Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

buton deschidere portbagaj focus 2003

29 Dec 2008, 19:32

Caut buton pentru deschidere a portbagajului din interior pentru FORD FOCUS hatchback 2003. Butonul are forma triunghilara si se afla pe bord. Vreau sa stiu la ce pret puteti sa-mi trimiteti intrucat am gasit cateva oferte la 80 lei. De preferat ar fi din dezmembrari, dar daca imi convine pretul as lua si nou... Multumesc anticipat!

Re: buton deschidere portbagaj focus 2003

30 Dec 2008, 20:29

$1 scrie:$2aut buton pentru deschidere a portbagajului din interior pentru FORD FOCUS hatchback 2003. Butonul are forma triunghilara si se afla pe bord. Vreau sa stiu la ce pret puteti sa-mi trimiteti intrucat am gasit cateva oferte la 80 lei. De preferat ar fi din dezmembrari, dar daca imi convine pretul as lua si nou... Multumesc anticipat!

desfa butonul si curata-l cu spirt sau sprey de contact si o sa mearga

02 Ian 2009, 11:15

Am facut ce mi-ati sugerat... a mers de vreo 4 ori, dupa ce l-am fixat in bord a mai mers de vreo 3 si apoi nu a mai functionat.
Am o dilema, daca sunt firele de vina atunci nu trebuia sa merga si nici daca era butonul... Nu stiu ce sa mai cred... Presupun ca o sa-l las asa...

02 Ian 2009, 11:55

$1 scrie:$2m facut ce mi-ati sugerat... a mers de vreo 4 ori, dupa ce l-am fixat in bord a mai mers de vreo 3 si apoi nu a mai functionat.
Am o dilema, daca sunt firele de vina atunci nu trebuia sa merga si nici daca era butonul... Nu stiu ce sa mai cred... Presupun ca o sa-l las asa...

nu ai cheie cu telecomanda?
poti deschide portbagajul di din telecomanda

03 Ian 2009, 12:14

Pai asa il deschid, dar uneori nu merge sa-l deschid cand am cheia in contact. Mersi oricum pentru sfaturi!

03 Ian 2009, 21:51

Mergi la dezmembrari langa Targul de masini din Ploiesti ala dinspre valea calugareasca la firma Dancor parca au sigur
Cu Stima

05 Ian 2009, 17:14

Mersi pt sugestie...
Cu respect
Subiect închis