[aaa
acum am inteles ce a insinuat badea azi la antena 3.si mai de mult spunea ca la realitatea primesc aia multi bani.
@bogdan gepeto. de mine ce sa mai zic? am luat un credit in euro atunci cand 1euro era 3.13ron si prima mea rata a fost de 1740ron iar ultima a fost de...2540ron. diferenta de 800 ron.
voi ajunge in strada in ritmul asta , mai ales ca-s si somer acum[/quote]
Intradevar au salarii F mari prezentatorii care sunt si producatori in acelas timp,adica ei raspund de toata emisiunea pe care o fac.In al 2 lea rand sunt imaginea postului.Nu stiu daca au salariul de 0,5 milioane dar oricum au salarii foarte mari.Noi,mititeii avem salarii normale chiar mai mici decat la antena,un exemplu ar fi ca eu la montaj am 2.200 de lei si la antena un tip pe acelas post are 2.500 mai exact avea.M pare rau de tine,este chiar naspet s ramai fara serv si s mai ai si credit.Dar din ce am inteles daca esti dat afara de la munca si ai o rata anunti banca si 6 luni nu mai platesti.Atentie doar daca esti dat afara nu si daca iti dai demisia.Deasta este bine s mai ai o afacere pe langa serv,eu am investit in apicultura,adica mi-am cumparat un vagon cu stupi si scot si de acolo ceva banuti,pe care ii bag binenteles in rate