Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
09 Ian 2009, 21:04
totul este legal, pe baza de contracte
calitate, promtitudine si unicitate
15 Ian 2009, 21:42
Păi arată-ne niște proiecte făcute de tine, poate chiar un site de-al tău pe care-ți prezinți portofoliu.
Că așa pe cuvântul tau nu te credem
17 Ian 2009, 13:06
si eu sunt interesat... eventual un pret aproximativ pentru un magazin virtual nu foarte complex...
21 Ian 2009, 16:15
lasa si tu un id de messenger. as vrea sa-ti pun cateva intrebari
22 Ian 2009, 00:02
cu cea mai mare placere raspund la orice intrebare
id: creative_minds_software
28 Ian 2009, 11:07
se pare ca nu multi se inghesuie sa beneficieze de avantajele pe care le ofera un site in vremurile astea pline de "criza"
31 Ian 2009, 16:06
$1 scrie:$2e pare ca nu multi se inghesuie sa beneficieze de avantajele pe care le ofera un site in vremurile astea pline de "criza"

Cred ca si niste preturi (la site-urile de mai sus de ex. sau la ceva asemanator) ar fi binevenite.
01 Feb 2009, 11:13
cum a zis si razvan
nu uita de concurenta si vino cu oferte tentante. fa-ne sa venim la tine.
02 Feb 2009, 12:02
Topicul se transforma in "Initiere in Marketing"
03 Feb 2009, 18:54
practic pretul se face chiar de catre client, deoarece in functie de cererea fiecaruia se face un pretz, nu pot spune ca preturile sunt mari tinand seama ca un site este cea mai buna publicitate pe care ti-o poti face pe bani putini!
sunt convins ca stiti preturile de aparitie in unele reviste de specialitate, am auzit ca se ajunge si la cateva zeci de mii de euro o singura aparitie intr-o revista de specialitate,
pe cand un site dc este bine facut aduce profit mult mai mare decat o singura aparitie pe prima pagina, practic informatia apare non-stop si poate fi accesata stand in pat in sufragerie,

volumul de clienti va creste substantial, cu ajutorul unui site bine facut si tot odata bine administrat!
06 Feb 2009, 09:29
raspuns pentru o intrebare:
NU facem flash!
16 Feb 2009, 23:19
pot da si eu un up?
25 Feb 2009, 14:13
imi place cum lucrezi paginile.... am lucrat si u o perioada, tot cu site-uri la cerere, conform dorintei clientilor... dar am avut parte de unii oameni care m-au tampit... li s-a parut pretul mare... nu au inteles ca trebuie sa pap si eu ...

momentan m-am lasat... o sa revin pe piata cand voi putea sa imi fac propria gazduire... va fi mai profitabil atat pentru clienti cat si pentru mine...
26 Feb 2009, 14:14
nu tuturor li se pare pretzul mare,
aceia care inteleg ca un produs bun care aduce profit, costa pe masura, aceia sunt genul de oameni care reusesc sa produca mai mult decat au investit!
26 Feb 2009, 14:36
de exemplu, un client al meu, pentru un website facut in photoshop si dreamweaver, total 10 pagini + galerie foto, care a stat langa mine cand am realizat pagina, a facut gura mare ca i-am cerut atunci (acum vreo 3 ani) 250 ron (atunci 2.500.000) si abia a platit... iar acum pentru pensiune are destui clienti... situl a fost facut de la 0... i-am oferit si administrare gratis jumatate de an, apoi, pana acum vreo cateva luni vroia sa ii modific fel de fel de chestii gratuit... iti dai seama ca la nesimtirea lui am cedat psihic si i-am spus ca daca vrea sa ii mai fac ceva, plateste 700 ron, ii fac alt site cum vrea el si apoi si-l administreaza singur... (content management system) . . . si a refuzat.. cert e ca s-a cam ales praful de site si nu l-am mai trecut in portofoliu... oricum, nu a fost singurul client de acest fel... am intalnit tot felul de cretini care vor totul la un pret de nimic, care nu pot aprecia munca si care cred ca situl se face la o apasare de mouse...

i-am invitat sa isi faca singuri pagina ...
mai nou, un prieten imi zice mandru ca si-a facut site pentru firma... si-a cumparat domeniu .ro etc... i-am cerut adresa si am vazut ca era sub orice critica... firma de consultanta economica

i-am spus ca daca vrea, i-l fac eu cum trebuie, design, continut, promovare si imi dai si mie ceva acolo... dar el nu, ca lucreaza singur cu publisher si ca ii iese mai bine si nici nu plateste...
mult succes la clienti!
27 Feb 2009, 00:55
am intampinat si eu detui clienti asemenea tie, si la fel s-a intamplat cu cei care nu apreciaza calitatea, munca si unicitatea pe care o oferim noi ca si firma!
11 Mar 2009, 19:34
un up?
05 Apr 2009, 21:30
chiar nu vrea nimeni sa-si dezvolte afacerea pe bani putini?
10 Apr 2009, 05:38
*****continut sters de moderator*****
nu-i frumos sa-ti faci reclama in topicul altuia.
10 Apr 2009, 05:42
*****continut sters de moderator*****
nu-i frumos sa-ti faci reclama in topicul altuia.
10 Apr 2009, 12:16
asta cam asa e.. .din pacate in romania.. nu se cunosc pe deplin capacitatile de exploatare ale internetului. multi nu cred ca e cea mai ieftina forma de publicitate. si cea mai completa. sa speram... ca mergem spre vest.. cu totii.. in toate domeniile.

in fine.. succes si daca ai prea multi clienti.. mai trimite la mine.
10 Apr 2009, 13:45
emil, iti doresc succes, dar o afacere care are nevoie de un site inseamna ca se dezvolta, sau incepe acum
Slabe sanse sincer iti spun in aceasta perioada, lucrez de ceva ani pe dom online iar cine are bani acum ii tine acolo nu investeste nici in imagine nici in nimic,
Intr-adevar este foarte greu de dat preturi, iar cei care au intrebat acest lucru este clar ca sunt "cunoscatori"
Dragilor depinde de ce buget aveti, de ce vreti sa faca site-ul daca stiti cum trebuie sa arate,... multi webdesigneri sunt luati drept inventatori, adica ei trebuie sa stie exact cum trebuie sa arate site ul nu doar sa personalizez ideea clientului.
Succes
10 Apr 2009, 16:27
Pai atunci sa deschid si eu un topic nou? Ca nu inteleg...
10 Apr 2009, 16:29
$1 scrie:$2mil, iti doresc succes, dar o afacere care are nevoie de un site inseamna ca se dezvolta, sau incepe acum
Slabe sanse sincer iti spun in aceasta perioada, lucrez de ceva ani pe dom online iar cine are bani acum ii tine acolo nu investeste nici in imagine nici in nimic,
Intr-adevar este foarte greu de dat preturi, iar cei care au intrebat acest lucru este clar ca sunt "cunoscatori"
Dragilor depinde de ce buget aveti, de ce vreti sa faca site-ul daca stiti cum trebuie sa arate,... multi webdesigneri sunt luati drept inventatori, adica ei trebuie sa stie exact cum trebuie sa arate site ul nu doar sa personalizez ideea clientului.
Succes
Pot sa te contrazic
11 Apr 2009, 15:04
are foarte mare dreptate "leut27",
dar oamenii nu inteleg, foarte multi cred ca esti un "produs" de la inceput creat (sau cel putin nu la noi)
11 Apr 2009, 15:08
unicitatea site-ului e foarte importanta, la fel de importanta ca si parerea celui care beneficiaza de pe urma lui (site-ului)