Imi cer scuze pentru intarzierea cu care scriu, dar am fost mult prea incantat de Focus ca sa mai am timp si pentru altceva...

Sa incep cu inceputul. Masina am ridicat-o pe 31 octombrie. De atunci m-am tot plimbat cu ea cat de mult am putut, de acasa la serviciu si invers si in week-endul asta am programata o excursie la parinti la Bacau.
Nu stiu cu ce sa incep, sunt incantat de toate. O sa le iau in ordine aleatoare.
Imi place senzorul de ploaie, care pe vremea asta cainoasa ma scuteste de grija de a regla stergatoarele sa mearga in functie de cat de tare ploua. Imi plac farurile cu aprindere/stingere automata, care odata puse pe pozitia AUTO, cand pui contactul se aprind daca e cazul, daca nu raman stinse. Imi place motorul 1.6 Ti-VCT cu un sunet extraordinar pe la 3000 de ture (mai mult nu i-am dat ca e in rodaj) si un demaraj pe masura. Imi place sistemul audio, si pot spune ca nu e chiar asa de slab radioul cum auzeam pe aici. Imi place cotiera. Imi plac comenzile audio de pe volan. Imi place aerul conditionat automat. A, si farurile auto-adaptabile, dar inca nu le-am testat la drum intins.
Zgomote inauntru inca nu am, consumul este pe la 13% (nu l-am resetat deloc pana acum), suspensiile foarte bune, volanul cam tare, dar o sa-l pun pe Comfort.
Masina e o frumusete. O sa incerc sa pun si niste poze (de cand am ridicat-o, in week-end o sa-i fac unele mai clare, pe ziua).
Sunt fericit si multumit de o super-masina.
Multumesc celor care mi-au facut urari, va doresc si voua sa va bucurati in fiecare zi de o masina adevarata.
Cu stima,
Lucian