daca nu ai ce face ...
ajung pe la 2 la dealerul dacai din bacau
o domnisoara tanara si ff draguta imi spune sa revin pe la 5 ca acum masian e la onesti.... de curiozitate ma urc intr-un mcv expus pe locurile de pe bancheta 3 INCAP , culmea dar incap, am 130 kg si 1, 90 m si stau confortabil dar ca sa ajungi in sapte acolo e cam dificl la gabaritul meu . Domnisoara chiar crede ca vreau sa cumpar masina (si nu exagerz cand o numesc masina) si se strofoaca cu liste de preturi si cele cateva optionale pe care le ofera loganul mcv
La ora 5 revin pt drive test ... completz formularul si vine seful ei si imi spune raspicat ca nu am 21 de ani( am 20) si ca nu pot face drive tst si ca am venit doar ca sa ma plimb cu masina ( ca parca focusul e caruta) ce e drept pe hartia de la drive test scrie ca tre sa ai 21 de ani. Inghit in sec asta e , merge domnisoara respectiv acu mine la drive test... incearca sa ma convinga de performantele loganului mcv.... care cu motorul de 1,6 105 cai era cam lent.... la jumatatea drumului fac marea greseala de a ma urca in spate( pe ultimele locuri) unde am simti foecare trepidatie si denivelare
ajung la reprezentanta si domnisoara se ofera s ama plimbe si cu loganul prestige ( ala de 16v pe caroseria obisnuita) accept ca nu aveam ce pierde .. si plec la drum... nu am reusit sa o induplec s ama lase sa conduc eu ... dar cel putin am reusit sa o fac sa se emotioneze( ca de 2 ori a cam scartai ambreiajul si a murit o data si motorul)
Una peste alta pot sa zic ca la banii ei mcv-ul de la logan e o masina care face toti banii.... mai ales daca ai de carat si purcel si soacra si mai nu situ ce.... e mai scurt cu 5 cm decat focus turnier asa c anu e ff mare diferenta
este cam lent ( ori focus e prea rapid)
este simplist ca si conceptie
este spatios
un mare minus la dacia este test drive-ul care e o tampenie: din moment ce am carnet as putea sa conduc eu masina... ca impresia care o simti din drepata nu o simti si de la volan
ce am obs este ca de abia la logan preferance(16 v 10k euro ) are scurmiere in portiere , accesorii care le avea si 1310 din 1987 (prima masina a lu tata')
oricum per total cred c a masina are un 7 de la mine pt ca arata mult mai bine pe viu decat din poze
- mariuscociorva
- 1nsane Member