ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: ce ne facem cu femeile din dreapta

01 Noi 2008, 07:27

Trebuie sa ai si un avantaj micutz acolo, in schimbul frigiderului de acasa mereu plin cu carnitza :D

01 Noi 2008, 09:00

Am ajuns la amenintari!!!! :-t
Chiar nu mai inteleg :-?

01 Noi 2008, 09:09

ce caterinca... hai mey nu mai fiti asa rai... :)

02 Noi 2008, 10:13

$1 scrie:$2rumoasa viata de moderator. Daca ai dat cu bata-n balta poti sa bagi repede gunoiul sub pres :D.

Nicidecum! Ideea e ca subiectul a degenerat si daca te multumeste IMI CER EU SCUZE din partea lui Cornel daca cineva s-a simtit jignit!
Motivul stergerii este pentru a nu continua intepaturile! Cred ca fiecare are o intamplare care il marcheaza si cateodata chiar avem o zi proasta!

Va rog sa continuati la subiect. Multumesc.

02 Noi 2008, 12:34

O solutie cu mari sanse de reusita ar fi schimbarea masini cu una mai siletioasa ( la mine a dat rezultate desi sotia mea doar ma atentiona cateodata si nicidecum sa ma apostrofeze) !!! Si garantez ca va da rezultate. Mai exact senzatia de la 120 km\h in fiesta este echivalentza cu cea de la 160 km\h intr-un mondeo sau poate chiar un scorpio 2 de preferant benzina. Daca a facut din observarea vitezometrului un adevarat hobby nu mai ai prea multe sanse. O varianta care ar avea sanse minime de reusita ar fi sa tiparesi paginile acestui topic si sa i le dai sa le studieze un pic sa vada ce parere are o armata de soferi, poate realizeaza ca nu face altceva decat sa te enerveze si sa-ti distraga atentia de la drum. O alta varianta ar fi s-o pui sa-si ia permis de conducere ca s-o claxoneze tot poporul cand merge cu viteza mica prin tarza sau pe autostrada cu 100 km\h.

02 Noi 2008, 20:30

@kristy_bv: nu e rea ideea ta cu printarea paginilor topicului, eu sa fiu in locul initiatorului as lua in considerare varianta asta, vorbesc foarte serios

02 Noi 2008, 20:58

1. sotia lui xdocx are permis.
2. varianta cu printatul e buna, dar nu aveti de unde sa stiti cum va reactiona doamna. Daca se supara si mai tare si dintr-o cearta despre viteza degeneareaza in altceva?

02 Noi 2008, 21:20

Bai fratilor, cat de diferite sunt femeile astea si la limite. A mea nevasta mergea subturat de tremura toata masina. I-am bagat in cap sa mearga turat si acum 1, 2, 3 semafor, franaaaaaaaaaaaa - 1, 2, 3, trecere de pietoni, franaaaaaaaaaaaa... In ceea ce priveste viteza, nevasta-mea zice pe la 140-150 pe DN1 : "Auzi, ai vreo 2 milioane la tine?" Io zic "Da, am!" Ea zice:" Pai nu mai bine mi-i dai mie decat la CEC?" :)

02 Noi 2008, 21:41

n-am inteles faza cu CEC-ul...

02 Noi 2008, 21:55

$1 scrie:$2-am inteles faza cu CEC-ul...

Se refera la amenda......cred

02 Noi 2008, 23:49

Da, la amenda :)

03 Noi 2008, 08:59

$1 scrie:$2quot;Auzi, ai vreo 2 milioane la tine?" Io zic "Da, am!" Ea zice:" Pai nu mai bine mi-i dai mie decat la CEC?" :)

..genial.. =))

03 Noi 2008, 11:24

@xdocx: Sotia ta a fost vreodata implicata in vreun accident? Poate sa ii fie frica din cauza asta. In orice caz, orice rezolvare pe ocolite nu o sa aiba rezultate eficiente. Cum mai ziceau si alti colegi... problema are probabil un fond, o cauza care trebuie discutata si eliminata. Pana ajungi sa rezolvi problema, iti pot zice ce as face eu: In momentul in care ar incepe sa zica ceva de viteza, as opri cu prima ocazie si as pune-o pe ea sa conduca. Nu as pleca pana nu as rezolva problema... ori conduce ea, ori te lasa pe tine sa conduci.

Bafta!

03 Noi 2008, 11:55

pai poate atata si asteapta...

03 Noi 2008, 13:07

$1 scrie:$2..tiparesi paginile acestui topic si sa i le dai sa le studieze un pic sa vada ce parere are o armata de soferi, poate realizeaza ca nu face altceva decat sa te enerveze si sa-ti distraga atentia de la drum...

O armata de soferi? Voi chair credeti ca o armata de soferi poate schimba ceea ce simte ea? Daca ea simte ca e tare pai e tare.

14 Noi 2008, 12:12

Mai jos ai solutia :)

Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cand tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe:
- ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!!ACUM!!! HAI!!! ATENTIE!!! O SA SE ARDA!!!AI INNEBUNIT?!! ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!!PUNE SARE!!!"
Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba:
- De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou???
Barbatul raspunde foarte calm:
- Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu când conduc masina si tu stai linga mine si tipi...

14 Noi 2008, 17:44

:)))) Hahhaah foarte tare bancul!!!

21 Noi 2008, 15:33

Si la mine comenteaza, dar inca suport. De obicei merg cu 80-90 in localitate si 120-130 afara. cum sar de aceste praguri, incepe: Nu crezi ca exagerezi? Ne grabim cumva si nu stiu eu? Oricum nu am ce sa fac........port 44 la pantof :)) :D :))

21 Noi 2008, 16:14

Are carnet!
Pai atunci las o pe ea sa conduca pe un drum liber si sa vezi daca ii place cu 80-100. :) Se va plictisi!
Eu asa m am tratat! :-"

22 Noi 2008, 02:41

Ieri am dus-o pe bunica lu' nevasta-mea (mama lu soacra-mea, mamaia mea prin alianta :) ) la service (Spitalu' Floreasca) pentru revizia de 68 de ani. Nu i-a tacut gura babii de la Vitan pan' la spital:

"Eeee, barbata-miu n-o ia p-aicea ca e aglomeratie mare!"
"Ia uite, il vezi p-ala?"
"Mai inchide geamu' ala ca e curent si mai si fumezi!"
"Sa stii ca aici in spate se aude tare casetofonu'!"
"Iar stam la semafor..Ti-am zic doar ca e aglomerat p-aicea"
"Ti-ai pus centura?"
"Haaaai, ca pana ajungem noi, pleaca si doctoru'..."
"Dupa ce plecam de la spital ma lasi la Violeta, ca sa-i duc analizele"

In drum spre Violeta:

EU (spre rusinea mea, nu stiam unde sta Violeta): " Sa-mi spuneti unde fac dreapta..."
MAMAIE (dupa o fractiune de secunda): " AICEAAAA"...

...ulterior:

MAMAIE: "Fa dreapta aici"
EU:"Nu pot,, e interzis"...
MAMAIE: "Atunci intoarce, ca iar ai ratat strada..."

22 Noi 2008, 07:19

Nu se pune, era in spate :P.

22 Noi 2008, 09:02

o povestioara de anu trecut (Smiley e martor):

trebia sa plecam la paltinis; ne intilnim cu Smiley la iesirea spre autostrada si facem planu: "Ba, mergem cu 120-130 pe autostrada, pe banda 1, da?" - "Da"; cum io n-aveam chef de condus, o las pe don'shoara, noi in fata si Smiley dupa noi

autostrada: 2 km cu 100km/h; 3 km cu 120km/h; restu' cu minim 140, in general 150 km/h ... am ajuns f repede la "jonctiunea" cu zvony in pitesti ... :D

in rest, nu s-a plans nimeni k ma moscaiesc si nici ca o ard prea tare (cu mine in masina fiind, ca altfel am avut plingeri de la Darian, cart00n ... :D ... ba chiar o data l-am sunat pe verga_Cip sa-l intreb daca suntem la curse, cand o forja cu alecsutzu cu 180km/h prin bucovina, sa vizitam manastirile) ... asta e, cu 1.4 benzina nici nu prea ai unde sa fugi, plus ca "economia" de timp intre 120-130 km/h si 150 km/h nu e cine stie ce ...

deci, have fun driving ... I do :D

deci daca vreti sa se simta bine nevestele/prietenele, trimiteti-le in concediu cu mine :D

25 Noi 2008, 11:26

$1 scrie:$2...........................
MAMAIE: "Atunci intoarce, ca iar ai ratat strada... "
si trage pe dreapta ca iau metroul! =))

07 Dec 2008, 01:11

$1 scrie:$2devarata problema este ce te faci cand femeile care au stat in dreapta conduc mai bine decat tine care ai stat pana atunci la volan??!!! Si carcotasi si Invidiosi!!!! Sau mai pe scurt: barbati! Oare de ce cred ei ca detin cheia tehnicii mondiale???!!
Vad ca topicul ar trebui mutat la cel cu misoginii!

Hai sa-ti zic ceva!
Prin '93, ma angajasem si eu proaspat, aveam o Dacie break la firma. O tipa, care era si ceva sefa, si avea mult de alergat, supermeseriasa in ale volanului (ta-su iesise la pensie colonel, adjunct sef serviciu circulatie la Teleorman) zicea ca le-au tras teapa astia de la Dacia, ca avea cutie doar in 4 si nu in 5 (trepte :D). Ei, multi stim timoneria de la Dacii. Si odata la un drum, eu la volan ea in dreapta, eu dai si dai si bag A CINCEA. La care tipa siderata "unde ai gasit-o?" Eu, smecher rau: "A, era prin portbagaj, am gasit-o, am luat-o, si am pus-o". Bine-nteles ca s-a cam suparat gagica, dar...asta e.
Asa ca:
1) femeile sunt conducatori mai atenti, mai ponderati si de aceea muuult mai calmi decât barbatii ,dar pentru ele masina este un obiect, aproape la fel cum este si o poseta, UN ACCESORIU. De aceea au si foarte mari probleme in ceea ce priveste manevrele (de ex. parcari, eventual marchearriere).
2) barbatii, dimpotriva, devin una cu masina. Practic masina este o prelungire a propriei persoane. Nu stiu cum sa-ti explic, practic el "simte" ca si cum colturile masinii ar fi degetele de la mâini sau picioare.
Fiecare cu minusurile si cu plusurile lui.
Si sa nu te astepti ca fiind prezenta pe forum barbatii se vor comporta "mai putin misogin".

08 Dec 2008, 12:10

$1 scrie:$2..eu la volan ea in dreapta, eu dai si dai si bag A CINCEA. La care tipa siderata "unde ai gasit-o?" Eu, smecher rau: "A, era prin portbagaj, am gasit-o, am luat-o, si am pus-o". Bine-nteles ca s-a cam suparat gagica, dar...asta e.
Asa ca...

Eh, aceeasi faza o stiu si eu dar cu un barbat. A mers vreo 50.000km fara sa stie ca are 5 trepte. A 5a nu mergea ca nu era reglata bine timoneria. Pana intr-o zi cand un mecanic la o revizie generala s-a prins si a reglat timoneria.

12 Dec 2008, 17:21

Paulica:..foarteee tareee frate...."fil di car"...fiti cumasina cum e -gemul cu clatita- =)) LIPITE =)) ..cam aiurea glumitza, nu? :-S

26 Dec 2008, 22:41

Nu chiar, numai ca acest "feeling" ii face pe barbati mult mai imprudentzi. Si unui sofer ii trebuie atentie distributiva. Am vazut odata la TV o mica dezbatere soferi femei vs soferi barbati. Si o cocoana "pisicoloaga" (isi apara sexul banuiesc) zicea ca femeile stau mai bine cu atentia distributiva. Nope. Asta cu atentia distributiva se invata, se cultiva. Nu e regula barbat sau femeie aici.
E complicat ca trebuie sa fii atent la tot ce te inconjoara, dar inregistrezi totul ca o suma de FAPTE DIVERSE. Doar când ceva din jur te priveste efectiv, faci "focus" pe acea chestie. Numai ca acea chestie trebuie sa fie legata de situatia in care esti. La volan faci "focus" pe o situatie din trafic, la serviciu faci "focus" pe altceva, s.a.m.d. Din pacate e greu si ca femeie si ca barbat. Femeilor le este distrsa atentia te miri ce nimicuri, barbatilor de "vreo fusta mini", e.t.c. E mult de vorbit si din pacate nici meseriasii nu stiu cum functioneaza creierul.
Si inca ceva: NU VA BAZATI PE AUTOMATISME. Cum ar fi la karate, sau fotbal. Ai facut antrenament si stii. La fotbal sau karate din fericire nu prea e cazul s-o mierlesti. In trafic insa ATENTIA SI INSTINCTUL DE CONSEVARE sunt sfinte.

31 Dec 2008, 16:05

Drum Bucuresti - Rm. Valcea, colega in dreapta:

Pana la iesirea din Bucuresti :(( :

"Ai actele la tine? Stai! Vezi ca vine ala! Aoleo! E galbeeeen! Ia uite! Oooof! Ma, tu n-ai minte!? Vezi ca ai rosu! E verde! Aicea ai stop! Frana, frana, ca dai in ala! E poleeeeei! "

Pe autostrada:

" Aoleo, ce tare mergi! Sterge si tu parbrizu'! Tu vezi ceva in spate? Opreste aici sa stergem geamurile! Si oglinzile! Ai aprins farurile? Ne-ajunge benzina? Da muzica mai incet! Camionuuuu! Nu depasi acuma, ca se baga ala, face stanga!"

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

31 Dec 2008, 16:30

Era simplu, Nene: "ma apuc de baut acum sau astepti in tacere pana in Valcea"? :D

31 Dec 2008, 16:37

Niciodata sa nu iei o singura colega. Se iau minim doua si se pun pe locurile din spate. Cu sperante si sanse mari sa fie acaparate de ce stiu sa faca cel mai bine : sa turuie/barfeasca intre ele.
Răspunde