vand/Schimb Mondeo Ghia berlina 2001
model ghia inmatriculata : - klimatronik ,motor 2000 cmc , 146 CP, 128 mii km reali , ABS,ESP,EBD ,distributie pe lant ,incalzire in scaune , scaun sofer electric , oglinda retrovizoare cu senzor antiorbire, proiectoare ceata , oglinzi electrice si incalzite,xenon , jante aliaj , comenzi pe volan , volan piele si reglabil ,cutie automata si sport ,suport ochelari, incalzitor parbriz, cotiera,inchiderea si deschiderea geamurilor din telecomanda geamuri toate 4 electrice si fumurii ,proiectoare ceata,spalator faruri, tuning exterior ,statie si subwoffer, cumparata din germania in februarie 2008 .
baterie noua,alternator nou,bujii schimbate, belete antiruliu schimbate,filtre benzina si ulei schimbate recent ; investitia in masina ajunge la 2000 euro doar la partea optica fara consumabile.
pret 7500 euro sau schimb cu ceva care sa merite(schimb pe schimb sau cu diferenta)
detalii la tel 0741507349 sau fbn_lucas@yahoo.com
baterie noua,alternator nou,bujii schimbate, belete antiruliu schimbate,filtre benzina si ulei schimbate recent ; investitia in masina ajunge la 2000 euro doar la partea optica fara consumabile.
pret 7500 euro sau schimb cu ceva care sa merite(schimb pe schimb sau cu diferenta)
detalii la tel 0741507349 sau fbn_lucas@yahoo.com
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 09 Ian 2009, 15:09, modificat de 2 ori în total.
Motiv: Nu era nevoie sa deschizi un nou thread pt. vanzarea acestei masini.. puteai sa-l folosesti pe acesta in continuare. Ti-am mutat eu acest post aici. L.E.: SPLIT.
Motiv: Nu era nevoie sa deschizi un nou thread pt. vanzarea acestei masini.. puteai sa-l folosesti pe acesta in continuare. Ti-am mutat eu acest post aici. L.E.: SPLIT.
-
fbn_lucas - Incepator
- Maşina: ford mondeo, an 2001 ,2000 cmc benzinar , 145 CP , tuning exterior complet
- VIN: WF04xxgbb41u25466