Problema Difuzoare JBL GTO 8627
Am cumparat o pereche de jbl gto8627 custom fit pt ford focus mk1 sa le schimb pe cele din usile din spate(una din cele vechi avea un barait la bass ).
Le-am montat cu ajutorul a doi prieteni toate bune si frumoase ( tin sa precizez ca am schimbat HU cu un Pioneer DEH3000) pana la proba de sunet cand am ramas
WTF .....se auzeau prost ......tin sa precizez am tinut cont de polaritate +/-.
date tehnice :
SPECIFICATIONS
Warranty One Year
General
Power Handling, RMS 60 Watts
Power Handling, Peak 180 Watts
Frequency Response (±3dB) 50Hz-21kHz
Sensitivity 92dB
Mounting Depth 2-1/16" (58mm)
Cutout Diameter 8-11/16" x 5-7/8" (126mm x 183mm)
Impedance 2 Ohms
Pe situl producatorului http://www.jbl.com/car/products/product ... kProduct=Y spune k merg fara probleme la orice unitate "True Four Ohm - GTO Series speakers can be safely driven by any head unit. "....acuma sa fie oare asa ....nu prea cred ....
Stiu sunt pe 2 OHM dar cand leam cumparat am intrebat domnule pe cati ohm sunt, am primit raspuns sunt pe 4 ....
pe cutie scrie mare 4 ohm si am zis bun OK le cumpar ......nu-ti vine sa le dai cu ele in cap ....astept pareri ....
Le-am montat cu ajutorul a doi prieteni toate bune si frumoase ( tin sa precizez ca am schimbat HU cu un Pioneer DEH3000) pana la proba de sunet cand am ramas

date tehnice :
SPECIFICATIONS
Warranty One Year
General
Power Handling, RMS 60 Watts
Power Handling, Peak 180 Watts
Frequency Response (±3dB) 50Hz-21kHz
Sensitivity 92dB
Mounting Depth 2-1/16" (58mm)
Cutout Diameter 8-11/16" x 5-7/8" (126mm x 183mm)
Impedance 2 Ohms
Pe situl producatorului http://www.jbl.com/car/products/product ... kProduct=Y spune k merg fara probleme la orice unitate "True Four Ohm - GTO Series speakers can be safely driven by any head unit. "....acuma sa fie oare asa ....nu prea cred ....
Stiu sunt pe 2 OHM dar cand leam cumparat am intrebat domnule pe cati ohm sunt, am primit raspuns sunt pe 4 ....

-
djwave22 - Ford Freak
- Maşina: ford focus 2002 , 1.6 74kw Finesse
- VIN: WF0AXXGCDA2T18565