ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Apometre....pentru consum.....

23 Ian 2009, 14:58

l-am gasit pe blogul lui Zososi mi s-a parut genial. e taticul taticilor lor asta

sa vedeti ce le da prin cap oameni buni....

Re: Apometre....pentru consum.....

23 Ian 2009, 15:10

Da...mai mult chiar ca nu se putea :))

23 Ian 2009, 15:20

Tata tuturor fuel computerelor :)) . Foarte tare :))

23 Ian 2009, 15:52

=)) vedeti iconita emotiva din stanga acestei intrebari? no imaginati-va ca am 1,9 m, peste un chintal si fac asa! =)) =)) :-O

23 Ian 2009, 17:01

Chiar ma intrebam daca s-a gandit sa puna si pe retur.
O idee buna ar fi sa puna unul si pe teava de alimentare cu carburant.. si sa se foloseasca de ce inregistreaza aceasta si nu ce inregistreaza pompa din statia PECO... ca se stie ca astia ne fura frate !

23 Ian 2009, 17:13

Maine-poimanie auzi pe vreunu' ca si-a pus termopan pe masina, cu jaluzele verticale !!! Sunt sigur ca se poate si asta! De-alea bune, de la REHAUUUUU !! Si BALCON inchis tot cu termopan!!! :))
Ultima oară modificat de Nenea Fordescu pe 23 Ian 2009, 17:18, modificat de 2 ori în total.

23 Ian 2009, 17:14

mai era unul acum citiva ani pe clubul dacia care montase. :)

23 Ian 2009, 20:06

$1 scrie:$2aine-poimanie auzi pe vreunu' ca si-a pus termopan pe masina, cu jaluzele verticale !!! Sunt sigur ca se poate si asta! De-alea bune, de la REHAUUUUU !! Si BALCON inchis tot cu termopan!!! :))

si sa nu uitam si de rulourile exterioare,obligatoriu tot de la rehau,sa faca economie la caldura din masina!! =)) =)) =))

23 Ian 2009, 20:42

Am vazut un S classe cu covor persan pe jos.

23 Ian 2009, 23:07

$1 scrie:$2m vazut un S classe cu covor persan pe jos.

probabil ca era a lu' v'unu la care intr-adevar manelele 'ie' viata lui... ;) :D

23 Ian 2009, 23:34

chiar ca romanu' l-a speriat si pe dracu' =)) =))

24 Ian 2009, 00:40

Cine a spart codurile la NASA,romanul cine,dar noi asemenea oameni in loc sa.i folosim in cercetare,ca sa mai dam si noi inainte,ii bagam in puscarie si criminalii stau in libertate.In orice caz,e tare baiatul,toata stima pentru el. =D> =D> =D>

24 Ian 2009, 22:43

Daca nu-si pune si carpeta cu rapirea din serai tot degeaba.

25 Ian 2009, 01:14

Consumu' ideal afisat pe autovit: apometru' meu indica mai putin, dar asta pentru ca l-am desigilat si-l mai dau jos din cand in cand !!! Consum mic, mic de tot!!! 253 de airbaguri! Antepenultimul proprietar! Tinuta sub garaj! :))
Răspunde