Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
27 Ian 2009, 15:18
Tocmai am gasit un anunt pe dezmembrarimasini.ro,asta e linkul
http://www.dezmembrarimasini.ro/idc-111 ... ...html.Am sunat la persoana respectiva si cica ar avea un mondeo pt dezmembrat;acum vroiam sa va intreb pe voi daca aveti nevoie de ceva piese,pt ca ma gandeam sa-i fac omului o vizita zilele astea.Eu nu cred ca voi avea nevoie de nimic(poate doar de ceva plastice,ornamente din interior,daca vor fi mai putin uzate decat ale mele),asa ca cine doreste sa ma interesez de ceva anume sa scrie aici si voi afla un pret pt el(bineinteles ca am sa fac si niste poze).Numai bine.
27 Ian 2009, 16:05
$1 scrie:$2ocmai am gasit un anunt pe dezmembrarimasini.ro,asta e linkul
http://www.dezmembrarimasini.ro/idc-111 ... ...html.Am sunat la persoana respectiva si cica ar avea un mondeo pt dezmembrat;acum vroiam sa va intreb pe voi daca aveti nevoie de ceva piese,pt ca ma gandeam sa-i fac omului o vizita zilele astea.Eu nu cred ca voi avea nevoie de nimic(poate doar de ceva plastice,ornamente din interior,daca vor fi mai putin uzate decat ale mele),asa ca cine doreste sa ma interesez de ceva anume sa scrie aici si voi afla un pret pt el(bineinteles ca am sa fac si niste poze).Numai bine.
Salut
M-ar interesa:-scutul de plastic de sub masina un pret si poze
-jenti pe 16 in 5 prezoane de tabla
si cam atat ,dar e bine de stiut.Sa ne tii si pe noi la curent cu ce mai avea persoana
Numai bine
27 Ian 2009, 16:28
Ma intereseaza farurile... sunt din Iasi.
27 Ian 2009, 16:28
Nu o sa ma duc sa vad masina pana nu se mai aduna ceva cereri de la colegii de pe forum.Persoana respectiva mi-a zis la telefon ca are un mondeo intreg,deci probabil cam tot ce e pe el.
27 Ian 2009, 16:34
Ma intereseaza farurile... sunt din Iasi.[/quote]
Daca esti din Iasi mai bine suni tu si vorbesti direct cu persoana,eu cred ca o sa ma duc la el peste cateva zile.Dupa cum am zis mai sus,nu il cunosc personal,ci i-am luat nr de tel de pe un site de dezmembrari.Astea sunt numerele de tel : 0756.088.386 si 0756.090.903.Numai bine si daca ajungi inaintea mea sa ne spui si noua.
27 Ian 2009, 16:43
Spune-mi si mie preturile pentru senzorii ESP (cel de pozitie volan, YAW Rate si modulul ABS+ESP), daca masina este prevazuta cu asa ceva. De asemenea, daca masina are cotiera spate cu suport pahare ma intereseaza. Mersi
27 Ian 2009, 22:10
niste poze cu masina ar fi prins foarte bine(mai ales cu interiorul)
27 Ian 2009, 23:16
ma intereseaza bordul fara ceasuri si consola centrala,tampon motor [tdci],genti daca sunt de aliaj etc.......
28 Ian 2009, 00:51
Bara fata completa, spoiler, proiectoare, carenaje, toate plasticele de la ea.
Mersi!
28 Ian 2009, 12:11
Nu am reusit sa vad anuntul, as vrea sa stiu ce fel de caroserie are.
Eu caut un cheder de portbagaj pentru un sedan (4 usi).
28 Ian 2009, 12:28
asta e anuntul
mi se pare cam scump baiatul... in fine.. luati legatura cu el
http://www.dezmembrarimasini.ro/idc-111 ... de....html
28 Ian 2009, 12:46
Masina e cu volan pe dreapta...
28 Ian 2009, 13:01
da... cu volan pe dreapta. Cere pe faruri 100 de euro bucata (mi se par cam scumpe... tinand cont ca a crescut si euro) . Voi ce parere aveti?
28 Ian 2009, 13:07
$1 scrie:$2a... cu volan pe dreapta. Cere pe faruri 100 de euro bucata (mi se par cam scumpe... tinand cont ca a crescut si euro) . Voi ce parere aveti?
Ai sunat deja,sau ai si fost la el?Eu nu am ajuns inca ,dar daca zici ca e scump...Mai merita sa-i fac si eu o vizita,sau nu?
28 Ian 2009, 13:12
$1 scrie:$2a... cu volan pe dreapta. Cere pe faruri 100 de euro bucata (mi se par cam scumpe... tinand cont ca a crescut si euro) . Voi ce parere aveti?
farurile sunt cu lupa si xenon ?
28 Ian 2009, 13:49
Enorm mi se pare, sincer...
28 Ian 2009, 13:56
Farurile sunt simple... cu halogen. Nu am fost la el... i-am trimis mail... si mi-a raspuns.
28 Ian 2009, 14:00
si mie mi se pare destul de mult 100E pt fiecare far.Omu a aduso di Anglia si aqm o dezmembreaza e logic.Sunt o gramada de focusuri 1 din astea pe net.
28 Ian 2009, 14:01
E vorba de un Mondeo Mk3... Dar tot e scump 100euro un far simplu.
28 Ian 2009, 14:02
Oricum bat aiurea farurile luate de pe o masina cu volan pe dreapta... pentru cele cu volan pe stanga... insa le-as fi luat daca ar fi fost mai ieftine. Mi se pare exagerat de mult 100 de euro bucata... poate nu vrea sa o dezmembreze
28 Ian 2009, 14:08
$1 scrie:$2ricum bat aiurea farurile luate de pe o masina cu volan pe dreapta... pentru cele cu volan pe stanga... insa le-as fi luat daca ar fi fost mai ieftine. Mi se pare exagerat de mult 100 de euro bucata... poate nu vrea sa o dezmembreze

Se poate si asta,eu cand l-am sunat mi s-a parut plictisit si cam sictirit....Si intr-adevar 100 euro pt un far sh mi se pare mult
28 Ian 2009, 17:15
Nu va luat faruri de pe o masina cu volan pe dreata... o sa orbiti pe toata lumea
28 Ian 2009, 18:53
Asa stiam si eu...ca bat aiurea tare.
29 Ian 2009, 18:00
Am fost eu azi pe la el. Ma interesa supportul pentru ochelari...
dupa ce am citit postul tau si am vazut ca te intereseaza farurile l-am rugat sa-mi zica un pret informativ, deci se mai poate negocia.
Pretul e de 350 RON/buc.
Daca mergi si negociezi "face to face" poate ii dai vreo 600 RON si gata.
nu stiu daca 600 e destul de ieftin avand in vedera ca bat aiurea (dupa cum zic unii).
03 Feb 2009, 15:41
dupa un eveniment nefericit ... am cumparat faruri de mondeo cu volan pe dreapta, dupa unele mici reglaje, nu prea se cunoaste diferenta

Unde e mondeo asta pt dezmembrari ? Poate trec si eu pe acolo (sunt la facultate la Iasi) ... ms
03 Feb 2009, 15:51
100Euro / far ?
E altcienva care da perechea cu 100Euro .. sunt tot de pe masina cu volan pe dreapta.
Cel mai usor de modificat pt. masina cu volan pe stanga ar fi sa se pastrze oglinzile din farurile vechi, daca acestea sunt in stare buna. (oglinda aia mare, cu striatii pe ea, nu este folosita la directionarea razei de lumina).
03 Feb 2009, 15:52
Preturi EXAGERAT DE SCUMPE! Nu recomad!