Noutăţi din lumea automobilistică
11 Ian 2009, 23:05
Sambata seara (10 ianuarie 2008) in centrul Clujului a avut loc un accident destul de spectaculos si in acelasi timp grav. Nu stiu exact in ce stare sunt victimele dar din nou iese in evidenta nesimtirea, inconstienta si prostia unora care au impresia ca pe soselele sunt doar ei.
Vezi culoarea rosie a semaforului, nu ai vizibilitate deci logica te indeamna sa te opresti si sa astepti. Dar la noi inca nu se face asa. Daca ai o masina un pic mai tare deja ti-ai luat si permis de smecher.
Si uite ca s-a intamplat la Cluj apropo de topicul cu bucurestenii despre care se zicea ce se zicea. Nu prea conteaza in ce zona a tarii esti. Nesimtirea e la fel peste tot. Nu stiu daca Focusul alb, face parte din Clubul Ford. Personal nu l-am vazut la intalniri.
http://www.citynews.ro/cluj/stiri/eveni ... cii+31895/
11 Ian 2009, 23:28
Nici culorile semaforului nu mai au nici o relevantza penru uni participanti la trafic.
In traficul romaniei ca sa fii in siguranta trebuie sa te deplasezi cu un tanc blindat

. Si tot ar fi probleme ca la ce drumuri avem se strica si ala
12 Ian 2009, 08:57
hmm un ST alb in Cluj interesting....in fine inca un ST in minus pe sosele acum
12 Ian 2009, 10:12
linsat, f#@-^ &$ *#%@ %$ *(@%$
12 Ian 2009, 10:46
$1 scrie:$2ici culorile semaforului nu mai au nici o relevantza penru uni participanti la trafic.
Sa sti ca asa e ! Zilele trecute am asistat la o faza incredibila , cu toate ca erau 2 masini de politie rutiera ( cu echipaje in ele ! ) oprite la 100 respectiv 200 m de semafor un nene cu un Nissan Navara a trecut foarte linistit pe rosu ...
12 Ian 2009, 10:53
Chiar vi se pare ca a avut asa mare viteza Focusul tinand cont de avariile suferite in urma impactului!?
12 Ian 2009, 11:02
Eu is curios daca era ST. Sunteti siguri?
12 Ian 2009, 11:04
Da, interesant accidentul. Din pacate in tara se petrec accidende mult mai grave. Probabil cel mai grav accident petrecut in 2008 in Botosani e urmatorul :
http://monitorulbt.ro/Actualitate/2008- ... pre+moarteConcluzia mea? Cred ca maine imi cumpar tanc, probabil doar asa voi fi in siguranta pe drumurile romaniei.
12 Ian 2009, 11:44
[quote="dzamars,356665"] Probabil cel mai grav accident petrecut in 2008 in Botosani e urmatorul :
http://monitorulbt.ro/Actualitate/2008- ... pre+moartequote]
Interesant accidentul , cred ca avea ceva viteza Q 7-le !
12 Ian 2009, 14:25
$1 scrie:$2u is curios daca era ST. Sunteti siguri?
Dupa dimensiunea jantelor si a discurilor de frana, dupa semnalizarea in oglinzi si logo-ul alungit de pe aripa E ST.
Si dupa forma dreapta a aripii in locul unde este pozitionat farul cat si a lipsei bandourilor pot spune ca este chiar ST facelift
12 Ian 2009, 16:29
Nu stiu ce viteza avea Q7, dar pot spune cateva lucruri legate de curba respectiva. In zona este o balastiera si pe tronsonul respectiv soseaua e uda chiar si vara la temperaturi de 30 grade celsius in aer. In plus dat fiind ca trec multe masini incarcate de la balastiera tot timpul asfaltul e acoperit cu nisip, pamant. Asta combinata cu textura asfaltului care e foarte alunecos chiar si in conditii ideale face ca respectiva curba sa fie foarte greu de abordat.
Parerea mea e ca tipul co BMWu avea mult peste 100 KM/h cel mai probabil 140-160 Km/h. Cand a intrat in curba cel mai probabil l-a furat spatele si a intrat cu lateralul in Q7. Daca in loc de Q7 venea o dacie cel mai probabil alta era consecinta accidentului. Asa baietii au avut si putin ghinion sa intre intr-o masina care nu e deloc usor de scos de pe sosea.
13 Ian 2009, 11:39
http://www.citynews.ro/cluj/stiri/din-o ... lor+32071/Altul la Cluj. De data asta 2 Focusuri dar niciunul vinovat. Cred ca vom concura in curand la cum sa faci praf un Focus
13 Ian 2009, 12:11
$1 scrie:$2ttp://www.citynews.ro/cluj/stiri/din-oras+10/accident-cu-trei-masini-in-cartierul-zorilor+32071/
Altul la Cluj. De data asta 2 Focusuri dar niciunul vinovat. Cred ca vom concura in curand la cum sa faci praf un Focus

Ciudat, focusul e intors invers si lovit in dreapta desi kia care l-a lovit cica venea din fata
13 Ian 2009, 13:25
Si ce e si mai nasol e ca al doilea Ford isi va face singurel masina (posibil sa faca ceva si din posteriorul primului Ford).
13 Ian 2009, 18:42
ma la cati km are condusi cu spatele ala cu fordu ST voi nu aveti cu fata. asa ca nu vb prosti. poate si tu intr-o zi iti impachetez masina, asa ca ......
Ultima oară modificat de
Cornel001 pe 13 Ian 2009, 20:06, modificat 1 dată în total.
Motiv: nu conteaza cati are, daca tot prost conduce. asa ca....
13 Ian 2009, 19:48
$1 scrie:$2a la cati km are condusi cu spatele ala cu fordu ST voi nu aveti cu fata. asa ca nu vb prosti. poate si tu intr-o zi iti impachetez masina, asa ca ......
Cu "ma" e posibil sa te fi adresat posesorilor de bmw (din '85), prieteni de-ai tai. Asta 1.
Si 2: cate cuvinte avem noi scrise corect cu ochii inchisi nu ai tu cu lumina aprinsa. Poate intr-o zi o sa inveti si alfabetul, asa ca...
13 Ian 2009, 19:59
$1 scrie:$2a la cati km are condusi cu spatele ala cu fordu ST voi nu aveti cu fata. asa ca nu vb prosti. poate si tu intr-o zi iti impachetez masina, asa ca ......
prietene, te sfatuiesc sa citesti atent regulamentul forumului inainte de a te apuca sa scrii prostii pe-aici, asta ca sa nu ai parte de surprize neplacute inca de la inceput
13 Ian 2009, 20:23
Nu stiu cati km are tipul cu ST-ul si nici nu ma intereseaza. Mie personal imi pare rau de masina. Am vazut-o cand au adus-o la RMB si a petrecut ceva timp la ei in curte (daca nu cumva era alt ST).

Nu zic, poate voi fi si eu neatent vreodata si voi lovi masina. Nu zic nu. Dar ma feresec sa trec pe rosu in asa intersectii mari si mai ales cu viteza.
Sa nu uitam ca au fost si raniti. Nu stiu cat de grav dar oricum au fost. Si cred ca doar norocul a facut sa nu fie nimeni pe trotuar in momentul ala si nu s-a inatamplat o tragedie. Asa ca poti avea 1 milion de km condusi si doar odata sa faci o prostie. Nu a fost cazul fiindca nu a murit nimeni. Dar se poate intampla.
13 Ian 2009, 21:50
Să înțeleg că proporțional cu nr. de km efectuați în mașini puternice crește și numărul de cohones și invers proporțional IQ-ul ?
La naiba.
Deci să mai înțeleg că deși e vinovat cu mufa ruptă în 2 tot el e cel mai șmecker șofer

Ai de p... unora
mitici.
13 Ian 2009, 22:03
Vinovat este semaforul, ca nu s-a asigurat ca vine meseriasul cu ST-ul!
13 Ian 2009, 23:40
se pare ca esti prost informat referitor la cat a stat masina la Rmb, si daca esti si din CLuj zi-mi si mie ce viteza poate sa aiba daca a plecat de la semaforul de langa casa de cultura a stundetilor pana la celalalt????? nu mai vb prostii, fara sa stiti!!! nu am nimic cu nici unul din voi dar comentati ceea ce a fost nu din auzite. si daca va intereseaza nici unul din pasagerii Seat-ului nu ii grav cum se zice. La ora asta nu este niciunul internat in spital.
14 Ian 2009, 01:14
Inseamna ca era alt ST alb. Era unul care a stat vreo 2 saptamani.
Acuma stiu ca Seat-ul ibiza (din poze am vazut ca e Ibiza) e masina mica. Dar sa o impingi asa si sa o urci 5 scari

cred ca ar trebui sa ai 60-80. Si cred ca un ST ar putea ajunge la viteza aia intre cele 2 stopuri daca este alergata masina. Oricum imi pare rau de ce a patit. Se poate intampla oricui. Pacat si de masina...
Mi se pare mie sau il cunosti pe tipu su ST-ul?

Numa bine
14 Ian 2009, 07:23
$1 scrie:$2si daca va intereseaza nici unul din pasagerii Seat-ului nu ii grav cum se zice. La ora asta nu este niciunul internat in spital.

nu cred ca esti in masura sa apreciezi ce traume au suferit pasagerii Seatului !Sa inteleg ca daca murea vreunul ziceai:"lasa mah , ca s-asa era bolnav " ??
E pacat ca politia isi ia banii degeaba (la salariu ma refer , pt spaga probabil ca fac ceva

) si dau posibilitatea unora sa se creada stapinii soselei ...ba chiar sa-si dea cu parerea despre starea de sanatate a celorlatii partenerii de trafic !
14 Ian 2009, 10:32
N-ati inteles nimic!
Cel cu St-ul mergea cu spatele!!!! N-avea cum sa prinda mai mult de 50 Km/h intre cele doua semafoare!!! De asemenea de aceea nici n-a vazut culoarea rosie a semaforului... politia este vinovata ca a permis montarea semafoarelor atat de sus incat nu pot fi observate prin oglinda retrovizoare!
14 Ian 2009, 12:08
Cred ca asta e explicatia corecta.
15 Ian 2009, 21:02
andy vad ca ai postat tu topicu cu ST'u. pacat de el, era prea frumos.
15 Ian 2009, 22:34
Asa-i... pacat de masina... asta e
15 Ian 2009, 22:44
Avea cineva de aici in semnatura o zicala ft buna pt meseriasii astia care
au multi km cu spatele : "Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!"
Si eu sunt de parere ca e pacat de masina ... era prea fumoasa ....
15 Ian 2009, 23:14
$1 scrie:$2vea cineva de aici in semnatura o zicala ft buna pt meseriasii astia care
au multi km cu spatele : "Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!"
Si eu sunt de parere ca e pacat de masina ... era prea fumoasa ....
Me, me, mi-a venit in minte tot de la niste accidente d-astea (plus analogia cu zmeul de hartie).
16 Ian 2009, 01:02
Acuma hai sa nu fim totusi asa rai. Poate baiatul cu ST-ul nu e chiar asa un smecheras. S-a intamplat sa forteze un galben. Cati nu facem asta? De data asta s-a intamplat riscul (cum zic cei de la asigurari

) si a iesit un accident. Consider ca e nesimtire si lipsa de respect fata de alti participanti la trafic sa treci pe galben si sa pui vieti in pericol dar fiecare din noi am facut-o cel putin o data si poate am avut noroc sa scapam. Nu spun ca e bine dar spun ca ni se intampla. Si Sebba probabil incerca sa isi apere un prieten doar ca a folosit o metoda "mai din topor" si inadecvata pentru un forum.