Aparate foto digitale - alegere pret/performante
Adica daca tot cumparam un aparat digital - inevitabil in ziua de azi - macar sa stim ce stie si ce nu poate sa faca... Niciun site nu prea iti spune despre calitatile negative ale unui aparat. Sau despre ce NU FACE. Uneori descoperim prea tarziu, cand deja l-am cumparat. Inainte de a va cumpara un aparat digital, lansati o intrebare aici. Pe cat posibil, eu voi incerca, in limita cunostintelor mele, sa strang niste date. Nu sunt doctor in aparate digitale, dar ma cam invart in lumea lor. Topicul insa nu va avea valoare decat daca se vor implica mai multi.
CA prim pas in alegerea unui aparat este primordiala definirea unui raspuns la intrebarea "Pentru ce imi trebuie un aparat digital?" Apoi -sper - vom discuta pe marginea aspectelor pozitive / negative. Sunt convins ca multi dintre dvs poseda cel putin un aparat digital. Si il nemultumeste un aspect sau mai multe. Spuneti aici.
Asa ca, daca aveti de exemplu 1000 ron, sa vedem ce aparat ar fi mai bun - pentru fiecare - in limita sumei. Sau daca vreti un aparat de minim 15 megapixeli (acum), sa vedem de ce un aparat si nu altul.
Sper sa va fie de folos, deoarece am vazut mai multe discutii despre aparate gen X versus Y. Nu prea pare corect. Pe piata pot fi simultan mai mult de 2 variante. Asa ca... va invit la discutii!
- tatyflorin
- Gold Member
- Maşina: