Arhiva Comercial

Pareri service Motormania

Subiecte in care nu s-a mai scris de 3 luni si subiecte inchise

Moderatori: KomandantuR, adicristea

Reguli forum
Daca cineva dintre cei care au subiect aici doreste mutarea acestuia in categoria Comercial, il rog sa ma anunte prin PM, E-MAIL sau printr-un mesaj aici.
In aceasta categorie nu se mai poate raspunde la subiecte.

Pareri service Motormania

Mesajde zuba » 25 Ian 2009, 10:32

Ma refer la cel de la iesirea din Ploiesti spre Targoviste,la Crangul lui Bot mai exact.Ati fost cu masina in service acolo?ce preturi au si ce treaba fac?eu am mers cu Mondeo-ul pentru o revopsire de bara spate,dar s-a facut prin firma de asigurari asa ca nu stiu pe ce bani s-a facut iar in ceea ce priveste calitatea,operatia a fost una destul de banala.
Am nevoie de service la o autoutilitara Mercedes-Benz Sprinter 313 cdi dar si ceva pe la Mondeo care a capatat un zgomot tare enervant la puntea spate.Multumesc anticipat!
zuba
Incepator

Re: Pareri service Motormania

Mesajde gabicosta » 25 Ian 2009, 20:35

eu am fost cu mondeo pentru o constatare ca era de asteptat la reprezentanta si am zis sa incerc si mai bine stateam acasa.au facut greseala ca am putut intra in atelier sa le dau detalii si au inceput.pai nici capota nu stiau cum se desface,hai sa trecem peste asta nu are relevanta,apoi isi dadeau cu parerea,unu hais unu cea,si tot asa pana au ajuns la concluzia ca nu pot face nimic,am stat mai mult de o ora,si ca trebuie sa las masina vreo patru ore sa-i dea jos toata fata masinii ca altfel nu se poate.am spus ca nu pot acum si sa-mi faca programare.ok.am iesit si cand sa iau talonul imi spune sa platesc!!!!pentru ce?pentruu constatare...pai nu s-a facut,zic eu.da dar oamenii au lucrat,zice unu sef.pai daca nu se pricep eu ce sa le fac?pai da tu crezi ca aici e ford?zice sefu.pai daca nu puteti nu trebuia sa ma primiti...si uite asa scandal si bataie de joc,nu mai spun pe ce ton,adica zbiera individu ala,am fost tratat...in rest numai bune.duceti-va acolo cu dacia sau ceva de genul asta.eu zic sa nu va jucati cu fordul pe acolo,nu zic ca la proleasing e mai roz dar mai sunt si altele...sa speram
printre altele un prieten a fost sa vopseasca si schimbe o bara la un clio si cand sa o ia...avea alt tip de bara :)) si a mai durat vreo doua zile si au schimbat-o =))
gabicosta
Member

Maşina: ka 2001

Re: Pareri service Motormania

Mesajde zuba » 27 Ian 2009, 15:25

ok.mersi de info...deci cade:)
zuba
Incepator

Înapoi la Arhiva Comercial