În ţară şi peste hotare
Răspunde

Cel mai "selenar" drum din Romania

09 Ian 2009, 08:35

Probabil ca un asemenea topic ar fi de interes. Haideti sa apreciem care este cel mai prost drum din Romania si sa facem un top. Propun ca intrare in top "drumul" Ploiesti - Targoviste. Eventual si ce defectiuni au rezultat dupa parcurgerea unor asemenea drumuri. Mai platim rovigneta?

Re: Cel mai "selenar" drum din Romania

09 Ian 2009, 08:47

io propun cheile bicazului - gheorghieni - miercurea ciuc

09 Ian 2009, 10:07

eu propun Pitesti-Cimpulung. Are niste portiuni mai ales de-ti plingi de mila. Si culmea, mai e si drum european (zice ei)

09 Ian 2009, 10:11

Costesti - Rosiorii de Vede - Turnu Magurele. Jalnic!!!

09 Ian 2009, 10:37

L-am mutat de la Fiesta 6 la Calatorii deoarece este un topic de interes general.

09 Ian 2009, 12:20

Se pot pune si cele din orase...?! Pentru ca la mine in Rm. Valcea strazile sunt de toata jena, si drumurile comunale se prezinta mai bine iar d-l primar si cu al sau fiu care au o firma ce a castigat licitatiile ptr. repararea si intretinerea strazilor, momentan se ocupa doar de schimbarea bordurilor nu il intereseaza ca iti rupi masina in oras si ca trebuie sa faci slalom printre gurile de canal ce ranjesc din asfalt la tine... X(

09 Ian 2009, 14:32

Targoviste - Fieni - Sinaia... 8-} Am fost pe el, noaptea, pentru prima data... A fost cea mai nasoala experienta ca sofer, ma mai si grabeam... Atatea alunecari de teren nu am vazut nicaieri.

09 Ian 2009, 14:52

Eu votez tot pt Campulung-Curtea de Arges la categoria Drum "Modernizat".
La categoria drumuri judetene drumul (Novaci-)Ranca-Obarsia Lotrului-Oasa(-Sebes) zona care nu e intre paranteze.
Despre Ranca-Obarsia Lotrului poate "depune marturie" Shine. Eu am facut cealata parte - Obarsia Lotrului-Oasa(-Sebes) care a fost de departe cel mai prost drum pe care am mers, dar cabanierul de la Obarsie spunea ca partea Ranca-Obarsia Lotrului e muuult mai proasta!!!
Trebuie sa precizez ca zona Ranca-Obarsia Lotrului si inca vreo 5km spre Oasa figureaza pe harti ca nemodernizate, dar restul cica este "modernizat".

09 Ian 2009, 15:04

eu propun toata Romania!!!!!!!!la noi drumurile sunt o gluma proasta!

09 Ian 2009, 15:39

Campulung-Curtea de Arges si iesirea din Pitesti spre Campulung,pana la iesirea din Maracineni-toate cele bune ministrilor de la Transporturi $-) ,si mai tot Bucurestiul,cu cateva mici exceptii.

09 Ian 2009, 16:42

Mai bine facem un clasament al drumurilor bune, fiindca la drumuri proaste, sunt foarte multe, si o sa ajungem la cearta :))

09 Ian 2009, 17:03

Ai dreptate Tiry dar e greu sa identifici unul bun. Poate mult laudata autostrada soarelui sa mai respecte cativa parametrii... in rest romania e ca dupa razboi. S-ar putea sa gasesti drumuri bune in zona caselor de vacanta ale anumitor demnitari. Poate gasim niste poze si cu cea mai periculoasa groapa. Le strangem si cand ne opreste sa aratam rovigneta sa scoatem albumul.

20 Ian 2009, 19:25

ruta gheorgheni -praid pe care am facut-o in doua ore jumate. cel putin o perioada de 25 km am mers numai in tr 1 si 2.

ce mai stiti? s-a reparat soseaua respectiva?

20 Ian 2009, 22:23

Adaug Tarnaveni - Tg. Mures, jalnic... 8-}

20 Ian 2009, 23:24

$1 scrie:$2daug Tarnaveni - Tg. Mures, jalnic... 8-}

Pai vezi ca exista si drumuri mai rele decat in Rm. Valcea? Am facut si eu traseul asta pe 5 ianuarie, cand m-am intors de la Vatra Dornei si confirm!
Dar sa stii ca drumuri rele mai sunt si in partea de sud a jud. Valcea de ex. traseul Ionesti - Balcesti - Craiova! Dute odata pe acolo si o sa ti se para parfum strazile din Ramnic.

20 Ian 2009, 23:44

Baraganu (Braila) - Tandarei , este cinic de rau

21 Ian 2009, 19:34

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2daug Tarnaveni - Tg. Mures, jalnic... 8-}

Pai vezi ca exista si drumuri mai rele decat in Rm. Valcea? Am facut si eu traseul asta pe 5 ianuarie, cand m-am intors de la Vatra Dornei si confirm!
Dar sa stii ca drumuri rele mai sunt si in partea de sud a jud. Valcea de ex. traseul Ionesti - Balcesti - Craiova! Dute odata pe acolo si o sa ti se para parfum strazile din Ramnic.[/quote

Stiu, am parintii la tara in zona aceea si de 2 ori pe luna cand fac drumul la tara injur cat intr-un an intreg... Este vorba de sectorul de drum cuprins intre localitatile Sirineasa-Popesti-Ladesti-Balcesti-Craiova, drumul este rupt in multe locuri, domnii de la drumuri nici macar nu binevoiesc sa niveleze sau sa incarce zona respectiva ca sa nu mai vorbesc despre gropile care ranjesc la tine la tot pasul si denivelarile care te scutura groaznic mai rau decat un drum pietruit de tara, daca vreti senzatii tari sau vreti sa va schimbati ceva la suspensii, amortizoare sau directie va invit sa faceti un drum pe acolo... 8-} :-t Si cand ma gandesc ca am dat ca boul 30Eu. pe rovignieta si eu imi rup masina pe drumuri "nationale" cica, care nici comunale nu pot fi numite... :-t :-t :-t

26 Ian 2009, 14:10

Ploiesti-Targoviste-Pitesti.......mi s-au ars 3 becuri h7, la doua drumuri intr-o luna.....sper sa nu mai aj prea curand pe acolo.....

26 Ian 2009, 14:27

Fratilor
N-ati umblat in jud Satu Mare
Valea lui Mihai ---- Satu Mare drum European = teren accidentat.

26 Ian 2009, 15:06

Ar fi Gaiesti- Targoviste, Pitesti-Campulung
Merg des pe ele ca varianta de mers la munte!...

28 Ian 2009, 10:35

Pana acum vad ca "drumurile" din zona Dambovita-Arges sunt in top. Adaug si centrul Targovistei -- de fapt cam tot orasul dupa ce au "sculptat" desteptii prin "asfalt" sa bage tzevi in miez de iarna. Sa vedem alte sugestii!

28 Ian 2009, 11:03

$1 scrie:$2ratilor
N-ati umblat in jud Satu Mare
Valea lui Mihai ---- Satu Mare drum European = teren accidentat.

Am fost saptamana trecuta pe ruta Oradea - Satu-Mare . CRIMAAAAAAAA. Plangeau amortizoarele si cauciucurile de cate gropi au luat!

28 Ian 2009, 13:12

Oradea - Satu Mare zona de razboi....ala nu se poate numi drum cu gropi....sunt gropi cu putin asfalt intre ele. Mi-e mila de cei care trebuie sa circule pe ruta aia zilnic :((

28 Ian 2009, 16:27

Dambovita e de departe lider in topul celor mai proaste drumuri din tara ,colind aproape toata tara (asta mi-i serviciul) si nu am vazut un DN mai distrus ca Ploiesti-Targoviste-Gaiesti si care sa nu fi fost macar reparat de cel putin 5ani. Cat despre orasul Targoviste se pare ca e propus pentru reabilitare centrul(centrul vechi) si va fi inchis circulatiei rutiere definitiv.(oricum pe 20% din strazi acum nu se circula,fiind inchise din anumite motive)e un haos total. Ca ruta ocolitoare pentru Ploiesti-Targoviste ar fi pe DN1-Moreni-Targoviste,dar si acesta de la Moreni pina in oras e prost. VAI DE NOIII :-/ !

28 Ian 2009, 16:32

foarte prost este si drumul Bistrita - Suceava (DN17/E58), cel putin pe portiunea Pasul Tihuta-Campulung Moldovenesc. prin zona pasului Mestecanis, pe-acolo, e horror, se chinuie sa-l asfalteze de nu stiu cand, dar degeaba.

29 Ian 2009, 13:34

Stradutza spre casa lui Maddogul :D .

29 Ian 2009, 15:02

REGHIN -TOPLITA , fugiti cat vedeti cu ochii , e de ani de zile legatura intre Moldova si Transilvania , si e fffff rauuuuuuuu

05 Feb 2009, 19:22

E oficial!!! La realitatea au declarat cel mai prost "drum" din tara... TARGOVISTE-PLOIESTI! La mai mare. Si-or fi rupt carul TV prin zona aia. :))

06 Feb 2009, 12:46

Astazi Realitatea a spus ca drumurile din comuna Ivanesti, jud Bacau (parca, posibil sa ma insel) sunt Number One! :D

07 Feb 2009, 21:17

Ii invit pe cei de la RealitateaTv sa vina sa incerce drumurile judetene - nu comunale, ca de acolo nu mai ies - din judetul Valcea si va spun eu ca castigam detasat... =)) =)) =))
Răspunde