de luni intru si eu in clubul celor care se cearta pt un loc de parcare.
luni m-am certat cu una bucata vecina, care si-a atribuit loc de parcare "pe cheltuiala proprie" pe trotoar, in fata balconului ei. cum parcam masina acolo, gaseam dimineata stergatoarele ridicate. asta dupa ce am gasit bilet cu "nu mai parcati aici, loc de parcare amenajat pe cheltuiala proprie"

. in fine, dupa ce mi-a ridicat stergatoarele sambata, luni o prind ca pleaca de la masina, eu fiind parcat 2 locuri mai in fata (cam 90% dintre cei care parcheaza acolo, parcheaza unde gasesc, nu exista locuri platite). o intreb daca ea mi-a ridicat stergatoarele, si ea imi spune ca da, sa nu mai parchez pe locul ei. si ii tot dadea inainte ca e loc de parcare amenajat pe cheltuiala ei. "amenajat" = umplut o gaura de la un fost copac (locul este evident pe trotuar), pus niste beton intre bordura si strada, pentru a urca mai usor. eu ii spun ca nu exista loc platit acolo, sa isi ia de la primarie loc daca vrea sa fie numai al ei, si sa nu se mai atinga de masina mea. dupa vreo 5 minute de discutii, cand ea o tinea pe a ei cu amenajarea pe cheltuiala proprie, eu dau sa plec spre masina, ca nu aveam cu cine vorbi. ea imi spune ca daca nu ne intelegem de vorba buna, discutam altfel, si ca o sa vad eu ce o sa patesc. faza la care imi sare tzandara si o injur de ma'sa direct. plec iarasi.
a doua zi, marti, gasesc in cutia postala un plic pe care era trecuta numai numele strazii (fara bloc, scara, apartament!!!!!) si in el un alt plic pe care scria "va mananca puscaria". in plus, pe timbre era aplicat "conturul" stampilei, nu se vedem nimic, probabil ca nu a vrut sa se riste prea tare. ah, aveti idee cat costa sa trimiti un plic? ca poate a gresit si valoarea timbrelor
desi primul instinct a fost sa ma duc la ea sa ii mai povestesc cate ceva, am lasat-o balta ieri seara.
azi, dupa ce termin la munca ma duc la politie sa fac o reclamatie. vedem ce mai urmeaza.