$1 scrie:$2devarul e ca la reprezentante nu gasesti priceputi f multi...totusi am o intrebare: inainte sa pleci cu masina astepti sa se incalzeasca putin uleiul??? si la fel cand opresti masina...trebuie sa lasi motorul sa mearga cateva minute (in fct. de temperatura uleiului) si abia atunci sa opresti motorul; si sub nici o forma sa nu-i dai kickdown pana nu e uleiul la temperatura optima. Din punct de vedere al boost-ului sa nu-ti faci griji 1,2 bari nu e deloc mult (si masina mea merge constant cu 1,2 bari), turbina nu pateste nimic la boost-ul asta (daca softul pe care il ai instalat la masina e modificat), daca masina e stock, verifica supapa blow-off s-ar putea sa fie problema de acolo.
Din cate stiu eu, el nu are softul. Eu am patit la fel cu masina, nu avinf soft, imi urca pana la 1.1 bar si asta nu e bine. La mine a fost o electrovalva stricta, dar a durat mult pana sa vedem ce este, pentru ca la mine nu a aratat NICO ERROR. Adica masina nu mergea, iar ECU spunea ca totul este in regula

De aia insisit sa vedea ce arata ECU, pentru ca altfel este foarte greu sa vezi ce este stricat ...
Cu incalzitul este normal, altfel strici turbina repede

Insa cateva minute sa o lasi dupa mers din ce stiu eu e prea mult. 1 min - 1,5 min este sufficient. Nu ulelui trebuie sa racesca, dar turbina.