09 Ian 2009, 00:11
$1 scrie:$2n cazul in care nu se ofera garantie, dupa parerea mea preturile sunt cam mari. Exista la noi in magazine aceleasi modele cu 200 ron mai scumpe dar cu garantie 1 an si tot tacamul . Cel putin ai siguranta ca daca se defecteaza te duci la un service autorizat si il faci pe garantie. Din cate stiu ce ai tu la vanzare cel putin in poze, sunt "factory fit" (adica facute sa se potriveasca exact pe marca Ford) si nicidecum originale Ford. Asa ceva original se gaseste f.greu si la preturi astronomice cel putin pt. buzunarul nostru. Bafta la vanzare.
09 Ian 2009, 00:17
$1 scrie:$2sa ceva original se gaseste f.greu si la preturi astronomice cel putin pt. buzunarul nostru. Bafta la vanzare.
09 Ian 2009, 11:28
$1 scrie:$2$1 scrie:$2n cazul in care nu se ofera garantie, dupa parerea mea preturile sunt cam mari. Exista la noi in magazine aceleasi modele cu 200 ron mai scumpe dar cu garantie 1 an si tot tacamul . Cel putin ai siguranta ca daca se defecteaza te duci la un service autorizat si il faci pe garantie. Din cate stiu ce ai tu la vanzare cel putin in poze, sunt "factory fit" (adica facute sa se potriveasca exact pe marca Ford) si nicidecum originale Ford. Asa ceva original se gaseste f.greu si la preturi astronomice cel putin pt. buzunarul nostru. Bafta la vanzare.
magazinele de care zici tu ofera garantie 12 luni dar produsul nu se repara in RO. se trimite pe cheltuiala clientului in CHINA. lucrul asta il poate face oricine. garantia producatorului este de 12 luni.
29 Mar 2010, 19:20
29 Mar 2010, 19:28