Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise
Moderatori: KomandantuR, adicristea
Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin
PM,
E-MAIL sau printr-un mesaj
aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.
de gigirapidu » 15 Ian 2009, 03:38
Salutare!!!
Stie cineva un atelier de tinichigerie/vopsitorie in Iasi? Intreb pt reparatii si vopsit bara fata, la un pret acceptabil. Nici nu vreau sa iasa aiurea, asa ca ar ideal sa aiba si cuptor. Multumesc pentru o adresa sau nr de telefon
-
gigirapidu
- Member
-
- Maşina: Ford Focus 2 2006, 1.6 TDCI 109 HP
- VIN: WF04XXWPD46M65041
de BiZaReE » 15 Ian 2009, 15:24
Ca pret nu pot spune ca sunt acceptabili. Stiu ca luau 100 de euro de element (pentru vopsit). Acum...cel mai bine te duci, le arati ce ai de facut si discuti referitor la pret. Ceea ce stiu ca sunt meseriasi. Lucreaza cu pasiune si nu fac "buleala". Au si cuptor si (din cate stiu) ... doamne fereste de accidente mai grave... au cea mai performanta masa (de indreptat) din Iasi. 0742644436 e un numar de telefon ... de obicei raspunde Stefan (ii spui ca ai numarul de la Dan cu fordul mondeo)...si vezi ce rezolvi. Masinuta mea a suferit un tuning exterior la intalnirea cu un stalp...si acum la ei este... Am incredere in ei. Succes si sa imi spui si mie ce ai rezolvat.
P.S. Am ales varianta de a posta pe main (si nu pe privat) pentru ca sa beneficieze de informatii si altii (oricum sper sa n-aiba nimeni nevoie de ei).
-

BiZaReE
- Member
-
- Maşina: Ford Mondeo 2007, 1.8 TDCi, 125 cai
- VIN: WF0GXXGBBG7L89374
-
Înapoi la Arhiva Comercial