Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
16 Aug 2008, 16:17
Aveti acum posibilitatea de a face precomanda la Navigatii GPS de cea mai buna calitate la cel mai bun pret de pe piata.
Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau pe forum pentru a va lua datele pentru comanda navigatiilor.
Descriere:
-DVD/DVD-R/VCD/CD/CD-R/CD-RW/DivX player
-Display de 7 inch tft, touchscreen
-Sistem de navigatie GPS ( sistem de operare I GO)
-Functionalitate multipla (puteti asculta radio/cd in timp ce navigatia gps este in functiune)
-Bluetooth
-Mufa USB
-Slot pentru card SD/MMC
-Compatibilitate Ipod
-Tv tuner inclus
-Telecomanda wireless
-Receptor radio FM/AM
-4*45 watti
-Sistem anti shock!
-Linie de iesire RCA
-Camera pentru marsalier cu infrarosu
Pret: 1800 ron pentru Ford Focus
1600 ron pentru Ford Mondeo.
Contact la : 0764.686.474
16 Aug 2008, 18:32
O poză, garanție ceva, oferi factură.
Asiguri montarea ?
E navigație originală sau chinezărie, precomandă pentru ce ? Având în vedere că sunt alte sisteme de navigație în stoc prin alte părți.
Așa pus la mișto topicul nu cred că se obosește nimeni să te sune.
16 Aug 2008, 20:14
poze! si detalii despre compatibilitatea cu ipod.
18 Aug 2008, 11:47
Pret nou pentru sistemele de navigatie
FORD MONDEO 2300 ron
FORD FOCUS 2000 ron.
Poze.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

- ford mondeo
- gsp ford mondeo.JPG (10.39 KiB) Vizualizat de 6076 ori
-

- ford focus
18 Aug 2008, 12:41
gspawn, raspunde te rog la intrebarile de mai sus:garanție, factură, asiguri montarea, e navigație originală ?
ps: am cerut si eu un update de preturi de la Bob si o sa postez lista actualizata aici.
18 Aug 2008, 13:18
Cine e Bob

?
@Smiley - pt. mondeo s-ar putea să fie navigaţie originală dar nu-mi pot da seama sigur din poză pt. că e prea mică Dar pt. focus sigur e aftermarket.
18 Aug 2008, 13:26
pozele sunt de la produsele comercializate pe site-ul
http://www.witson.com . producatorul e chinez, iar Bob e una din persoanele de contact de acolo (in general el se ocupa de Romania).
18 Aug 2008, 13:39
cu certitudine va confirm ca comenzile de pe volan NU VOR FUNCTIONA, este necesar un modul aditional - in general oritati-va catre dispaly LCD si nu TFT, intrucit la cele din urma calitatea imaginii este foarte slaba
18 Aug 2008, 14:43
Pe siteul dat de Smiley scrie tft-lcd

Eu ce să înţeleg.
Apoi modulul acesta adiţional se poate oferi de către gspawn...
18 Aug 2008, 15:02
$1 scrie:$2e siteul dat de Smiley scrie tft-lcd

Eu ce să înţeleg.
intelege ca e display TFT, cele LCD eu denumirea high definition LCD si atit, iar la modul eu inca nu am gasit unul sa-mi functioneze cu unitatile astea
18 Aug 2008, 15:11
$1 scrie:$2
$1 scrie:$2e siteul dat de Smiley scrie tft-lcd

Eu ce să înţeleg.
intelege ca e display TFT, cele LCD eu denumirea high definition LCD si atit, iar la modul eu inca nu am gasit unul sa-mi functioneze cu unitatile astea
ca o diferenta fata de cea montata de tine, la acest model vad ca scrie "gps dual zone" adica permite sa asculti cd sau radio impreuna cu navigatia.
insa acest model arata jalnic rau cu acele fante de introducere sd card si usb in panoul central. la tine unde se baga sd-ul?
18 Aug 2008, 16:38
"gps dual zone" nu inseamna ca asculti muzica in timp ce vizualizezi hartile.
la mine este model cu gpsbox pe care ruleaza in "background" si independent de unitatea multimedia propriu-zisa aplicatia de navigatie si care da comanda unitatii multimedia cind este un "event gps' si atunci comuta pe display in mod video gps. in gpsbox sta card SD/MMC cu navigatia, iar pe front unitate multimedia este intrare USB, separata' care citeste carduri de memorie/memory stick etc. din pacate unitatile care fac "multitasking" real sunt putine si de "brand", pe platforma windows mobile 5.0 ori 6.0 ori linux proprietar, in care un player software care are si driver pt unitate dvd sta in "bachground" si "cinta" iar aplicatia de navigatie sta in "front" si iti afiseaza hartile. aici sunt 2 probleme (toate PNA sufera de asta) adica:
1. softul de navigatie este incetinit de aplicatia multimedia din background, aparind o "rutare" de 3-4 ori mai lenta in cazul recalcularilor de traseu.
2. de cele mai multe ori aceste unitati "brand" nu prea mai ruleaza aplicatii cu harti de pe la noi, adica Igo ori Mio
recomandarea mea la aceste unitati china made este sa fie achizitionate cele cu display LCD, si nu TFT, pentru o foarte buna calitate a imaginii
PS pe site producator
http://www.witson.com/ nu scrie nimic de capabilitatea de a asculta muzica in timp ce softul de navigatie ruleaza
18 Aug 2008, 18:12
$1 scrie:$2quot;gps dual zone" nu inseamna ca asculti muzica in timp ce vizualizezi hartile.
la mine este model cu gpsbox pe care ruleaza in "background" si independent de unitatea multimedia propriu-zisa aplicatia de navigatie si care da comanda unitatii multimedia cind este un "event gps' si atunci comuta pe display in mod video gps. in gpsbox sta card SD/MMC cu navigatia, iar pe front unitate multimedia este intrare USB, separata' care citeste carduri de memorie/memory stick etc. din pacate unitatile care fac "multitasking" real sunt putine si de "brand", pe platforma windows mobile 5.0 ori 6.0 ori linux proprietar, in care un player software care are si driver pt unitate dvd sta in "bachground" si "cinta" iar aplicatia de navigatie sta in "front" si iti afiseaza hartile. aici sunt 2 probleme (toate PNA sufera de asta) adica:
1. softul de navigatie este incetinit de aplicatia multimedia din background, aparind o "rutare" de 3-4 ori mai lenta in cazul recalcularilor de traseu.
2. de cele mai multe ori aceste unitati "brand" nu prea mai ruleaza aplicatii cu harti de pe la noi, adica Igo ori Mio
recomandarea mea la aceste unitati china made este sa fie achizitionate cele cu display LCD, si nu TFT, pentru o foarte buna calitate a imaginii
PS pe site producator
http://www.witson.com/ nu scrie nimic de capabilitatea de a asculta muzica in timp ce softul de navigatie ruleaza
http://www.witson.com/view_pro.php?id=1260$1 scrie:$2ualzone function(Listen Radio/CD while watching GPS image
asta zice ca foloseste platforma windows
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

18 Aug 2008, 20:17
@ muzica9
OK succes in continuare, eu mi-am spus punctul de vedere, pe care mi-l si mentin pe baza de fapte. sa nu te intrebi atunci la un anumit moment dat "ca de se bilbiie la mesajele soft-ului de navigatie?" ori ca "de ce am ratat o intersesectie ?". eu stiu foarte bine cum se face "unlock" un Mio C720, spre exemplu, pe care sa "pui" apoi, spre exemplu, un IGo 2008 ori un Tomtom 7 ori un Route 66 si cum se va manifesta. parerea mea este ca in momentul de fata cele mai performante unitati de acest fel sunt cele "embeded" multimedia cu display LCD high definition (cu un "soft" bine scris si meniuri atragatoare, asta poate face redare audio concomitent cu imaginea de la gps) + gpsbox (intern sau extern unitatii multimedia) cu OS windows mobile CE 5.0 ori 6.0 si cu iesire semnal video VGA ( NU AV ori S-video) pentru o buna redare a "imaginii" softului de navigatie.
PS nu confundati windows mobile cu windows (95, 98, Me, 2000, XP ori Vista) de la calculatorul de acasa sau de serviciu, asemanarile se opresc la nume, extensii de executabile si uneori o interfata a OS (operating sistem) oarecum asemenatoare cu desktop de windows. puteti sa incercati oricind sa descarcati orice executabil (de fapt batch script) de windows mobile si sa incercati sa-l rulati pe windows de acasa ... raspunsul pe care-l veti primii va fi cit mai concludent.
PS2 pina si CarPC (unitati multimedia cu OS windows clasic, XP ori Vista, hard disk, dvd rom, wi-fi, samd folosesc gpsbox al carui semnal ii este livrat windows XP ori Vista mai nou. Din pacate pretul acestora sare usor de 1500USD + licenta de windows XP / Vista se este comparabil cu al unitatilor propreitare Pioneer (performante) care este in jur de 2500USD si al caror mare problema este lipsa CVASI - TOTALA a hartilor pentru europa de est. La fel si a unitatilor producatorilor auto care sufera de aceiasi "boala" lipsa softului de navigatie pentru romania spre exemplu. da un search pe forum si ai sa gasest raspunsul
18 Aug 2008, 20:27
$1 scrie:$2 muzica9
OK succes in continuare, eu mi-am spus punctul de vedere, pe care mi-l si mentin pe baza de fapte. sa nu te intrebi atunci la un anumit moment dat "ca de se bilbiie la mesajele soft-ului de navigatie?" ori ca "de ce am ratat o intersesectie ?". eu stiu foarte bine cum se face "unlock" un Mio C720, spre exemplu, pe care sa "pui" apoi, spre exemplu, un IGo 2008 ori un Tomtom 7 ori un Route 66 si cum se va manifesta. parerea mea este ca in momentul de fata cele mai performante unitati de acest fel sunt cele "embeded" multimedia cu display LCD high definition (cu un "soft" bine scris si meniuri atragatoare, asta poate face redare audio concomitent cu imaginea de la gps) + gpsbox (intern sau extern unitatii multimedia) cu OS windows mobile CE 5.0 ori 6.0 si cu iesire semnal video VGA ( NU AV ori S-video) pentru o buna redare a "imaginii" softului de navigatie.
PS nu confundati windows mobile cu windows (95, 98, Me, 2000, XP ori Vista) de la calculatorul de acasa sau de serviciu, asemanarile se opresc la nume, extensii de executabile si uneori o interfata a OS (operating sistem) oarecum asemenatoare cu desktop de windows. puteti sa incercati oricind sa descarcati orice executabil (de fapt batch script) de windows mobile si sa incercati sa-l rulati pe windows de acasa ... raspunsul pe care-l veti primii va fi cit mai concludent.
PS2 pina si CarPC (unitatio cu windows clasic, hard disk samd folosesc gpsbox al carui semnal ii este livrat windows XP ori Vista mai nou. Din pacate pretul acestora sare usor de 1500USD + licenta de windows XP / Vista se este comparabil cu al unitatilor propreitare Pioneer (performante) care este in jur de 2500USD si al caror mare problema este lipsa CVASI - TOTALA a hartilor pentru europa de est. La fel si a unitatilor producatorilor auto care sufera de aceiasi "boala" lipsa softului de navigatie pentru romania spre exemplu. da un search pe forum si ai sa gasest raspunsul
nu te supara pe mine. eu incerc doar sa adun informatii caci as putea fi interesat pe viitor de asa ceva. este posibil ca aceasta unitate sa fie diferita un pic fata de a ta. dar pina la urma tot o chinezarie ramine. deci nu ma astept la performante ridicate.
18 Aug 2008, 21:34
@ muzica9
nu ma supar! eu fac niste recomandari unor posibili cumparatori. Sa fie in cunostiinta de cauza.
diferentele fata de unitatea mea sunt minimale ori ma rog cvasi-minimale, eu sunt "dezamagit", desi termenul este relativ, vis a vis de display TFT care nu se 'vede" ca un display LCD high definition si de software embeded al unitatii multimedia, oarecum facut "pe genunchi", desi este bine gindit in functiunile si capabilitatile care le ofera (ex "stie" de fat32, stie de mp4, divx, xvid, ac3, nu spun cit de bine "suna", samd). "look" acestuia lasa de dorit.
acum am bagat bine "la cap" sa nu mai iau asa ceva decit atunci cind vad o asemenea unitate la lucru si nu dupa niste imagini prelucrate prezentate pe un site ori pe youtube.
PS si vis a vis de comenzile pe volan sunt multe de spus, iar in momentul in care o sa rezolv problema o sa postez pe site. ceva ceva am gasit dar "am de sapat" inca .... o rezolv ca nu ma las eu cu una cu doua
PS2 totusi functia de navigare in "background" si cu comutare la "evenimente gps" este extraordinar de bine gindita (guindind la rece), pentru ca, in caz contrar, ca sofer vei fi in permanenta tentat sa stai cu ochii in display de 7" si nu la drum. PNA "all in one" care si cinta si si vezi harta, oricum la un eveniment gps taie muzica/filmul si nu mixeaza mesajul GPS ..... iar muzica oricum se reia de unde s-a oprit ....
PS3 chinezarie nechinezarie de sunat suna foarte bine ... PAROL
18 Aug 2008, 22:16

asta urma sa te intreb. de auzit se aude macar ca vechea unitate?
18 Aug 2008, 22:29

asta urma sa te intreb. de auzit se aude macar ca vechea unitate?
DA !!!! Fata de Ford6000CD suna extraordinar de bine, inclusiv formate mai ciudate. am sa incerc si cu mp3pro

. mp4, inclusiv video clip; divx6 cu ac3 fost redate fara probleme .....
25 Aug 2008, 09:56
preturile, pt cantitati mici(1-4 bucati), par sa fie asa:
W2-D785F for Focus: USD475.00/unit with bluetooth+GPS (no map)
W2-D787F for MONDEO: USD485.00/unit with bluetooth+GPS (no map)
mai adaugati transportul (se pare ca folosesc TNT), taxa pt trimiterea banilor (am inteles ca multi au trimis prin Western Union), tva si taxe vamale (e posibil sa fie de acord sa treaca pe factura o valoare mai mica) si obtineti pretul final.
25 Aug 2008, 10:56
Deci 1600ron pentru cel de Mondeo e cam pretul corect. Si e aici, la botul calului.
25 Aug 2008, 11:36
ai ratat un post

$1 scrie:$2ret nou pentru sistemele de navigatie
FORD MONDEO 2300 ron
FORD FOCUS 2000 ron.
Poze.
25 Aug 2008, 12:09
Au! Da, l-am ratat... Nu bun...
29 Aug 2008, 12:19
$1 scrie:$2eci 1600ron pentru cel de Mondeo e cam pretul corect. Si e aici, la botul calului.
Pai daca 1600 lei este un pret corect,atunci 2300 (schimbat dupa doua zile) cum e ?
29 Aug 2008, 12:38
gspawn,in halul asta a fost inflatia intre 16 si18 august (de la 1600 la 2300 lei) ?
29 Aug 2008, 12:47
$1 scrie:$2spawn,in halul asta a fost inflatia intre 16 si18 august (de la 1600 la 2300 lei) ?

1600 ron ar fi pretul daca se comanda din ASIA.
2300 este pretul final de vinzare cu amanuntul. aici sunt incluse comisioane, taxe, spagi la vama etc.
29 Aug 2008, 22:31
gspawn, asta este modelul pe care il vinzi?
http://www.witson.com/view_pro.php?id=1304Sunt interesat daca e acesta, cum luam legatura?
25 Sep 2008, 20:49
cel de pe focus merge si pe o fiesta care are rcd 6000?
08 Ian 2009, 23:42
In cazul in care nu se ofera garantie, dupa parerea mea preturile sunt cam mari. Exista la noi in magazine aceleasi modele cu 200 ron mai scumpe dar cu garantie 1 an si tot tacamul . Cel putin ai siguranta ca daca se defecteaza te duci la un service autorizat si il faci pe garantie. Din cate stiu ce ai tu la vanzare cel putin in poze, sunt "factory fit" (adica facute sa se potriveasca exact pe marca Ford) si nicidecum originale Ford. Asa ceva original se gaseste f.greu si la preturi astronomice cel putin pt. buzunarul nostru. Bafta la vanzare.