Arhiva

Me vs EDIT

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Re: Focus vs. Octavia 2 facelift

Mesajde Maxy » 21 Ian 2009, 10:57

Ohh da ca Audi a4 sta tare bine pe viraje pe circuit la autozeitung a scos un timp mai prost decat Reno Megane II :)))))
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Maşina: ex Ford Focus Titanium fl 2.0 TDCi 2008

Mesajde edit » 21 Ian 2009, 12:37

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m incercat si eu sa ma dau un pic la el prin curbele ce duc spre cheia si cand am vazut cat de urat face am lasat-o moarta. chiar nu vroiam sa ajung prin copaci. acum depinde la ce ne raportam.

La Audi A4 TDI, of course.

si la volvo S40. cu toate ca S40 si focus sunt facute pe aceeasi platforma, diferenta in privinta tinutei de drum este fantastica.

$1 scrie:$2hh da ca Audi a4 sta tare bine pe viraje pe circuit la autozeitung a scos un timp mai prost decat Reno Megane II :)))))

dragule, cand mai vii cu asemenea afirmatii transante te rog exemplifica punand un link. in rest nu pot cataloga afirmatia ta decat un simplu flame pe car eil pun la partea dorsala.
sau poate tu spui de timpul ce l-a scos Megane F1 si timpul unui A4 amarat.

$1 scrie:$2-am luat eu cu un Audi A4 intr-o curba stransa, eu fiind pe interior deci mai dezavantajat , ca sa nu mai zic de pneurile 195/15, e curba cum vii dinspre mihailesti, pe langa lac, apoi cobori in jos si vine prima curba la dreapta; omu la inceput a venit si intrat si el mai tare dar a renuntat pe urma, poate m-a vazut mai nebun =)) edit a zis ca e blasfemie, ca nu ma compar cu un A4 :)) totusi audi din ce stiu nu e chiar bmw...

edit, eu am avut impresia din tot ce ai criticat, ca lasi de inteles ca focus are diferite probleme si celelalte nu.

cornel, exemplul tau nu poate fi considerat relevant. daca ai sti cate masini "scumpe" am mancat cand aveam corsa!!!
cel mai usor de vazut diferentele intre masini este daca acelasi sofer conduce doua masini cotate diferit. soferul de care spui poate era un papa lapte. da-l in masa. audi sigur ca nu e bmw. audi dotat cu tractiune fata este mai slab ca bmw-ul echivalent, audi dotat cu tractiune integrala este peste.

@cornel ceea ce am vrut sa arat este ca focus are un pret cinstit pt ceea ce ofera si ca in orice pe lumea asta, daca mai pui un ban in plus , primesti un strop mai mult. poate ca octavia are tinuta de drum mult sub focus dar primesti in plus poate x+y+z si cand faci totalul parca iti vine sa iei octavia samd acum depinde de prioritatile fiecaruia. eu nu am reusit sa ajung la limitele superioare la nici o masina(pt ca nu am ouale suficient de mari sau nu sunt suficient de inconstient)) ca sa spun ca m-a salvat suspensia independenta sau ESP-ul insa am urcat 5 pasageri in masina , pot vedea o vopsea sarita sau o pata de ulei, samd. totusi, prea se merge cu argumentul suspensiei independenete la focus si a tinutei de drum. pana la urma cati au ajuns la limitele acestei masini sa spuna ca "noroc de tinuta de drum a focusului". probabil nici 1% dintre noi. insa altele , ce sunt mult mai palpabile , le-a atins fiecare si tocmai pe acolo sta focus mai prost.
AM AVUT Ford Focus 2 trend collection
edit
1nsane Member

Maşina: BMW 520xD G30

Mesajde Cornel001 » 21 Ian 2009, 13:32

eu am atins. mai mult voit decat nevoit.
inteleg ca nu ai reusit nici sa dai nici in ceva sa testezi coeficientul ncap :D , superior la focus, desi unii afirma ca octavia a fost defavorizata....
PS (ti-am zis ca am urcat 6 pasageri in focus ? si nu unul peste altul)
A si am uitat... la focus exfolierea o vezi doar cand te apropii de masina. La octavia o vezi mai mult, cand stai in masina (din cate aud)
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde Maxy » 21 Ian 2009, 13:41

@ EDIT: Dragul meu drag vag im... nu doar vag fan ca imi iau ban, uiteti mega tehnologia Audi vs Focus ce timpi a scos pe circuitul de la Autozeitung:

http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... 18ae616853

Cum e prietene si astia sunt tampiti? sau expertul din tine iar ne va da o replica de Roman vag fanist adevarat cum ca aceste cifre sunt irelevante tu fiind un expert desavarsit. Incep sa ma indoiesc serios ca tu chiar ai avut masinile de care vorbesti.
Vezi ca in test este Audi a4 2.0 tdi varianta de 170 de cp!

Uite iti pun si timpii poate iti e greu sa ii citesti:

Lap Times
Exclude "wet laps"
Track A4 2.0 TDI /Focus 2.0 TDCi
Autozeitung test track 1:54.9 /1:54,5
Specs
Discipline A4 2.0 TDI /Focus 2.0 TDCi
Max speed 141.36 m/h (228 km/h) 125.86 m/h (203 km/h)
0-100 km/h acceleration 8.4 9.3
0-160 km/h acceleration - -
0-200 km/h acceleration - -
0-300 km/h acceleration - -
Quarter mile time - -
Power/weight ratio 0.09 0.08
Summary
Discipline A4 2.0 TDI Focus 2.0 TDCi
Track Performance 0 points 5 points
Straight line speed 51 points 46 points
Total 51 51

LE: Audi nici in cele mai umede vise nu o sa se apropie de dinamica ca si Bmw fie el si integral, tocmai de aia M3 pune vreo 5 secunde(cinci secunde, ai idee ce inseamna diferenta asta?) pe circuit intre el si RS4. Bine aceste informatii sunt irelevante pentru tine. Tedei si joja de ulei sa traiasca.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde Maxy » 21 Ian 2009, 14:02

Apropo, ,mai are rost sa iti adaug ca am parcurs cu un A4 b7 aproape 1700 de km si mi s-a parut o masina cu o stabilitate cel mult mediocra care daca nu ar avea Esp-ul sa o tina pe sosea ar zbura instant de pe trasa caz in care am aproape 8 ani de karting si cu licienta de pilot?
In orice caz foarte departe de Bmw seria 3 sau Mercedes C klasse
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde edit » 21 Ian 2009, 14:12

mai maxy, mai biet om!
stimabile, RS4 este construit pe platforma unei masini din 2001, de fapt pe faceliftul acesteia din 2005. cand RS4 a aparut in 2005 era la ani lumina fata de generatia de M3 ce circula atunci pe strazi. lucru normal
cand M3 a aparut ulterior , pe platforma lui e90 a depasit fara drept de apel pe RS4. lucru normal ce se numeste concurenta din care rezulta evolutia. cand va aparea RS4 pe platofma lui a4 B8(adica platofma actuala) va bate pe M3 ascultand-l cu urechea.
ia ghiceste! cand va aparea pe piata prin 2013 urmatoarea generatie de M3 il va bate pe RS4 ce va aparea in 2010 de-l va asculta cu urechea. samd pana la adanci batraneti.
nu cred ca are rost sa transformam acest topic in bmw vs audi dar daca insisti iti dau un exemplu ce argumenteaza ceea ce spuneam.
este vorba de un site ce tu il consideri credibil deci vei considera credibil si link-ul ce il voi pune pt ca este vorba de acelasi site.

dupa cum stii e90 335 i are concurent pe audi S4 si invers. abia s-a lansat acum cateva luni noul S4 construit pe platforma lui A4. s-a realizat si primul test comparativ. Audi, bate/ zdrobeste/umileste pe bmw in acel test tocmai in locul unde era bmw suveran: dinamica. bmw pierde jenant la acel capitol iar la celelalte rezultatul este strans. audi ar fi castigat si la capitolul motor(pierde cu putin) insa are consumul mai mare si a pierdut puncte ce l-a aruncat pe doi la acest capitol (wtf, vrei motor care trage ca disperatul atunci toarna benzina). considera ca audi a castigat si la acest capitol. audi pierde la capitolul costuri din cauza pretului de achizitie(wtf vrei masina buna , atunci plateste nene).
per total victoria audi este ZDROBITOARE.

ENJOY:

http://www.autozeitung.de/vergleichstes ... tbewertung

BTW: AUDI A4 B7 il consider si eu prost(comparativ cu concurenta). de fapt ultima masina proasta aparuta pe piata la audi este audi TT.
prima masina la superlativ construita de audi este A5 , adica prima ce a pus motorul in spatele puntii fata. a urmat, a4, q5 si urmeaza a8 la sfarsitul anului in curs.

apropo de ce spuneam. vezi ca in link-ul tau se vad si timpii scosi de 335xi si audi S4(ultima generatie). S4 are timp mai bun. ia ghiceste! viitoare generatie de 335 va bate S4. ai descoperit si tu roata astazi!
asteptam si rs4 (b8)
edit
1nsane Member

Mesajde edit » 21 Ian 2009, 14:32

multumesc de site-ul ala
vezi ca S4 noua generatie a batut M3 cabrio. e drept ca M3 are si 100 kg in plus insa are si 90 cp peste S4.
cand faci cp/kg M3 iese in avantaj.
este vorba tot de circuitul autozeitung ala celebru al tau.

deci, nu am motive sa cred ca RS4 B8 nu va calca in picioare pe M3.

vezi ca la hokkeinheim il bate si pe 645i , adica o masina sport pur sange.

http://www.fastestlaps.com/car48d9d84e97aa7.html

asa ca nu imi spune mie de audi. rezuma-te in a vorbi despre fordul ce-l conduci si-l cunosti.

cu ocazia asta am incheiat orice discutie cu tine la capitolul versus pt ca nu esti un partener de dialog.
edit
1nsane Member

Mesajde Maxy » 21 Ian 2009, 14:40

Stimabile in linkurile prezentate de tine, este vorba de un versus intre audi s4 si 335xi, ca fapt divers 335-ul a pierdut la nici jumate de secunda fata de Bmw caz in care Bmw-ul are cu 50 de cp mai putin, are cuplu mult mai mic iar Bmw niciodata nu a fost adeptul tractiunii integrale in regim de circuit. Se stie foarte clar ca daca vrei BMW sa te duci pe circuit cumperi unul cu tractiune spate.
Partener, nepartener de dialog, spui numai tampenii, 645 nu este o masian sport pur sange, este un GT puternic, atat ca si Bentley Continental GT.
PS: vezi ultimul fifth gear 120d face praf pe circuit Audi TT... Bmw e Bmw, Audi la capitolul asta nu are nicio treaba.

LE: Evident compari balarii, ce treaba are M3 cabrio cu S4? Se stie foarte clar ca o masina cabrio nu va sta niciodata la fel ca un Coupe. Cum iti explice o diferenta de 6 secunde intre M3 si RS4, ca sa nu mai zic ca noul M3 calareste pana si R8. Ai fi surprins cate masini conduc eu si ce fel de masini ;)
Ultima oară modificat de Maxy pe 21 Ian 2009, 14:46, modificat 1 dată în total.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde Cornel001 » 21 Ian 2009, 14:42

sa va deschid un topic special audi vs bmw ? stiu ca eu am adus primul vorba, dar nu aici vroiam sa ajung.
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde Maxy » 21 Ian 2009, 14:47

Subiect incheiat pentru mine, nu ma pot contrazice cu cineva care habar nu are despre ce vorbeste. Este inutila continuarea discutiei.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde edit » 21 Ian 2009, 14:54

$1 scrie:$2timabile in linkurile prezentate de tine, este vorba de un versus intre audi s4 si 335xi, ca fapt divers 335-ul a pierdut la nici jumate de secunda fata de Bmw caz in care Bmw-ul are cu 50 de cp mai putin, are cuplu mult mai mic iar Bmw niciodata nu a fost adeptul tractiunii integrale in regim de circuit. Se stie foarte clar ca daca vrei BMW sa te duci pe circuit cumperi unul cu tractiune spate.
Partener, nepartener de dialog, spui numai tampenii, 645 nu este o masian sport pur sange, este un GT puternic, atat ca si Bentley Continental GT.
PS: vezi ultimul fifth gear 120d face praf pe circuit Audi TT... Bmw e Bmw, Audi la capitolul asta nu are nicio treaba.

LE: Evident compari balarii, ce treaba are M3 cabrio cu S4? Se stie foarte clar ca o masina cabrio nu va sta niciodata la fel ca un Coupe. Cum iti explice o diferenta de 6 secunde intre M3 si RS4, ca sa nu mai zic ca noul M3 calareste pana si R8. Ai fi surprins cate masini conduc eu si ce fel de masini ;)

nenicule, ai baut cerneala la orele de matematica. vezi ca intre S4 B8 si 335xi sunt 1.3 sec pe circuitul autozeitung. si apoi S4 are 27 cp in plus si nu 50. este vorba de 333cp fata de 306cp.

ti-am mai zis. rs4 B7 este o masina veche, pe o platforma tehnica din 2001. este f normal sa piarda in fata lui M3 e90. asteapta rs4 B8 sa vezi cum ingenuncheaza M3-ul asa cum a facut si 335-ul in fata lui S4

hahahahahahahaha

645 nu este o masina sport pur sange. este un gt puternic??? deci este un gt puternic dar nu este si sport!!!!!
645 chiar il asemuiesti cu bentley continental gt? ma pufneste rasul. deci tu consideri ca 645i ar trebui sa si-o ia de la S4 pt ca seria 6 nu este o masina sport. ma uimesti cu fiecare post.

tu vorbeti de mine ca nu ma pricep? vai de capul nostru. stau si ma intreb daca ti-a trecut intelectul de adolescenta in care fiecare ne imaginam soferi.

later edit. un moderator sa taie tot gunoiul scris de mine si maxy si sa le puna intr-un topic separat.
Ultima oară modificat de edit pe 21 Ian 2009, 15:03, modificat de 2 ori în total.
edit
1nsane Member

Mesajde Maxy » 21 Ian 2009, 15:00

Este clar, manelele care rasuna din audiul tau (ma rog nu al tau) la fiecare semafor ti-a afectat atat de mult creierul incat gandirea ta nu poate avea o logica in momentul de fata. Acum mi-am dat seama cine isi pune sticker pe spatele audi-ului "stapanul inelelor"

27 de cp in plus nu ti se par cine stie ce fata de Bmw nu?

Gigele intai pune mana si condu niste masini, nu mai vorbi din carti si reviste. 645 este un cruise LA FEL ca si Bentley GT adica ambele masini au un target la fel, nu ca s-a compara, acum ai inteles? daca 645 Ci este un sporitv pur sange atunci m6 ce e? o dinamita? un Veyron killer.... vrei sa iti fac un desen? Nici asa n-ai intelege evident...

Apropo te mai miri de ce ai ramas fara job? hahahahah
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde Cornel001 » 21 Ian 2009, 15:03

Inchid temporar subiectul pt ca s-au incins prea mult spiritele.
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Re: Poll-ul sinceritatii !!! doar pt focus 2

Mesajde edit » 21 Ian 2009, 15:38

Maxy la adresa mea:
"Este clar, manelele care rasuna din audiul tau (ma rog nu al tau) la fiecare semafor ti-a afectat atat de mult creierul incat gandirea ta nu poate avea o logica in momentul de fata. Acum mi-am dat seama cine isi pune sticker pe spatele audi-ului "stapanul inelelor"

Gigele intai pune mana si condu niste masini, nu mai vorbi din carti si reviste. 645 este un cruise LA FEL ca si Bentley GT adica ambele masini au un target la fel, nu ca s-a compara, acum ai inteles? daca 645 Ci este un sporitv pur sange atunci m6 ce e? o dinamita? un Veyron killer.... vrei sa iti fac un desen? Nici asa n-ai intelege evident...

Apropo te mai miri de ce ai ramas fara job? hahahahah"

mai pustane, uite care e treaba:
pt ca nu mi s-a dat ocazia sa-ti raspund la insultele scrise iti voi raspunde aici.
nu trebuie sa fii un psiholog ca sa iti dai seama de un om caruia i-au cedat nervii sau care nu mai are argumente pt ca nu-i mai permit circumvolutiunile sa gaseasca altele. faptul ca treci la jigniri, insulte si scenarii inchipuite in mintea ta de bloggaras anonim care abia a trecut de varsta de 21 de ani scoate in evidenta inferioritatea, lipsa de intelect pt a sustine o conversatie civilizata. asta esti tu, un om incapabil sa faca o scadere, incapabil sa accepte niste realitati sau incapabil sa explice lucrurile in care crede.
faptul ca am ramas fara job a fost din motive ce nu intentionez sa le explic unei mediocritati notorii asa cum dai tu dovada ca esti. si stai linisti, in aceasta perioada am refuzat joburi pt care tu ai fi stat in genunchi, lucru normal daca tinem cont ca ai 9 ani in minus fata de mine si minte mai putina.
diferenta intre mine si tine este ca mie mi-au cumparat masinile altii si mi le-au pus la scara spre deosebire de tine, adica masina cumparata de mami pt ca ai fost cuminte si ai papat tot.

probabil ai fi condus la viata ta niste masini, nu zic nu . diferenta intre mine si tine este ca tu ai facut cateva zeci/sute de km cu fiecare si apoi ai inapoiat cheile plangand si te-ai intors la focus sau mai grav, tinand cont ca focusul este nou, la ceva amarata de dacie sau matiz (in trecut). stai linistit, la urmatorul job ce-l voi avea, voi veni personal sa-ti prezint masina ca sa vezi si tu oameni carora le este respectata munca.
pana una alta, mai scrie cate ceva pe blogul tau si mai milogeste-te la poarta unui dealer sa-ti mai dea mai stiu eu ce bmw sa dai si tu o tura ca sa te dai mare aci pe forum.

toate bune, si abia astept sa-ti vad fata la o intalnire a forumului.
poti sa bati la taste pana iti sar fulgii ca nu te mai bg in seama. sunt useri pe forum si topicuri interesante care le sar ca sa bag in seama aberatii si o minte redusa ca a ta.
edit
1nsane Member

Me vs EDIT

Mesajde Maxy » 21 Ian 2009, 15:56

Am creat acestui topic sa ii raspuns userului nostru inflacarat:
Postul scrie de edit:

pt ca nu mi s-a dat ocazia sa-ti raspund la insultele scrise iti voi raspunde aici.
nu trebuie sa fii un psiholog ca sa iti dai seama de un om caruia i-au cedat nervii sau care nu mai are argumente pt ca nu-i mai permit circumvolutiunile sa gaseasca altele. faptul ca treci la jigniri, insulte si scenarii inchipuite in mintea ta de bloggaras anonim care abia a trecut de varsta de 21 de ani scoate in evidenta inferioritatea, lipsa de intelect pt a sustine o conversatie civilizata. asta esti tu, un om incapabil sa faca o scadere, incapabil sa accepte niste realitati sau incapabil sa explice lucrurile in care crede.
faptul ca am ramas fara job a fost din motive ce nu intentionez sa le explic unei mediocritati notorii asa cum dai tu dovada ca esti. si stai linisti, in aceasta perioada am refuzat joburi pt care tu ai fi stat in genunchi, lucru normal daca tinem cont ca ai 9 ani in minus fata de mine si minte mai putina.
diferenta intre mine si tine este ca mie mi-au cumparat masinile altii si mi le-au pus la scara spre deosebire de tine, adica masina cumparata de mami pt ca ai fost cuminte si ai papat tot.

probabil ai fi condus la viata ta niste masini, nu zic nu . diferenta intre mine si tine este ca tu ai facut cateva zeci/sute de km cu fiecare si apoi ai inapoiat cheile plangand si te-ai intors la focus sau mai grav, tinand cont ca focusul este nou, la ceva amarata de dacie sau matiz (in trecut). stai linistit, la urmatorul job ce-l voi avea, voi veni personal sa-ti prezint masina ca sa vezi si tu oameni carora le este respectata munca.
pana una alta, mai scrie cate ceva pe blogul tau si mai milogeste-te la poarta unui dealer sa-ti mai dea mai stiu eu ce bmw sa dai si tu o tura ca sa te dai mare aci pe forum.

poti sa bati la taste pana iti sar fulgii ca nu te mai bg in seama. sunt useri pe forum si topicuri interesante care le sar ca sa bag in seama aberatii si o minte redusa ca a ta.

Raspunsul meu:

Dragule drag edit, nu ma cunosti si nu cred ca ai vrea sa ne intalnim, daca ne-am vedea fata in fata la o intalnire te-ai urca in masina si ai lua-o instant spre casa. L-am anuntat si pe unul dintre moderatorii acestui forum, te anunt si pe tine si acum, Nu ma cunosti si nu stii cine sunt, las-o mai usor cu jignirile pentru ca nu ai vrea sa ne vedem fata in fata sa stam de vorba cum stam acum. Faptul ca esti un lingau care pupa dosul unor sefi ca sa iti dea o masina mai de Doamne ajuta si un salariu cat de cat decent nu ma caracterizeaza asa ca ai grija ce spui ca masinile pe care le-am condus si pe care le detin nu ai sa le detii tu nici in 1000 de ani. Atunci cand tu ai sa vii la o intalnire cu masina de servici ca doar atat esti in stare sa cersesti ca un milog o masina sa arati tu ce mare si tare esti, am sa vin si eu sa iti arat a doua mea masina persoanala si atunci vom vedea cu adevarat care va pleca plangand, deoarece daca vrei sa ajungem la romanisme si astfel de tiganisme ajungem, fapt evidentiat incaodata si pe celalt topic apropo, ca esti un manelist.Zici ca ai 30 de ani si diferente de minta... ai degeaba anii aia ca nu esti in stare sa demonstrezi absolut nimic cu ei decat infantilsim prostie si ignorata.
Hai jet, vezi-ti de treaba ta ca nu cred ca stam sa ne tragem de sireturi, cel putin nu cu mine baiete. Daca tu crezi ca ti-ai gasit pustiul cu care sa te iei in gura doar pentru o suferinta de a ta iti zic de pe acum, te inseli amarnic.

Chiar daca acest topic va fi inchis rugamintea este sa nu fie sters, nu suport sa stau de vorba cu astfel de personaje care dau si ei de ceva mai de Doamne ajuta si brusc isi iau lumea in cap.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Re: Me vs EDIT

Mesajde edit » 21 Ian 2009, 16:04

nu mi-am luat mintea in cap.

in primul editeaza topicul si pune insultele ce mi le-ai adus, ca duci lumea in eroare. tin sa informez lumea despre ce a cauzat reactia mea vehementa.
de fapt cui crezi ca-i pasa de mine si de tine?!

acest individ imi adreseaza urmatoarele grosolanii:

Maxy la adresa mea:
"Este clar, manelele care rasuna din audiul tau (ma rog nu al tau) la fiecare semafor ti-a afectat atat de mult creierul incat gandirea ta nu poate avea o logica in momentul de fata. Acum mi-am dat seama cine isi pune sticker pe spatele audi-ului "stapanul inelelor"

Apropo te mai miri de ce ai ramas fara job? hahahahah"

raspunsul meu este mai jos:

poti sa bati la taste pana iti sar fulgii ca nu te mai bag in seama. sunt useri pe forum si topicuri interesante care le sar ca sa bag in seama aberatii si o minte redusa ca a ta.

mai adaug acum ca :
te pup dulce pe frunte dragule.
omule, mai citeste o carte si mai lasa inchipuirile. n-ai minte sa deosebesti o ironie de o insulta sau o jignire.
tata , eu te ironizez pt ca pot. eu nu te-am jignit niciodata insa te-am ironizat de te-am tarat pe jos.
tu ma jignesti pt ca nu ai suficienta minte sa scrii o ironie. esti pr_ _ t intr-un cuvant.

PS acum il vad ca ma face manelist , lingau samd. cum trage el asemenea concluzii, nu stiu, ca nu se subintelege din ce scriu. eu insa pot trage concluzii despre intelectul lui din ceea ce scrie, din faptul ca intelege greu, din modul cum se exprima, din modul cum pune cuvintele unul langa altul.
Ultima oară modificat de edit pe 21 Ian 2009, 16:19, modificat de 7 ori în total.
edit
1nsane Member

Mesajde adispan » 21 Ian 2009, 16:07

e bestial topicu asta

putem interveni si noi? :D
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Maxy » 21 Ian 2009, 16:09

Asta e tot ce am avut de spus, daca nu mai sunt jignit, eu am terminat si nu mai am absolut nicio treaba cu Edit dar care eu nu il pup deoarece nu am inclinatii gay.

o zi cat mai placuta.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde Maxy » 21 Ian 2009, 16:16

Stii tu ce e aia o ironie :)) btw? Se pare ca baietasul nostru nu prea stie sa nimereasca un add post si saracu tot editeaza de o juma de ora si imi spune mie de intelect... ce sa ii faci pe de o parte e trist cand te uiti ce societate avem, pe langa ce oameni ne invartim peste tot, in trafic, in mall-uri etc.
Ultima oară modificat de Maxy pe 21 Ian 2009, 16:21, modificat 1 dată în total.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Mesajde adispan » 21 Ian 2009, 16:19

pai facurati topicu asta k sa va opriti? lasati dreaq ironiile si treceti la porcaieli serioase, k tocmai ce mi-am cumparat popcorn si bere !! :D

... sau ne pupam si "make friends?"
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Înapoi la Arhiva