de bibanu47 » 10 Ian 2009, 20:44
Salut,raman surprins de rezultate,va este rusine cu meseria care o aveti,sau nu inteleg ce se intampla? Sunt informat sigur,ca mai sunt mecanici pe forum si nu vreau sa va redau pasaje din subiectele de pe aici,unde unele persoane spun clar,"daca vrei mecanic,pot sa.ti recomand eu,ca e si el aici pe forum",sa inteleg ca toti lucrati in umbra? Hai sa va spun ce doream,sa fac,care era scopul acestui sondaj? Userii acestui forum,de.a lungul anului,circula prin toata tara,mai pe la munte,mai pe la mare,mai pe la rude si din nefericire,se intampla sa se mai strice si autoturismele astea si in ideea de ai ajuta pe acestia,am vrut ca toti care lucram in domeniul mecanic,sa ne declaram in ce localitate ne aflam si in caz de necazuri sa stie in functie de zona,cui ar putea sa se adreseze.Daca si dupa aceasta relatare,nu doriti sa iesiti la rampa,eu nu pot decat sa va multumesc in numele celor care ar putea beneficia de serviciile voastre, in cazuri,in care,eu personal am avut probleme de acest gen,cand pe autobanda Fetesti.Cernavoda,mi.a cedat discul de ambreiaj si numai eu stiu ce am suferit,deoarece,am cerut sa platesc la cineva,ca sa pot parca masina la el in curte,pentru 24 de ore si chiar daca am oferit un pret tentant,nu am fost bagat in seama.Va multumesc,inca o data.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an. Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.