Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
14 Ian 2009, 23:26
Am un Focus 2 din 2005 Mi-am gasit sub pedale u n arc rupt... e u n arc ca cele de la sezloange .. si la un capat agatzatoarea e rupta .. acuma nush de unde poate fii .. banuiesc ca de la ambreiaj .. sau frana ... nush .. Ambreiajul e putin mai jos (parca) cu vreo 5 -6 cm .. si se apasa f usor..
DE mentionat ca revine inapoi ..insa nush .. ce o fi i cu arcul acela .. Oare e probl daca circul asa ? pls help
si oare unde gasesc sa cumpar unu ?
15 Ian 2009, 00:14
Salut,fiind un arc de forta eu presupun ca este de la pedala de frana,acolo trebuie efort mai mare,ca sa inchida perfect,monocontactul care aprinde stopurile de frana.Pana gasesti un arc similar,vezi daca cu contactul pus,sta cumva stopurile de frana aprinse.
15 Ian 2009, 00:28
multumesc mult ... sa stii ca am pus intr-o zi o frana brusca ..a intrat si ABS-u l ca a facut urat de tot .. (era sa calc pe una pe trecerea de pietoni) si de atunci ... sa fie ?
15 Ian 2009, 00:34
A avut el ceva fisura din prelucrare si acum a cedat,nu e din cauza la frana brusca,el trebuie sa suporte orice soc.
15 Ian 2009, 00:38
multumesc mult oricum ..la dimineata ma uit asa cum ai spus daca raman becurile aprinse pe contact .. desi frana tot asa tare este ... mie mi-se pare ca ambreiajul e mai jos ca de obicei .... si se apasa mult mai usor .. si mai scurt .. ms mult . Vin maine cu stiri noi
15 Ian 2009, 00:55
Nu este exclus sa fie si de la ambreiaj si mai ales ca mentionezi ca este mai jos,sigur este de la el,te uiti sus la baza pedalei si se observa de la care este.
21 Ian 2009, 23:39
ambreaj posibil ,,pedala de frana nu are arc ,pt ca vine din oala servo o tija care se prinde de acea pedala si revenirea ei o face din tija aceeaa,cum sa zic ,in oala accea sunt arcuri si etc iar daca apesi pe tija ,trebuie ceva forta ...,revine inapoi ..iar pedala de frana dupa ce scoti tija sta asa bleaga
22 Ian 2009, 18:23
Este de la pedala de ambreiaj. vezi link-ul.
viewtopic.php?f=54&t=18667