Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Re: [Vand] Cheie escamotabila (briceag) Pentru Ford

05 Ian 2009, 06:53

se poate schimba doar cipul
insa daca cheia este completa atunci mai bine o programezi

05 Ian 2009, 13:35

$1 scrie:$2-ar interesa o cheie, am un s-max. As vrea sa stiu daca e compatibila?
Eu am una dintre chei cu deschidere din buton. Cum se procedeaza? Se poate schimba doar cipul din una untr-alta sau trebuie dusa si reprogramata?
:-??

Am vb la tel .. mai am 1 cheie .. :)

11 Ian 2009, 12:04

up!

12 Ian 2009, 20:06

sus :D

13 Ian 2009, 18:03

Inca valabil! ...

13 Ian 2009, 19:11

Pt masina din semnatura se potriveste cheia, asta in ideea in care mai gasime chei la tine!!!
Unde se prelucreaza si se priogrameaza cheia?
astept un PM de la tine. Ms.

13 Ian 2009, 21:02

@alexbogdan ai PM! mai am chei ... :)

13 Ian 2009, 22:19

$1 scrie:$2alexbogdan ai PM! mai am chei ... :)

din pacate nu am primit nimic pe PM:P
poti sa mai trimiti odata te rog?
m :| s anticipat

13 Ian 2009, 23:10

Presupun ca pt un ford focus 2008(fara facelift) se potriveste.
Poti sa imi spui exact toate costurile care le implica o cheie completa mai exact cheia propriu-zisa programatul sau schimbatul de chip, gravura. Stii tu la cine sa ma duc sa-mi faca toate astea ca sincer eu nu cunosc pe nimeni in domeniu.

14 Ian 2009, 06:25

@alexbogdan027 ai pm din nou :)

@andrei_85sab ai PM :)

15 Ian 2009, 23:12

Stoc nou... astept doritori :D

20 Ian 2009, 15:20

Sus!

21 Ian 2009, 06:37

Salut. In principiu ma intereseaza, dar explica-mi te rog cum rezolvi problema asta: "If you are programming a new key for a car which contains a PATS immobiliser then you may need to have a new immobiliser transmitter programmed by Ford. If however you have a damaged/worn key with a removable PATS transmitter then you can carefully remove the glass tube from the old key and swap with the new key. Without a PATS transmitter embedded in your key the new key will unlock and lock the car but will be unable to start it."

P.S.: Banuiesc ca pretul a ramas de 170RON, nu?

21 Ian 2009, 09:22

@ BlackMo, se programeaza la Ford PATS-ul, iar inchiderea centralizata o programezi singur. Da-i search si vei gasi care sunt pasii. Te poti uita si aici pentru costuri aproximative: http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f= ... a&start=20

21 Ian 2009, 12:36

$1 scrie:$2alut. In principiu ma intereseaza, dar explica-mi te rog cum rezolvi problema asta: "If you are programming a new key for a car which contains a PATS immobiliser then you may need to have a new immobiliser transmitter programmed by Ford. If however you have a damaged/worn key with a removable PATS transmitter then you can carefully remove the glass tube from the old key and swap with the new key. Without a PATS transmitter embedded in your key the new key will unlock and lock the car but will be unable to start it."

P.S.: Banuiesc ca pretul a ramas de 170RON, nu?

Pretul este tot 170Ron , Programarea cheii se face la orice dealer Ford si costa aproximativ 50Ron...

21 Ian 2009, 12:42

@Daning pe tine te-a costat mult programarea cheii + gravatul ...La intersectia Icoanei cu Eminescu exista un magazin care se ocupa cu asa ceva si costa 50Ron , Programarea cheii dureaza 15 min .. asta tras de par... deci sa zicem , 30 de min de manopera (aprox 50Ron) + programarea =100 Ron ... cu cheie te duce undeva la 270Ron.

21 Ian 2009, 12:55

la respectivul magazin programeaza cipuri pentru ford dupa 2005-2006 ?

21 Ian 2009, 12:59

Poate in alta parte, dar la reprezentanta costa 110-120lei programarea.

21 Ian 2009, 12:59

Nu , cei de acolo nu fac decat gravatul cheii... programarea la orice dealer ford.. oricum mi se pare ff mult o ora de manopera pentru o chestie care dureaza maxim 10 minute...

@coldone Sa stapanesti sanatos Kuga , este super masinuta.. am avut ocazia sa fac un test drive cu ea pana la munte si m-am indragostit de ea :D =D>

21 Ian 2009, 16:34

Poate m-a costat mai mult, dar sunt mai multe aspecte care conteza nu numai pretul:
1. distanta pana la acea intersectie + timpul pierdut in trafic pana acolo+parcare (e vorba de Bucuresti totusi)
2. nu stiu daca te poti duce la Romcar in curte sa le zici: vreau programare cheie in 10 minute maxim. (nici nu stiu daca ora aia e divizibila, cred ca e ca primul minut la telefonie mobila).
3. am intrebat la mai multi dealeri pretul pentru aceasta operatie si erau foarte apropiate, niciunul mai jos de 90 ron.
4. prefer sa fie facuta de dealer, in caz de ceva probleme, poti sa te duci inapoi la ei sa rezolve (nu stiu daca nu afecteaza cumva si garantia.)

21 Ian 2009, 19:54

$1 scrie:$2oate m-a costat mai mult, dar sunt mai multe aspecte care conteza nu numai pretul:
1. distanta pana la acea intersectie + timpul pierdut in trafic pana acolo+parcare (e vorba de Bucuresti totusi)
2. nu stiu daca te poti duce la Romcar in curte sa le zici: vreau programare cheie in 10 minute maxim. (nici nu stiu daca ora aia e divizibila, cred ca e ca primul minut la telefonie mobila).
3. am intrebat la mai multi dealeri pretul pentru aceasta operatie si erau foarte apropiate, niciunul mai jos de 90 ron.
4. prefer sa fie facuta de dealer, in caz de ceva probleme, poti sa te duci inapoi la ei sa rezolve (nu stiu daca nu afecteaza cumva si garantia.)

1. Ai dreptate.
2. Ora este divizibila (deci raman la concluzia ca au fost jigodii)
3. Io stiu un dealer unde iti ia pretul pe 30 min de manopera.
4. Nu este afectata cu nimic garantia masinii.

23 Ian 2009, 10:17

eu am facut programarea la Transatlantis constanta a costat 40Ron,prelucrarea mecanica 50Ron in bucuresti

23 Ian 2009, 15:28

off topic

referitor la faptul ca est escumpa programarea unei chei in raport cu timpul / efortul depus
dece un IT -ist este platit cu mult mai mult decat unul care sparge piatra cu barosul 8 ore /zi ?
in ziua de azi informatia costa
un aparat de programat cipuri costa
etc.

25 Ian 2009, 19:08

Sus...

30 Ian 2009, 12:10

Stoc nou.. asteptam doritori :)

31 Ian 2009, 18:04

$1 scrie:$2Daning pe tine te-a costat mult programarea cheii + gravatul ...La intersectia Icoanei cu Eminescu exista un magazin care se ocupa cu asa ceva si costa 50Ron , Programarea cheii dureaza 15 min .. asta tras de par... deci sa zicem , 30 de min de manopera (aprox 50Ron) + programarea =100 Ron ... cu cheie te duce undeva la 270Ron.

care este acel service ford de face programare pt cheie atit de ieftin? sunt interesat, dar vreau sa stiu daca serviceul este macar in zona mea, nu in alt oras.

01 Feb 2009, 01:04

Incearca la CSD , Colina , BDT ... ideea este ca tre sa fi si cu un pic de tupeu si sa intrebi de ce se taxeaza o ora de manopera pentru o chestie care dureaza 10 minute.

05 Feb 2009, 14:18

Inca valabil!

11 Feb 2009, 12:39

Valabil :)

11 Feb 2009, 20:16

aveti cheie escamontabila pentru Ford Fiesta 2006 (model cu facelift)?
Subiect închis