ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Animalutzele noastre

17 Noi 2008, 12:18

eu am o catea samoyed(e) !
cam asa arata ei...
FiÅŸiere ataÅŸate
20.jpg

17 Noi 2008, 14:11

$1 scrie:$2u am o catea samoyed(e) !
cam asa arata ei...

nice!!!

17 Noi 2008, 14:49

Foarte simpatica dar cred ca cel mai folosit aparat electrocasnic la tine in casa e aspiratorul!

18 Noi 2008, 12:44

il tin la casa in curte pt. ca nu-i place inauntru
si prefera sa mai sape pe la flori...
dar iarna il trage pe fiu-meu cu sania, este
chiar foarte entuziasta la temperaturi joase!

18 Noi 2008, 14:29

Asa da! Foarte dragut animalutul, sa va bucurati de el! Sa mai pui poze cu trasul la sanie...

18 Noi 2008, 14:41

Pun si eu o poza cu animalul pe care AS VREA din tot sufletul sa-l am, bineinteles in conditii normale si nu chinuit prin vreo piscina, poate ca daca cistig la loto imi indeplinesc visul... 8-}
FiÅŸiere ataÅŸate
Mircea si Jordi 3.jpg

20 Noi 2008, 10:07

o poza cu samoyezi tragand la sanie, si una cu puiuti...
FiÅŸiere ataÅŸate
_fs__pets-1078510531-8998771_0.jpg

20 Noi 2008, 15:05

hahah ursuleti polari... sunt foarte dragalasi si fluffy

21 Noi 2008, 13:07

am uitat de sanie...
echipajul care a castigat anul trecut o cursa in canada...
FiÅŸiere ataÅŸate
videodiamondlake.jpg

21 Noi 2008, 14:52

I-am luat fiului meu (desi acu e preferatu' nevestii) un porcusor de Guineea, Motzu pe numele lui. Inca invatam cum sa ne purtam cu el si ce avem de facut. Oricum, e simpatic. Daca nu s-a putut Samoyed, merge si porcusor...
FiÅŸiere ataÅŸate
motzu.jpg

22 Noi 2008, 00:35

ce dragut e,.. il aduci si la o intrunire clubford ? :D il facem mascota clubului :D

am si io o pisica idioata (de fapt mai avem inca una) (ultima poza e de cand era mica):
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG023.JPG
IMG001.JPG
IM000205.JPG

08 Dec 2008, 13:30

Asa arata noul camin temporar al iguanei !!! :)
dimensiuni: latime 1 metru, inaltime 1 metru si adancime 40 cm
dupa ce coada iguanei se va regenera total, adancimea terariului v-a fi dublata ajungand la 80 cm.
mizeria de pe jos este sfecla rosie tocata care a binevoit s-o imprastie peste tot 8-}
DSC07820-editata.jpg

Locul de odihna al ei ( se vede cat s-a regenerat coada) :
DSC07826-editata.jpg

Somn usor !!! :D
DSC07830 - editata.jpg

Multumiri si salutari pentru TomCatMouse ;) !!!

08 Dec 2008, 16:07

nu musca, nu zgarie ? poti sa te joci cu ea ? cat de inteligenta ziceai ca e ? cum interactioneaza ? suporta greu captivitatea ?

08 Dec 2008, 16:22

1. a mea nu musca desi unele cica ar musca
2. ghearele zgarie foarte tare fiind foarte puternice dar daca beneficiaza de iesiri regulate prin casa se mai tocesc si pot si si taiate\pilite usor,
3. a mea interactioneaza mai putin pt ca o am doar de 3 luni dar ... sta la mangaiat, sta pe umar s-o plimb sau chiar in varful capului, vine la mine s-o scot afara din cusca, este deosebit de atenta la ce se intampla prin casa ... si cam atat pentru ca nu e libera deloc prin casa din cauza ca am 3 caini cu care de care se sperie tare.
4. in principiu suport ft bine captivitatea daca are cusca mare si inalta cat sa-si faca de lucru prin ea si sa se poata intoarce avand lungimea cu coada cu tot la vreo 120 cm la 3 - 4 ani; 90% din timp doarme, se incalzeste la bec sau supravegheaza tot ce se intampla prin casa.

09 Dec 2008, 11:28

Kristy din pacate nu stii ce poate face cu coada, - arma ei cea mai de temut - am avut vanatai serioase si pielea iti plesneste de la lovituri. E foarte nasol - ''scapa'' din acvariu, se ducea la geam la soare si cand vroiam s-o iau d'acolo - "slap".
Tin sa spun ca a cazut de la etajul 4 si n-a patit absolut nimic #:-S .
M-a si muscat dar nu intentionat - ii dau cirese fara samburi si i-am dat una pe deget pe care l-a luat cu totul binenteles :D - foarte naspa de asemenea.

10 Dec 2008, 12:22

pai ... asa e dar sa nu se inteleaga gresit ca iguanele ar fi animale violente !!! Sunt mai degraba speriose dar si incapatzanate. A mea nu face nici un fel de figuri doar cand vede catei de prin casa si oricum daca se simte in pericol se poate observa cand se pregateste sa atace. Daca sta intr-un loc unde-i face placere cum ziceai tu la geam ... e suficient sa-i intand mana pana unde este ea si urca incet pe umarul meu si o pot duce unde vreau. E adevarat ....am vazut pe net iguane deosebit de rele ... a mea este jucarie in toata regula. M-a muscat si pe mine o tura din greseala cand i-am dat sa pape bacatzi de para .......i-am simtit dinti dar nu s-a lasat cu urme.

10 Dec 2008, 13:23

ooo pai este super a ta - a mea este exact invers. Bine nu o am de mica, are la mine 4 ani si cand am luat-o avea deja 3 ani, deci u pot sa stiu cum a fost tratata pana a ajuns la mine.
Ideea este ca are toane.

19 Dec 2008, 00:13

Foarte draguti samoyezi , sa iti traiasca... mi-au adus aminte de un "amic" din copilarie :-ss Acum caut de 2 saptamani un pui de labrador pentru mama :-ss

03 Ian 2009, 12:34

Poza cu Bobita : http://www.speedyshare.com/878758896.html . Nu pot s-o uploadez pe site ca are 2.2 MB, nu 250 KB...
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 03 Ian 2009, 17:57, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Iei link-ul catre poza si-l pui cu ajutorul butonului IMG. L.E: se pare ca speedyshare schimba link-ul, deci nu merge cu IMG

03 Ian 2009, 14:31

Il prezint si eu pe Rex. Are 11 ani (e deja mos batran)...l-am gasit cand avea cateva luni de zile aproape inghetat pe strada intr-o iarna. A fost dragoste la prima vedere :) Conform veterinarului e 98% setter...restul nu stiu. Cineva l-a pierdut sau abandonat pentru ca avea coada taiata. Cativa ani l-am tinut in apartament dar dupa aceea ne-am dat seama ca are sa ii placa mai mult la tara :D. Si acuma cat e el de batran mai alearga dupa iepuri pe camp =D>.
FiÅŸiere ataÅŸate
IMG_4591.jpg
IMG_4724.jpg
IMG_4653.jpg

03 Ian 2009, 15:43

si eu am un porcusor de guineea,este asa de frumos,dar traiesc putin am inteles ca max.6 ani.

11 Ian 2009, 15:57

Caut sa adopt sau sa cumpar un pisoias (prefer sa fie mascul) birmanez de rasa pura , daca auziti ceva va rog sa ma anuntati si pe mine , caut de 2 sapt pe net si nimic

11 Ian 2009, 16:06

eu am pisica neagra si este o vedeta
A aparut in libertatea la nu stu ce concurs in luna decembrie

11 Ian 2009, 20:30

Am facut upgrade, pe langa Motzu, de vreo 3 sapt. a aparut si Ciuf :D
FiÅŸiere ataÅŸate
motzu & ciuf.JPG

11 Ian 2009, 22:16

Sa-i prezint si eu pe:

Zippo
Imagine

Miki
Imagine

Zippo si Miki
Imagine

Zippo mai maricel un pic
Imagine

Zippo la tenis
Imagine

11 Ian 2009, 22:41

"Dintishor" la masa :D
DSC024080000.jpg

12 Ian 2009, 09:56

@KomandantuR: vineri a murit scrofita pe care o aveam. A murit la 8 zile dupa ce a fatat 3 pui adorabili. Cand ii vad pe ai tai imi vine sa plang :(

12 Ian 2009, 10:27

axy - malamut de alaska
pepe - lup
lucky - setter
puf - birmanez
dandy - persan

vor urma si poze :) 8-}

12 Ian 2009, 14:12

kristy_brasov: cat de greu este sa intretii o inguana? ... ma bate si pe mine gandul dar am tot citit pe net si inca sunt in dubiu... decat sa sufere mai bine ma las de meserie ....

12 Ian 2009, 17:02

una bucata boxerita....urmeaza poze
Răspunde