.... la inceput de an si vorba ceea cand se mai anunta si un an greu

, ce rost au
contrele dintre voi? Ca suntem moldoveni ( eu - si sunt mandru, adicatelea nu mie rusine), ardeleni, banateni, olteni, munteni,....etc. toti ne ducem veacul in aceasta tara (am sa ma abtin si n-am sa-i zic de c..
cenzura..t, deoarece ea nu are nici o vina,ba dimpotriva este chiar frumoasa; vina ne apartine noua in intregime, cei ce o populam si doar noi si numai noi o uratim !!!!!!) si ar trebui sa incercam macar sa ne respectam putin mai mult.
Bine zicea cine zicea: "Doar acel ce n-a gresit, sa ridice acum piatra si sa zvarle cu ea in mine"/
(in noi) !
Am citit un post aseara care mi-a placut enorm ( imi pare rau dar am uitat cui apartine ), in care cineva relata ca are la activ aprox. 400.000km si cu mare modestie spunea ca nu se poate considera inca experimentat ! Si altiiiii? Au si ei vreo 20-30k km si se cred ca sunt ...

...

.... Ce sunt? Uite ca de data asta pot s-o spun, sunt niste
KKTi
Asa ca rugamintea mea este sa va varsati amarul ( civilizat daca este posibil) pe acesti
"retardati" (chiar si prin folosirea acestui cuv. cred ca le-am facut o onoare) si sa lasati deoparte sicanele dintre voi, mai ales ca toti ne cosideram buni crestini, ca toti facem parte din aceeasi tara, ca toti suntem membri ai acestui forum logo_c2f_138 mic.jpg
dar mai ales ca toti folosim in viata de zi cu zi aceasta marca emblema ford mic.jpg

Silviu