de bibanu47 » 09 Ian 2009, 17:23
Salut,un capitol greu,mai bine beam,decat sa fumez,de la un pahar de vin,la o masa,mai intelegi ceva,dar de la tutun,numai necazuri,oricum,printre altele sunt bolnav si de inima si nu am voie,dar totusi mai fumez in jur de 10 tigari pe zi.Toti imi spun ca nu au vazut mecanic.auto,sa nu bea,dar eu fac exceptie de la regula,nu gust decat de ziua mea,revelion,etc.Eu consider ca,numai o persoana cu un caracter foarte puternic,se poate lasa de tutun,caracter,pe care eu nu am reusit sa,l dobandesc,trebuie sa ai o vointa de fier.In vara anului trecut,am simtit o durere puternica in piept si am fost luat cu salvarea,fapt dupa care am aflat ca sunt bolnav de inima.La recomandarea doctorului,am reusit sa rezist fara tigari,3 saptamani,dar am avut nefericitul eveniment,de a deceda tatal meu si am reluat fumatul.Nu inteleg de ce gasim o consolare,in acest viciu si nu mai inteleg de ce comunitatea europeana nu interzice comercializarea acestor produse,dar in schimb se ocupa de protectia animalelor,omul fiind lasat pe ultimul loc,in considerentul in care,facem adaposturi pentru caini,dar intr.o capitala,care se vrea europeana,mor de foame copii,prin canalele subterane.Totul se rezuma la bugetul de stat,sa facem bugetul mare,dar de noi poate sa se aleaga praful,suntem prea mici,ca sa ne poata observa cineva.Cunosc o persoana care are o vorba,"lasa ca o sa murim noi,sa vedem pe cine mai conduc ei".Sanatate.Gabi.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an. Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.