Imagini/Filme/Sunete diverse
Răspunde

Slam-dunk incredibil

13 Noi 2008, 16:11

=D> :-??

Re: Slam-dunk incredibil

02 Ian 2009, 14:17

este intr-adevar frumos, dar nu e lebron nici pe departe primul care da slam de la distanta aia :P

03 Ian 2009, 10:20

Inseamna ca nu l-ai prins pe baiatul asta. Ma simt un privilegiat pentru ca l-am putut vedea in actiune pe cel mai mare jucator de basket din toate timpurile:

Top 10 slamdunks (o minunatie pe locul 1):

Apoi o mica parte din ce a facut el pe terenul de joc:

Si nu in ultimul rand... ce ziceai de slamdunk?

03 Ian 2009, 11:14

Uitati-va si la Slam Nation

03 Ian 2009, 19:30

Jordan e deja in alta liga :D
Ziceam de cei mai apropiati de generatie Lebron.
Nu vreau sa minimalizez in nici un fel performanta lu jordan din ultimul link de la concursul de dunkuri, dar sa dai de sus intr-un meci si sa dai de sus la un concurs, fara dribling etc, e alta mancare de peste. :)

P.S. Slam nation nu prea sunt pe gustul meu. Prea mult show-off si prea putin baschet adevarat. Parerea mea

03 Ian 2009, 21:32

oricum ar fi detenta este colosala ....

03 Ian 2009, 22:03

$1 scrie:$2nseamna ca nu l-ai prins pe baiatul asta. Ma simt un privilegiat pentru ca l-am putut vedea in actiune pe cel mai mare jucator de basket din toate timpurile:

Nu stiu cum l-ai vazut tu dar eu l-am vazut live la New York (ce-i drept in cea de-a doua parte a carierei lui) cand juca pentru Washington Wizards. Nu degeaba i se spunea Michael AIR Jordan ;)
N-o sa uit niciodata acea calatorie. :-S

04 Ian 2009, 11:51

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2nseamna ca nu l-ai prins pe baiatul asta. Ma simt un privilegiat pentru ca l-am putut vedea in actiune pe cel mai mare jucator de basket din toate timpurile:

Nu stiu cum l-ai vazut tu dar eu l-am vazut live la New York (ce-i drept in cea de-a doua parte a carierei lui) cand juca pentru Washington Wizards. Nu degeaba i se spunea Michael AIR Jordan ;)
N-o sa uit niciodata acea calatorie. :-S

Nu l-am vazut live, dar mi-ar fi placut. L-am vazut live... la tv, ceea ce tot e o treaba :).

Poze ai? :P

04 Ian 2009, 12:26

$1 scrie:$2oze ai? :P

N-am :-?? Dar s-ar putea sa aiba un fost coleg care a fost si el atunci. El era obsedat cu pozele, eu mai putin.

04 Ian 2009, 15:18

Am eu poze cu el. M-am intalnit cu el in NY, am stat de vorba vreo juma de ora, zicea ca il cunoaste pe big ghitza si ca o sa vina si prin romania la vara.
Baiat bun el asa.
Fişiere ataşate
phpqxu5IjAM.jpg
I-am zis ca s-a cam ingrasat de cand s-a lasat de jucat profesionist :)
phpdjA78QAM.jpg
venise si el sa vada ce mai e nou acolo.

08 Ian 2009, 11:04

offtopic

08 Ian 2009, 13:02

arta, nene :-O =D>
Răspunde