martor):

trebia sa plecam la paltinis; ne intilnim cu Smiley la iesirea spre autostrada si facem planu: "Ba, mergem cu 120-130 pe autostrada, pe banda 1, da?" - "Da"; cum io n-aveam chef de condus, o las pe don'shoara, noi in fata si Smiley dupa noi

autostrada: 2 km cu 100km/h; 3 km cu 120km/h; restu' cu minim 140, in general 150 km/h ... am ajuns f repede la "jonctiunea" cu zvony in pitesti ... :D

in rest, nu s-a plans nimeni k ma moscaiesc si nici ca o ard prea tare (cu mine in masina fiind, ca altfel am avut plingeri de la Darian, cart00n ... :D ... ba chiar o data l-am sunat pe verga_Cip sa-l intreb daca suntem la curse, cand o forja cu alecsutzu cu 180km/h prin bucovina, sa vizitam manastirile) ... asta e, cu 1.4 benzina nici nu prea ai unde sa fugi, plus ca "economia" de timp intre 120-130 km/h si 150 km/h nu e cine stie ce ...

deci, have fun driving ... I do :D

deci daca vreti sa se simta bine nevestele/prietenele, trimiteti-le in concediu cu mine :D
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde stdanm » 25 Noi 2008, 11:26

$1 scrie:$2...........................
MAMAIE: "Atunci intoarce, ca iar ai ratat strada... "
si trage pe dreapta ca iau metroul! =))
stdanm
Gold Member

Mesajde paulica » 07 Dec 2008, 01:11

$1 scrie:$2devarata problema este ce te faci cand femeile care au stat in dreapta conduc mai bine decat tine care ai stat pana atunci la volan??!!! Si carcotasi si Invidiosi!!!! Sau mai pe scurt: barbati! Oare de ce cred ei ca detin cheia tehnicii mondiale???!!
Vad ca topicul ar trebui mutat la cel cu misoginii!

Hai sa-ti zic ceva!
Prin '93, ma angajasem si eu proaspat, aveam o Dacie break la firma. O tipa, care era si ceva sefa, si avea mult de alergat, supermeseriasa in ale volanului (ta-su iesise la pensie colonel, adjunct sef serviciu circulatie la Teleorman) zicea ca le-au tras teapa astia de la Dacia, ca avea cutie doar in 4 si nu in 5 (trepte :D). Ei, multi stim timoneria de la Dacii. Si odata la un drum, eu la volan ea in dreapta, eu dai si dai si bag A CINCEA. La care tipa siderata "unde ai gasit-o?" Eu, smecher rau: "A, era prin portbagaj, am gasit-o, am luat-o, si am pus-o". Bine-nteles ca s-a cam suparat gagica, dar...asta e.
Asa ca:
1) femeile sunt conducatori mai atenti, mai ponderati si de aceea muuult mai calmi decât barbatii ,dar pentru ele masina este un obiect, aproape la fel cum este si o poseta, UN ACCESORIU. De aceea au si foarte mari probleme in ceea ce priveste manevrele (de ex. parcari, eventual marchearriere).
2) barbatii, dimpotriva, devin una cu masina. Practic masina este o prelungire a propriei persoane. Nu stiu cum sa-ti explic, practic el "simte" ca si cum colturile masinii ar fi degetele de la mâini sau picioare.
Fiecare cu minusurile si cu plusurile lui.
Si sa nu te astepti ca fiind prezenta pe forum barbatii se vor comporta "mai putin misogin".
paulica
1nsane Member

Mesajde SliceofLife » 08 Dec 2008, 12:10

$1 scrie:$2..eu la volan ea in dreapta, eu dai si dai si bag A CINCEA. La care tipa siderata "unde ai gasit-o?" Eu, smecher rau: "A, era prin portbagaj, am gasit-o, am luat-o, si am pus-o". Bine-nteles ca s-a cam suparat gagica, dar...asta e.
Asa ca...

Eh, aceeasi faza o stiu si eu dar cu un barbat. A mers vreo 50.000km fara sa stie ca are 5 trepte. A 5a nu mergea ca nu era reglata bine timoneria. Pana intr-o zi cand un mecanic la o revizie generala s-a prins si a reglat timoneria.
The only way out is in!
SliceofLife
Gold Member

Maşina: Fiat Grande Punto, 2007, 1248cc, 75cp - M-Jet

Mesajde HCM Hunedoara » 12 Dec 2008, 17:21

Paulica:..foarteee tareee frate...."fil di car"...fiti cumasina cum e -gemul cu clatita- =)) LIPITE =)) ..cam aiurea glumitza, nu? :-S
Imagine
HCM Hunedoara
Ford Freak

Maşina: Ford Mondeo mk2 Tournier 1.8l 115cp

Mesajde paulica » 26 Dec 2008, 22:41

Nu chiar, numai ca acest "feeling" ii face pe barbati mult mai imprudentzi. Si unui sofer ii trebuie atentie distributiva. Am vazut odata la TV o mica dezbatere soferi femei vs soferi barbati. Si o cocoana "pisicoloaga" (isi apara sexul banuiesc) zicea ca femeile stau mai bine cu atentia distributiva. Nope. Asta cu atentia distributiva se invata, se cultiva. Nu e regula barbat sau femeie aici.
E complicat ca trebuie sa fii atent la tot ce te inconjoara, dar inregistrezi totul ca o suma de FAPTE DIVERSE. Doar când ceva din jur te priveste efectiv, faci "focus" pe acea chestie. Numai ca acea chestie trebuie sa fie legata de situatia in care esti. La volan faci "focus" pe o situatie din trafic, la serviciu faci "focus" pe altceva, s.a.m.d. Din pacate e greu si ca femeie si ca barbat. Femeilor le este distrsa atentia te miri ce nimicuri, barbatilor de "vreo fusta mini", e.t.c. E mult de vorbit si din pacate nici meseriasii nu stiu cum functioneaza creierul.
Si inca ceva: NU VA BAZATI PE AUTOMATISME. Cum ar fi la karate, sau fotbal. Ai facut antrenament si stii. La fotbal sau karate din fericire nu prea e cazul s-o mierlesti. In trafic insa ATENTIA SI INSTINCTUL DE CONSEVARE sunt sfinte.
paulica
1nsane Member

Mesajde Nenea Fordescu » 31 Dec 2008, 16:05

Drum Bucuresti - Rm. Valcea, colega in dreapta:

Pana la iesirea din Bucuresti :(( :

"Ai actele la tine? Stai! Vezi ca vine ala! Aoleo! E galbeeeen! Ia uite! Oooof! Ma, tu n-ai minte!? Vezi ca ai rosu! E verde! Aicea ai stop! Frana, frana, ca dai in ala! E poleeeeei! "

Pe autostrada:

" Aoleo, ce tare mergi! Sterge si tu parbrizu'! Tu vezi ceva in spate? Opreste aici sa stergem geamurile! Si oglinzile! Ai aprins farurile? Ne-ajunge benzina? Da muzica mai incet! Camionuuuu! Nu depasi acuma, ca se baga ala, face stanga!"

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
Nenea Fordescu

Mesajde adicristea » 31 Dec 2008, 16:30

Era simplu, Nene: "ma apuc de baut acum sau astepti in tacere pana in Valcea"? :D
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Cornel001 » 31 Dec 2008, 16:37

Niciodata sa nu iei o singura colega. Se iau minim doua si se pun pe locurile din spate. Cu sperante si sanse mari sa fie acaparate de ce stiu sa faca cel mai bine : sa turuie/barfeasca intre ele.
Imagine
Cornel001
Membru Belit

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum