Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Intruniri de noapte Bucuresti-

25 Ian 2009, 16:11

Nimic nou sub soare tinere, martea in general e varza!

26 Ian 2009, 13:03

pana la urma mai merge cineva marti?

26 Ian 2009, 15:13

Eu ajung.

26 Ian 2009, 16:27

$1 scrie:$2axy, esti invitatul meu. Sa stii ca nu e mare diferenta fata de suta de cai standard. Maraie mai frumos, si se comporta mai vioi in anumite situatii. In rest, e doar tehnologie dezvoltata de ingineri adevarati! E o bijuterie tehnologica, asta e in mare!
A, si sa nu te astepti la ceva miraculos, cuplul este cu mult inferior la motorizarea ta, deci nu sare de pe loc cand bagi pedala! :) Depinde foarte mult de gusturile fiecaruia! Mie nu mi-a placut cat de violent e motorul tau, la test drive. Insa Ti-VCT-ul a fost mai pe gustul meu, mai rafinat si totusi salbatic, si acea putere liniara cu care sunt obisnuit. Toata viata am condus doar benzina, si asta e stilul meu de condus. Din cate stiu eu, ca sa conduci si motorina, trebuie sa-ti schimbi obiceiurile.

Merci mult Radu, la urmatoarea intalnire abia astept. Cat despre 2.0 TDCI intradevar este violent... enervant cateodata insa imi place cand bagi pedala in el sa traga ca un apucat :D
Ideea e ca nu vreau de la 1.6 ti sa fie o masina de curse, ci sa stiu daca se misca ok. :)
Sa fiu sincer eu nu prea sunt fan diesel, adica sunt ok dar tot benzina am ramas fan, solutia pe care am ales-o aici insa a fost ca pe viitor vreau sa pun de o remapare si turbo dieselul (defapt ce conteaza e faptul ca motorul are turbina) se obtin puteri destul de mari fara prea multa bataie de cap. :)
Maine incerc si eu sa ajung.

26 Ian 2009, 20:37

$1 scrie:$2ana la urma mai merge cineva marti?

mi-am permis si eu sa ma autoinvit acum citeva zile si sa va cunosc ,dar remarc ca nu ma bagat nimeni in seama si se mai spune din popor nepoftitul nu are scaun ;)

26 Ian 2009, 21:03

Frate, ne cerem scuze daca te-ai simtit ignorat. Nu asta a fost ideea. Esti mai mult decat binevenit, trebuie doar sa apari la intalnire, sa te recomanzi si vei fi integrat rapid in societatea tzacanitzilor focusati :)

@Maxy: da, ai dreptate ce zici tu cu remaparea si altele. Sa vedem ce parere o sa ai de Ti-VCT!

Depresivii maniaci (in spetza eu!) vor consuma alcohol maine seara, cum si anume stau relativ aproape, si doar traversez politehnica si am ajuns acasa!! Tre sa mai vars din nervi! >:) NIRVANAAAAAAAAAA

26 Ian 2009, 21:24

un nou fordist: stai linistit ca nici eu nu am fost la nicio intalnire asa mai mare, oricum nu trebuie sa te bage cineva in seama , ai ford esti binevenit :D

27 Ian 2009, 10:14

e intalnire de seara martea asta (azi)? daca da , unde si cand ?:d

27 Ian 2009, 11:09

Am rezervat o masa de 8 persoane pentru diseara la ora 21 la Pizzeria Max, din Regie!

Ne vedem diseara! :D

27 Ian 2009, 11:39

foarte bine . ne vedem diseara

27 Ian 2009, 12:15

Mai vreau si eu un lipicios pentru un nou membru. :D

Ms anticipat!

27 Ian 2009, 13:47

apar si eu. unde parcam? -.-

27 Ian 2009, 14:07

in parcare, in spatele clubului Max, 2 ron parcarea si deobicei in spate sunt locuri.

27 Ian 2009, 14:52

Apar si eu la maxx..21 sa fie sal

27 Ian 2009, 15:11

Apar si eu.

27 Ian 2009, 17:56

sal. nush daca apar si eu dar oricum stiu unde va gasesc. :D

27 Ian 2009, 18:13

pai vin si eu sa va vad dar sper ca nu e vreo consumatie minima ca sunt pe 0 la bani :))

27 Ian 2009, 18:48

Apar si eu daca mai e loc la masa mai ales ca au o celebra limonada la 1L pe care a laudat-o cineva

27 Ian 2009, 20:17

vin si eu ..daca mai e loc la masa

27 Ian 2009, 20:24

locuri facem, ne mai strangem daca e vorba, cat despre consumatie fiecare consuma cat vrea, nu este un minim.

cu parcarea e mai greu ca e destul de aglomerat din cate vad ( sunt deja in regie) dar ne gasim noi.

27 Ian 2009, 20:40

sa nu stati tarziu copilasii mamii

27 Ian 2009, 21:48

Ehe...la ora asta altii beau...

28 Ian 2009, 00:32

Am fost personal sa-i controlez sa nu stea tarziu la beuta... adica beuta citronada aia acra :D

28 Ian 2009, 00:35

S-au conformat ? Bifam patratica de fapte bune sau de fapte rele? :D

28 Ian 2009, 00:35

Inca o seara faina alaturi de oameni cu care mi-a facut placere sa stau la masa, alaturi de noi prieteni! :)

Desi si-au anuntat prezenta doar cativa, surprinzator, am fost 13 insi si am mai luat o masa :D .

La cat mai multe intalniri!
Ultima oară modificat de RamsesRa pe 28 Ian 2009, 00:38, modificat 1 dată în total.

28 Ian 2009, 00:38

prima mea intalnire cu oameni mai multi si mi-a placut . cat mai multe intalniri dastea

28 Ian 2009, 00:40

$1 scrie:$2Depresivii maniaci (in spetza eu!) vor consuma alcohol maine seara, cum si anume stau relativ aproape, si doar traversez politehnica si am ajuns acasa!! Tre sa mai vars din nervi! >:) NIRVANAAAAAAAAAA

Lu' Radu ii era cam sete :D. S-a tinut de cuvant? E inca acolo !!!??? :-O

28 Ian 2009, 00:43

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2Depresivii maniaci (in spetza eu!) vor consuma alcohol maine seara, cum si anume stau relativ aproape, si doar traversez politehnica si am ajuns acasa!! Tre sa mai vars din nervi! >:) NIRVANAAAAAAAAAA

Lu' Radu ii era cam sete :D. S-a tinut de cuvant? E inca acolo !!!??? :-O

A fost, s-a simtit bine si a plecat odata cu noi toti.

28 Ian 2009, 00:44

Ehe...p-asta am ratat-o. Las' ca vine ea primavara...
Ultima oară modificat de Nenea Fordescu pe 28 Ian 2009, 00:46, modificat 1 dată în total.

28 Ian 2009, 00:46

da, au fost cuminti, au baut apa plata cu lamaie (pe bune), nu prea au fumat, nu au facut prea multa galagie, si au pelcat frumusel acasa pana in miezul noptii... doar daca unii nu s-au dus sa mai viziteze si alt local :d
Răspunde