de antonio74 » 11 Ian 2009, 13:58
[quote="martini812,354334"]nr meu e de leasing, pe cealalta masina am nr DUH, o foloseste tatal meu, dar cand am luat-o la sh avea nr HAR. si tot radem ca am trecut de la HAR la DUH.
are un prieten tot pe fiesta la pozitiile de sus cum ii zici tu, unde e bulbucat farul, soclu ca de bec insa cu 4 leduri mici albe, nu le-am vazut noaptea, insa ziua aratau promitator. a dat pe ele.... 10 ron-14 ron ceva de genul asta. uite, o sa-l intreb sa vad daca e multumit si daca lumineaza cat cele originale.
tu cat ai dat pe ele?
trapa facuta tot la ford, dar dupa ce ai cumparat-o te usuca. offtopic: eu m-am grabit cand am luat-o, sunt mai impulsiv cateodata, nu am vrut sa astept. puteam sa iau o fiesta clasica din stoc din germania sa mi-o aduca in 2 zile ca tocmai pleca transportul de acolo, sau una pe care o vroiam insa din spania in 4 luni si ma costa mai mult cu 3000 euro, insa avea toate optionalele pe care mi le doream si caut sa mi le pun acum. am ales prima varianta.[/quot
aseara am fost in constanta la "amster" sa ma vad cu prietenii , pe viitor poate ne vedem , voi aveti intalniri ford ?
[color=#4000FF]Momo#EBC#Apex#K&N#Castrol#NGK Iridium#Remus#Sony#ST 160+[/color]